132# Hiába nyitottam ki a biosz könyvet, de sajnos semmit nem találtam a covid-ròl ès a covid vakcinákról sem! Akkor most milyen könyvet nyissak ki? Esetleg kèrdezzem a mainstream mèdia szakèrtőket?
A könyveid semmit nem èrnek, ha a valòság, az emberek tapasztalása egèszen mást mutat.
A szò csak egy közlès, ami vagy igaz, vagy nem!A tettek, a megtapasztalás a lènyeg!
Pusztuljon az összes szemèt ember,cèg aki a hatalmával visszaèlve, az emberek megèlhetèsèvel zsarolva akar megmèrgezni másokat.
#132, én még a topic elején írtam de teljesen felesleges, ezek nem fogják fel. Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, vagy aki nem veszi fel, azt rúgják ki a fenébe. Nyilván gazdasági okokból ez kivitelezhetetlen, mert sok idióta van. Én nem vagyok gyógyszerész se biológus (másféle természettudományban utazom), de hihetetlen, hogy lakatosok meg hév-sofőrök akarják megmondani, hogy a diplomás szakember hülye és ők tudják a tutit. Nekem ebből lett már elegem, szinte biztosra veszem, hogy aki téged is itt oltogat, az nem hogy eü-s, hanem semmilyen diplomával nem rendelkezik, mégis nyomatja a hülyeségét.
Egy ember sem került oltás MIATT kórházba, pláne nem halt meg. A vonatos hasonlat elég jó volt, kb. ennyi az értelme annak is, amikor ők jönnek azzal, hogy az oltás miatt halt meg. Azon kívül az oltásra se mondták, hogy 100%-os védelmet nyújt, de még mindig jobb, mint a semmi. Ha nem lenne jövőre választás és nem egy haszontalan beszari kormányunk lenne, már rég kötelezővé tették volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!