141/154 anonim válasza:
Melyik az az oltás amelyiket 4 havonta ismételni kell?
142/154 anonim válasza:
Azt látom hogy ha valaki ellenzi a vakcinát azt itt mindig szidja valaki. Fordítva ezt nem igazán látom. Én biztos nem leszek beoltva de semmi bajom azzal aki oltat. De itt is azt látom hogy 1-2 ember leidiótázza azt aki nem hajlandó felvenni egy olyan oltást ami mellett jelenleg több a kérdőjel mint a bizonyosság.
143/154 anonim válasza:
142, azért, mert aki beoltatja magát, az nem veszélyeztet másokat, viszont te veszélyeztetsz másokat azzal, hogy nem oltatod be magad. Ez ilyen egyszerű.
144/154 anonim válasza:
HIVATALOS infó szerint az oltott is ugyanúgy fertőz. Ezt ne is cáfold meg. Ez tény.
145/154 anonim válasza:
Arra énis kíváncsi lennék melyik az az oltás amelyikből félévente kell 1?
146/154 anonim válasza:
#143 Ekkora baromságot rég hallottam. Ez már nem titok.Az oltott ugyanúgy fertőz.
147/154 anonim válasza:
146. de nem terheli le az eü-t, így akinek komolyabb baja van, nagyobb eséllyel kap ellátást. Kár, hogy eddig nem jut el a gondolkodásod.
148/154 anonim válasza:
147# az oltottak ugyanúgy vagy jobban leterhelik az eü-t, mert több az oltott a kòrházakban, mint az oltatlan te szerencsètlen!
149/154 anonim válasza:
Nem terhelem le az eüt ha bevagyok oltva?Mekkora sületlenségeket hordtok itt össze. Oltatlanként ugyanúgy fizetem a TB-t mint te oltottként. Az meg az országunkra szégyen ha nem bír el ennyi fertőzöttet lakosságarányosan. Amúgy meg van egy rossz hírem. Az oltott ugyanúgy fertőz. Szóval még mindig nem értem kit is kellene védenem azzal hogy beoltatom magam?? Aki fél oltasson..nincs vele bajom! De a másik oldalt is hagyják békén!
150/154 anonim válasza:
#149 Sajnos tudatosan uszìtják egymásnak az embereket.Ennek senki ne dőljön be!!!
Aki úgy èrzi neki jòt tesz az oltás, hát adassa be, viszont aki undorodik tőle, azt ne zsarolják már a munkahelyèn a megèlhetèsèvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!