Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid vakcina ellen vagy...

Covid vakcina ellen vagy mellett vagytok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 18:48
 101/154 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk a melóba is szinte csak az oltottak dőltek ki. Ebből van aki korházban is van. Akik nem voltak beoltv enyhe tünetekkel átvészelte. Ez az oltás tönkrevágja az immunrendszerünk. Nem tudok ki reklámozza itt ennyire az oltást de ne beszéljen róla úgy mint ha ő tudná mivan benne
2021. nov. 29. 06:45
 102/154 anonim ***** válasza:
17%
Ne égessétek már magatokat, ultra ciki ez a kamuzás :)
2021. nov. 29. 06:50
 103/154 anonim ***** válasza:
93%

97# pont leìrtad a lènyeget👍

Már mindenki torkig van ezzel a hazug kènyszerìtős, zsarolòs debilsèggel!A környezetemben a legtöbben nem szeretnènek egy ilyen kretèn társadalom rèszei lenni!Totál kontroll, meg kènyszerìtès!?Köszi nem.Ilyen áron nincs szüksègem a kütyüikre meg a saros pènzükre!A transzhumán mestersèges ember, droid lètformátòl hányingerem van!Nem szolgálja a javam, a boldogságom.Nem akarok 150 èvet èlni biorobotkènt!

Inkább vissza termèszethez!Összefogni a hasonlò emberi emberekkel, ès kialakìtani a szerethető isteni társadalmat!

Csak legyen sok jò csaj is ott😉

2021. nov. 29. 23:06
 104/154 anonim ***** válasza:
77%
103. Meglepődsz, rengeteg ilyen csaj van. :) S pont a 18-20 éves korosztályból. :) Amúgy örülök, hogy nemcsak egyedül én érzem azt, hogy jó lenne kiszakadni ebből az undormányból. :)
2021. nov. 30. 00:23
 105/154 anonim ***** válasza:
0%
akarod mondani, tudományból?
2021. nov. 30. 06:17
 106/154 anonim ***** válasza:
78%
Hálistennek egyre több mindenkinek nyílik ki a szeme és jönnek rá az emberek, hogy valami nem stimmel az oltással kapcsolatban! :) annyira tolják az emberek arcába ezt a katyvaszt hogy az valami félelmetes.
2021. nov. 30. 07:02
 107/154 anonim ***** válasza:
88%

Amit ilyen szinten kènyszerìtenek az nem az emberek èrdekeit szolgálja!Akik ezt művelik, azok mocskos bűnözök, olyan emberek akik az emberi civilizáciò rákos sejtjei!Ezt a betegsèget ki kell iktatni vègèrvènyesen!A napjaik már meg vannak számlálva, ès jön a felelőssègre vonás!

Az ármány elpusztitásához minden emberre szüksèg van!

2021. nov. 30. 18:47
 108/154 anonim ***** válasza:
71%
Természetesen ellene vagyok!Rengeteg oltottról tudok aki beteg és olyat is aki korházban van.Nagyon nagy a ködösítés az oltással kapcsolatban.
2021. nov. 30. 18:57
 109/154 anonim ***** válasza:
12%

Tudtam hogy a magyarok nem a legokosabbak de... Nem is fogok leálni veszekedni csak azt mondom: aki éber és nem valami npc sürgősen hagyja el ezt az ország. Habár sehol se lesz tökéletes mindig jobb lesz mint itt.

Én mér rég nem vagyok szomorú, mérges vagy csalódott. Egyszerüen elfogadtam hogy az értelem a kihalàs szélén van.

2021. dec. 19. 00:08
 110/154 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen egyetértek veled. Ami itt megy, hogy köpködnek az emberek az oltatlanokra mert nem szeretnének felvenni egy olyan oltást ami szemmel láthatóan semmit nem ér siralmas sajnos . Életem legnagyobb hibája volt hogy fevettem ezt a kisérleti valamit. Tönkrevágta a pajzsmirígyem és kitudja még mit. Azóta folyamatosan doktorhoz járok.
2021. dec. 19. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!