Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gócos fog milyen problémákat...

Gócos fog milyen problémákat tud okozni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy góc és góc között van e különbség azaz pl gócos fog vagy a testben egy gócpont között.

Ami biztos hogy tegnapi napig volt egy elégé durva gócos fogam, annyira durva volt hogy körülötte a csont is felszívódot és természtesen amikor már igencsak megvolt a baj mentem is vele mindehova (fogorvos , szájsebészet , parodontológia )

Az hogy 1 évig gennyes volt engem nem zavart vagyis igen de annyira nem hogy elmenjek vele (ekkor volt 1 éves a történet) viszont 1 év után elkezdett folytokban hullani a szőr a szakálamon na onnantól mentem össze vissza és a bőrgyógyászaton kiderült hogy a fog okozzhatja ezt.

Annyira durva volt ez a csont felszívódás is hogy bevettek itthon egy előadás keretében egy spéci műtétre is kamerákkal és 15+ orvostan hallgatóval mert jó példa leszek majd az új tankönyvbe :) Természetsen belementem és tegnap meg is történt a 2 órás műtét.

Elvileg nagyon jól sikerült minden így ennek most nagyon örülök viszont nagyon sokat nem tudtam beszélni velük így csak a fontos dolgokat kérdeztem meg.

A kérdésem viszont az lenne hogy egy ilyen gócpont a testben pontosan mit csinál? A szőrhulláson kívül lehettem ettől fáradékony?

Létezhet hogy jobb közérzetű aktívabb leszek így hogy teljesen meg van oldódva ezt?

Volt másnak is ilyen szőrhullás vagy hajhullása? Elkezdet visszanőni ezután? Ha igen kb mennyi idő?

jan. 28. 06:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehettél, szívproblémákat is okozhat, de addig nem szokott eljutni a dolog.
jan. 28. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!