Biológusok, orvosoo, gyógyszerészek mind birkáknak tartják az ilyen szánalmas oltaselleneseket :) Igen, értjük, ketten is fújjátok ugyanazt a h.lyeséget, a lényegén nem változtat, hogy érdemben nem tudtok megmagyarázni semmit, fel napja ide irogattok, de a temárol semmit, csak azt tudjatok írni, hogy ez meg az így nem biológus meg úgy nem. Mintha ettől igazzá válna az elméletetek :) én attól megmagyaráztam miért h.lyeség a ti elméletetek, ugyanúgy biológus maráadók, ti meg hisztizették meg majomkodhattok itt tovább ilyen semmitmondó kommentekkel, ne is zavartassatok magatokat, hogy mindenki rajtatok nevet kisfiúk :)
Jaj tudom, mindjárt jön megint h jaj mikor vagy te biológus duma, tudjuk, tipikus béna gyk-s érvelés lapozzunk már uncsi
Akár biològusok vagytok, virològus infektològusok, a tènyen nem változtat!
Az emberek meg vannak vezetve!
Èrtelmes ember elgondolkozik dolgokon, mert teljesen logikátlan ez az egèsz covid cirkusz!
Rendben,aki akarja oltassa magát 248szor ha ìgy èrzi magát jòl!Viszont aki nem akarja mert tisztábban lát, azt hagyják bèkèn a vakcináikkal, a hullámaikkal, meg minden pszichopata hatalmi fasságaikkal! Èlni szeretnèk, szabadon, boldogan ahogy megèrdemlem másokjal együtt.Pont!!!
Látom nem bírod elfogadni, hogy mi biológusok is élünk normális életet és csak azért is be akarod mindenkinek adni, hogy nem vagyok az, leírtad már 3x, attól meg az vagyok, ha leírod 2
huszadjára is vagy a fejed tetejére állsz, akkor is :)
"A kérdés az volt oltás ellen vagy mellette vagyunk mire kell itten most érvelni"
Persze, szavazni lehet, viszont te/ti (nem nézem konkrétan melyik kommentet ki írta, 1 a sok oltásellenes tudatlan közül) jöttök a konteós fals infóitokkal, amiz habzó szájjal terjesztetek, mert azt hiszitek, hogy ideböfögtök olyan szavakat, hogy Gibraltár, akkor majd mindenki hanyatr esik és helyesel, aztán nagyon néztek, mikor meg van cáfolja tényekkel a firkálmányotok. Ilyen jön a sértődes és vergődés, meg h jaj nem vagy te biológus duma, mert amúgy a sok gagyi cikket, ahonnan szedtétek az infókat már nem tudjatok megvédeni és érvekkel alátámasztani, marad ez az óvodás hiszti, de az több oldalon keresztül.
Ennyit rólatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!