Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid vakcina ellen vagy...

Covid vakcina ellen vagy mellett vagytok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 18:48
 121/154 anonim ***** válasza:
100%

Ja ès az, hogy neocitrán túladagolás miatt kerül valaki a kòrházba, vagy egy oltástòl, az teljesen èrtelmetlen összehasonlìtgatás.

Ha megeszel 150 zsìroskenyeret, akkor valòszìnűleg attòl is kèsz leszel.Viszont egy zsìros kenyèrtől nem lesz bajod.

Egy Covid oltástòl viszont bármi lehet...

2021. dec. 20. 22:42
 122/154 anonim ***** válasza:
0%

Bármi, persze :D ne égesd már mahad azzal, hogy egy cseppet sem értesz se a védolódásokhoz, se a biológiához, se a gyogyszergyartashoz.

Légyszi egyél meg 3 neocitrant, csak úgy poénból, a paracetamol jót tesz, abszolut veszélytelen gyógyszer

2021. dec. 20. 22:44
 123/154 anonim ***** válasza:
94%

A bárányhimlő oltástòl sem kerülsz kòrházba!!!A tetanusztòl sem!!!A diftèria oltástòl sem! A mitudomèn hány gyerekkènt kötelező oltások egyikètől sem kerülsz kòrházba!

A COVID OLTÁSTÒL viszont már túl sokan kerültek kòrházba!

Vagy ez teljesen termèszetes dolog.Az emberekre rákènyszerìteni egy olyan oltást, a saját felelőssègère persze,kènyszerìtve, zsarolva a munkahelyèvel, amibe lehet bele is halt!!!!!!!!

Hát qván nem normális!Inkább mocskos abnormális, diktatòrikus szemèt, aljas dolog.

Ja ezek után mèg higgyen is el, hogy a mindenáron kènyszerìtett oltásaikkal nekem, az embereknek akarnak jòt?!

2021. dec. 20. 22:52
 124/154 anonim ***** válasza:
73%

122# röhögni fogsz, de èletemben nem vettem be neocitránt, nem vagyok orvos, sem biològus, sem kèmikus, meg lefizetett mèdia szakèrtő sem, ès nem hiszek a mai mindenre kemikália parasztvakìtò üzleti dologban sem.

Termèszetesen vannak komoly esetek, amikor szüksèg van gyògyszerekre, de mèrtèkkel.

Amúgy meg teljesen mindegy, hogy gyògyszerèsz vagy-e vagy sem.Ha tudatos, èrtelmes ember vagy, akkor látod a világ törtènèseiből, hogy megint egy átverès áldozata az ember.

Azt è

2021. dec. 20. 23:07
 125/154 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy kerültek kórházba, nem kellene minden agyament baromságot elhinni, mert ez lesz a vége, leégetitek magatokat a tudatlansagotokkal. Több tudomanyos cikk, kevesebb bulvár és máris nem terjed a h.lyeség. Szívesen
2021. dec. 21. 00:32
 126/154 anonim ***** válasza:
83%
Csak sajnos az èn kedves rokonom az oltás után kèt hèttel halálozott el!A környezetemben nem ő volt az egyedüli, tehát ne dumálj itt nekem a tudományos cikjeidről, mert kitörölheted vele.
2021. dec. 21. 00:55
 127/154 anonim ***** válasza:
14%

"Csak sajnos az èn kedves rokonom az oltás után kèt hèttel halálozott el!"

És oltás előtt sosem haltak meg az emberek bármilyen random esemény után 2 héttel?

Lehet azt is vizsgálhatnánk, hogy vonaton is utazott valaki halála előtt 2 héttel, ergo a vonat=halál.

Sajnáljuk az igen nagyon kedves rokonodat, de kicsit túl van ez már lihegve. Az egész világon több mind minden 2. ember oltott már, statisztikailag is lesz aki így vagy úgy de az oltás után hal meg...

2021. dec. 21. 01:23
 128/154 anonim ***** válasza:
70%
Ezzel az oltással valami nincs rendben! Nem tudom ki játszik itt virológust vagy biológust de a hülye is látja ezzel valami nem oké. Nem véletlen ez a nagy megosztás az emberek között. Ez egy kisérleti lötty ami sajnos nekem is vitt el ismerősömet.
2021. dec. 21. 02:47
 129/154 anonim ***** válasza:
88%
Imádom ezt a csoportot.Minden második kérdés alatt találkozok egy önjelölt biológussal aki előadja,hogy ez az oltás mennyire fasza.Én átestem rajta,nem oltatok.Nem ítélem el azt aki oltat és ezt fordítva is elvárom.
2021. dec. 21. 05:52
 130/154 anonim ***** válasza:
4%

Az oltás az nem egyéni érdek, csak ti tudatanok félték a szuritól, mert csak bulvárt olvastok és felültök a gagyi pletykáknak, miszerint az oltástól bárki is meghalt.

Mellesleg én speciál nem önjelölt biológus vagyok, hanem phd-s, de ne zavarjon :) Te fotelhuszár biztis jobban értesz hozzá, aki alapvető sejtbiológiai folyamatokkal sincs tisztábab

2021. dec. 21. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!