Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatod magad ha kötelezővé...

Beoltatod magad ha kötelezővé teszik,vagy vállalod a hátrányait?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
100%

"Elmeroggyant". Mondja az, aki eszetlen módon oltatja magát egy éven belül 3-4x olyan vakcinával, amely nem akadályozza meg a megfertőződést, sem a vírus továbbterjesztését/terjedését de még a súlyos/halálos lefolyást nem. :)

Tudod, azt szoktam mondani, hogy attól még, hogy 50 millió ember állít valamit, lehet kib*szott nagy f*szság. Jó lenne ha lenne tényleg hatásos védekezési módszer, de addig marad a távolságtartás, maszk, azok legalább valamit érnek is, még ha túl sokat nem is. A vakcinák elbuktak, sajnos még a mutálódást is felgyorsították, nem véletlenül alakult ki a delta is nem sokkal a tömeges oltások elkezdése után.

Az évek majd igazolják a tényeket, addig meg aki akar oltakozzon (ameddig tud), aki nem, meg hagyják élni. Vitatkozni ezen egyébként is felesleges, ha valaki megbízik abban, hogy megvédi a vakcina bármilyen módon, akkor nincs mitől tartania.

2021. nov. 22. 00:05
 62/81 Alex Fly ***** válasza:
0%
@61: az, hogy te mitmondasz vagy hogy mik terjednek mindenféle tardoldalakon, alapvetően a kutyát nem érdekli. Ettől még nem lesz igaz...
2021. nov. 22. 00:13
 63/81 anonim ***** válasza:
61%

@62: Attól, hogy Te itt mit próbálsz meg bizonyítgatni, meg odafenn propagandaként hogyan próbálják a covid vakcinákat hatásosnak feltüntetni, attól még nem igaz. :)

Akkor most 1-1? Egálban vagyunk? :D Mondtam, hogy nem követek semmilyen "tard" oldalakat. Statisztikát nézem meg a valóságban mi zajlik, az alapján egyértelmű, hogy nem hatásosak kellőképp a vakcinák. Aki nem képes ezt észrevenni az vagy nagyon elvakult, vagy bolond.

2021. nov. 22. 07:25
 64/81 anonim ***** válasza:
36%

""Elmeroggyant". Mondja az, aki eszetlen módon oltatja magát egy éven belül 3-4x olyan vakcinával, amely nem akadályozza meg a megfertőződést, sem a vírus továbbterjesztését/terjedését de még a súlyos/halálos lefolyást nem. :)"

Egyik oltás sem 100%-os, remélem azért ez megvan. Az oltás minden esetben csak az esélyét csökkenti a súlyos lefolyásnak, halálesetnek. Soha senki nem mondta, hogy golyóálló leszel az oltástól, csak azt, hogy ha eddig 5% volt az esélyed, hogy súlyos lefolyású legyen a betegség, addig oltás után 1%. Ez nagymintás populációban nagyon szépen kijön, szóval erre kár verni magad.

A továbbadásnál ugyanez a helyzet. Egy oltott kevesebb vírust, kevesebb ideig ürít:

[link]

= kevésbé fertőző.

"Tudod, azt szoktam mondani, hogy attól még, hogy 50 millió ember állít valamit, lehet kib*szott nagy f*szság. Jó lenne ha lenne tényleg hatásos védekezési módszer, de addig marad a távolságtartás, maszk, azok legalább valamit érnek is, még ha túl sokat nem is. A vakcinák elbuktak, sajnos még a mutálódást is felgyorsították, nem véletlenül alakult ki a delta is nem sokkal a tömeges oltások elkezdése után."

Ez nem így van. Ha az orvosok, virológusok, epidemiológusok világszerte, egymástól teljesen független kutatások alapján azt mondják, hogy a vakcina működik, akkor az úgy van. Ezt hívják tudományos konszenzusnak. Nyilván azon lehet már vitatkozni, hogy melyik a jobb, kell-e booster, mi legyen az stb stb, de az alap tézisen senki nem vitázik.

Hiába állítod azt, hogy pl. a sok telített zsírsav fogyasztása nem káros a szív és érrendszerre, hisz' a szomszéd józsi bá' szalonnán és kolbászon él 80 éve és semmi baja, attól még a kardiológusoknak stabil az álláspontja, hogy igenis káros a túlzott fogyasztása.

"Statisztikát nézem meg a valóságban mi zajlik, az alapján egyértelmű, hogy nem hatásosak kellőképp a vakcinák."

Források, amiket nézel gondolom:

www.covidconspiracy.com

www.newworldorder.org

www.pLandemy.com

www.covidvaccinedeaths.net

Még véletlenül sem a CDC, NHS, EMA adatokat, mert az úgyis "kamu, soros, billgéc, illuminati stb."

[link]

Hajrá, nézzél legalább valami értelmeset :)

2021. nov. 22. 08:23
 65/81 anonim ***** válasza:

A felsorolt oldalak közül egyiket sem ismerem, EMA-t néztem meg a wordometer-t a statisztika miatt. Mindegyik esetében úgy tűnik, főleg ha hozzávesszük a valóságot is, hogy nem sokat érnek a covid vakcinák. Mondhatni semmit.

Az, hogy Te konteós oldalak nézel, a Te bajod.

"Soha senki nem mondta, hogy golyóálló leszel az oltástól"

Maga a királyod nyilatkozta még áprilisban, hogy golyóálló aki beoltatja magát. XD Már öregapád szavait sem figyeled? Ejnye, így nem jár a 4. oltás...

