Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid vakcina ellen vagy...

Covid vakcina ellen vagy mellett vagytok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 18:48
 131/154 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem egyén érdek akkor? Azért oltassam be magam,hogy megvédjek azt aki be van oltva? Ezekszerint annyira csak nem jó ez az oltás. Kicsit túl tolod ezt már. Te itt pont ugyanolyan senki vagy mint én és azért mert itt osztod a litániát nem fognak többen oltakozni. Ahogy látom itt mindenki hülye csak te nem
2021. dec. 21. 07:12
 132/154 anonim ***** válasza:
16%
Nem mindenki, de te biztosan :) és nem, nen az oltottat kell megvédeni. Azért az durva, hogy egyszerre vagy sík h.lye bioszból és matekból is, ezt a csodalogikát elnézve. Nyiss már ki egy biosz könyvet légyszíves és olvasgassd,talán akkor nem beszélsz f.szságokat a neten
2021. dec. 21. 09:15
 133/154 anonim ***** válasza:
79%
Ellene!
2021. dec. 21. 11:13
 134/154 anonim ***** válasza:
67%

132# Hiába nyitottam ki a biosz könyvet, de sajnos semmit nem találtam a covid-ròl ès a covid vakcinákról sem! Akkor most milyen könyvet nyissak ki? Esetleg kèrdezzem a mainstream mèdia szakèrtőket?

A könyveid semmit nem èrnek, ha a valòság, az emberek tapasztalása egèszen mást mutat.

A szò csak egy közlès, ami vagy igaz, vagy nem!A tettek, a megtapasztalás a lènyeg!

Pusztuljon az összes szemèt ember,cèg aki a hatalmával visszaèlve, az emberek megèlhetèsèvel zsarolva akar megmèrgezni másokat.

2021. dec. 22. 10:33
 135/154 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó!! Teljesen egyetértek veled!
2021. dec. 22. 12:17
 136/154 anonim ***** válasza:
31%

#132, én még a topic elején írtam de teljesen felesleges, ezek nem fogják fel. Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, vagy aki nem veszi fel, azt rúgják ki a fenébe. Nyilván gazdasági okokból ez kivitelezhetetlen, mert sok idióta van. Én nem vagyok gyógyszerész se biológus (másféle természettudományban utazom), de hihetetlen, hogy lakatosok meg hév-sofőrök akarják megmondani, hogy a diplomás szakember hülye és ők tudják a tutit. Nekem ebből lett már elegem, szinte biztosra veszem, hogy aki téged is itt oltogat, az nem hogy eü-s, hanem semmilyen diplomával nem rendelkezik, mégis nyomatja a hülyeségét.

Egy ember sem került oltás MIATT kórházba, pláne nem halt meg. A vonatos hasonlat elég jó volt, kb. ennyi az értelme annak is, amikor ők jönnek azzal, hogy az oltás miatt halt meg. Azon kívül az oltásra se mondták, hogy 100%-os védelmet nyújt, de még mindig jobb, mint a semmi. Ha nem lenne jövőre választás és nem egy haszontalan beszari kormányunk lenne, már rég kötelezővé tették volna.

2021. dec. 22. 23:46
 137/154 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se biológus se lakatos ne mondj meg mit csináljak. Elég szar világot élünk kötelezővé akarnak tenni egy olyan vakcinát amiből másfél év alatt lassan a nagyedik kell…..
2021. dec. 23. 05:45
 138/154 anonim ***** válasza:
79%
Jha és kedves biológus barátom. Hivatalos!!!!! Tegnap jelentette be a megmentőnk Orbán viktor, hogy az új Omikron ellen rendeltünk 9 és fél millió Újonnan kifejlesztett vakcinát mert az eddigiek szart sem érnek!
2021. dec. 23. 06:00
 139/154 anonim ***** válasza:
79%
Lassan ott fogunk tartani két év alatt lesz bennünk 6 vakcina………hihetetlen,hogy vannak akik szerint ez normális. Mondom ezt úgy, hogy az első kettőt énis felvettem. Szuper jó lesz nekünk. Jót fog tenni biztos az inmunrendszerünknek amiben amúgyse nagyon bízunk.
2021. dec. 23. 06:02
 140/154 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom az nem zavarja a nagyon okosakat, hogy van még bőven olyan oltás, amelyekből ismétlő oltásokat kell beadni. Legalább ne hirdessétek, hogy ostobák vagytok.
2021. dec. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!