Valami jó érvet tudtok a koronavírus oltás mellett?
A családomból mindenki beoltatja magát, és én sem vagyok vakcina ellenes, csak a Nagymamám nem akarja magát beoltatni, igazából még azt sem mondja meg, hogy miért (talál azért, mert az egyik családtagom rémhíreket olvas folyton neki a vakcinákról). Nagyon féltem őt, és azt is tudom, hogy a vírus minimum 100000-szer veszélyesebb, mint az oltás, csak ezt ő nem nagyon hallja meg amit neki mondunk. Tudom, nem szeretném ráerőltetni, de mégis csak a Nagymamám és nagyon féltem őt.
Valami jó érvetek van az oltás mellett?
Ne a hosszú távú esetleges negatív hatastól tartsatok, (arra ott van pl a levegő szennyezettsége, na, attól tarthattok hosszú távon főleg aki városokban él) hanem attól, hogy nem elég hatásosak. (Nem véletlenül kell ismetelgeti, sajnos.)
Minden összetevő ismert, semmi olyan nincs benne, amit a gyógyszer vagy elelmiszeripar ne használna régóta.
Olyan viszont mindig lesz, akinél esetleg problémát okoz. Minden ember más. Es több millió/milliárd emberről beszélünk. Ahogy pl mondjuk a mogyoró, vagy a hajfesték vagy a latex..a legtöbb embernek nem okoz gondot, de van akit megölhet. Megis ott vannak a boltok polcain, és sok millióan használják naponta. De lehetne még sorolni. A vakcinák is ilyenek. Mindenki más.
Ha problémát okoz, akkor az hamar kiderül.
Üdv, egy vegyész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!