"De most már támadásban vagyunk, mert a vakcina megöli a vírust abban az értelemben, hogy az olyan, mint egy golyóálló mellény. Tehát aki be van oltva, arról lepattan a vírus, és mindenkinek van egy mellénye, egy golyóálló mellénye vagy a háziorvosnál vagy az oltási ponton, vegye föl, és abban az esetben nem lesz már kit megtámadnia a vírusnak."

Úgyhogy hajrá, nézd meg újra a statisztikákat, aztán nézz körbe a nagyvilágban és rájössz, hogy azok a csudijó covid vakcinák olyanok, mint egy marék szárított lepke a sivatagi homokviharban.

2021. nov. 22. 08:34
 66/81 anonim ***** válasza:
50%

"Maga a királyod nyilatkozta még áprilisban, hogy golyóálló aki beoltatja magát. XD Már öregapád szavait sem figyeled? Ejnye, így nem jár a 4. oltás..."

Igen, egyértelmű a kapcsolat aközött, hogy beoltatom magam = fidesz szavazó vagyok és Orbán Viktor az uram-királyom, iszom minden szavát. Tényleg? Ebből is látszik, hogy csak egy troll vagy.

"Úgyhogy hajrá, nézd meg újra a statisztikákat"

Megnéztem. CDC, EMA, NHS, Izraeli egészségügyi minisztérium adatait végigböngésztem, és az oltás működik ezek alapján.

Egyesült Királyság, Portugália, Dánia adatai is fent vannak a worldometer adatai között, és egyértelmű, hogy működik az oltás, kár vergődnöd.

2021. nov. 22. 08:46
 67/81 anonim ***** válasza:
61%

Te magyaráztad, hogy senki, soha nem állította. :) Én hoztam neked egy ékes példát.

Nem vagyok troll, inkább Te meg a haverjaid tűnnek annak, akiknek még mindig nem tűnik fel, hogy normális vakcinát nem tudtak előállítani a covid ellen. Én pedig tényleg várom, hogy legyen egy hatásos kezelési módszer, amelyet biztonságos is alkalmazni. A jelenlegi covid vakcina palettára sajnos egyik sem mondható el.

Vergődni Ti szoktatok, erőltetitek az oltást meg nyomatjátok tovább a propagandát. Fel kéne fogni, hogy akik akarták, már beoltatták magukat, akik meg nem, azok nem is fogják és nem is akarják. Egy részük konteós, ez tény de sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk látni egyértelmű, letisztult és valós adatokat arról, hogy tényleg biztonságos és hatásos az a cucc, amit a szervezetünkbe beengedünk.

Akkor szólj legközelebb légyszi, ha tudsz ilyenről. Meglevőket nekem ne linkelgess, mert azokra nem kíváncsi senki. Köszi!

2021. nov. 22. 08:51
 68/81 anonim ***** válasza:

" A jelenlegi covid vakcina palettára sajnos egyik sem mondható el."

Nehezen megy az értelmezés illetve az olvasás. Beraktam egy CDC (Amerikai Járványügyi Hivatal) által készített statisztikát, amiben feketén-fehéren látszik, hogy 100000 főre vetítve jóval nagyobb kockázat a betegség elkapására és a halálra is oltatlanul mint oltottan. Tudod értelmezni, vagy csak nem akarod mert neked van egy berögzült tudatállapotod, amit semmilyen észérvvel nem lehet módosítani?

2021. nov. 22. 08:58
 69/81 anonim ***** válasza:

Megnéztem de ez nem bizonyíték semmire.

Azon kívül, hogy egy bizonyos valószínűséget rendelünk valami mellé és bizakodunk benne, mi bizonyítja azt, hogy ugyanazon emberek, akik be lettek oltva meghaltak volna-e oltás nélkül? Illetve fordítva: azok, akik oltatlanul haltak meg covid-ban oltással túlélték volna?

Nem tökéletes vakcinára vágyik senki, hogy 100%-ban hasson meg ne legyen semmilyen nem várt mellékhatása, de jelenleg a 100%-tól nagyon messze áll. Papíron 90%+, a valóságban talán 50-55%, mellékhatások tömkelege meg már tudományos úton is igazolt (más része még sajnos nem, de attól még nem azt jelenti, hogy az a megannyi ember által említett mellékhatás nem köthető semmilyen formában a vakcinákhoz). Kár ezt erőltetni, aki nem akarja, nem látja be, hogy így van.

Észérvet elfogadok, de amit ideh*nysz az nem az.

2021. nov. 22. 09:03
 70/81 anonim ***** válasza:

"Azon kívül, hogy egy bizonyos valószínűséget rendelünk valami mellé és bizakodunk benne, mi bizonyítja azt, hogy ugyanazon emberek, akik be lettek oltva meghaltak volna-e oltás nélkül? Illetve fordítva: azok, akik oltatlanul haltak meg covid-ban oltással túlélték volna?"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Édes istenem, ha a hülyeség fájna.

Tehát ha van egy "oltott" és egy "kontroll (oltatlan, nem találkozott coviddal)" csoport, és x idő leteltével az oltott csoportban kevesebb az igazolt koronavírus fertőzött, valamint a covid által okozott haláleset, akkor az szerinted nem bizonyíték semmire? Nagy számú mintánál minden apró tényező belesimul az átlagba (tehát pl. oltott és oltatlan között is lesz cukorbeteg, elhíztott, dohányos stb. tehát ez kiegyelnítődik).

[link]

23. oldalon van egy korcsoporta bontott összeállítás kórházba kerülés és halálozás tekintetében, és minden korcsoportban nagyon magas hatásfokú a vakcina. A te hülye elképzelésed alapján akkor eddig soha semmilyen gyógyszert vagy vakcinát nem lehetett volna engedélyeztetni.

2021. nov. 22. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!