Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatod magad ha kötelezővé...

Beoltatod magad ha kötelezővé teszik,vagy vállalod a hátrányait?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
25%

30

Nem tudom, honnan veszed a belgiumos sületlenséget, de máshogy nem lehet védekezni egy vírus ellen, csakis oltással.

Még igazán hatékony gyógyszer sincs rá.

2021. nov. 21. 09:48
 32/81 anonim ***** válasza:
100%

rendkívüli mértékben oltásellenes vagyok, semmi bajom soha, engem elkerülnek a taknyos, köhögős betegségek. egyszer legionella betegséget kaptam, vagy 6 éve, tüdőgyulladásom lett, ami 5 hétig tartott:), annyi tünetem volt, hogy minden délután felment a lázam egy kicsit, na mindegy.

ha kötelező lesz, beoltatom magam sinopharmmal, azt ártalmatlannak gondolom, persze lehet, hogy tévedek. szerintem a távlati cél, hogy mindenkiben mrns vakcina legyen.

2021. nov. 21. 09:53
 33/81 anonim ***** válasza:
100%
31. Látod, ez a gond. Beszopjátok az összes propagandát kérdések nélkül, de zéró energiát invesztáltok hogy utánanézzetek a dolgoknak. Egyébként, itt van a sületlenség a főorvos által: [link] MINDEGYIK covid beteg oltott! Ezzel nem azt mondom hogy csak az oltottak betegszenek meg, hanem azt hogy tévhitben van nagyon sok ember az oltásokkal kapcsolatban! És az sem gond, csak nem kellene terjeszteni a h@lyeséget!
2021. nov. 21. 10:04
 34/81 anonim ***** válasza:
93%

"@22: az értelmes ember nem várja meg, amíg intenzívre kerül olyan kórsággal, ami ellen egyszerűen védekezhetne..."

Engem nagyon egyszerű lenne meggyőzni azzal, hogy oltott ismerőseim nem kerülnek intenzívre és nem halnak meg, és azok, akik elmentek ellenanyag szűrésre, nincs köztük olyan, akinek 3 oltás után is NULLA az ellenanyaguk. Csakhogy nem ez történik, sőt...

2021. nov. 21. 10:08
 35/81 anonim ***** válasza:
Aki beszél angolul, itt van egy rövid videó amit érdemes megnézni, elég tanulságos. 6:00-tól kezd érdekes lenni. [link]
2021. nov. 21. 10:20
 36/81 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok, nem oltatok. Vállalom a következményeket. (Előtte még keresek valami kibúvót, illetve, remélem, hogy a kormány visszakozik részben: pl. elfogad védettségit is.)
2021. nov. 21. 12:37
 37/81 Alex Fly ***** válasza:
50%
@36: "Tanár vagyok, nem oltatok." - semmi gond. A két állítás közül bármelyiket választhatod... Egyikre sem kötelez senki.
2021. nov. 21. 14:07
 38/81 anonim ***** válasza:

37

Azon vagyok, hogy a kettő együtt mehessen tovább. Úgy néz ki, menni fog...

2021. nov. 21. 14:16
 39/81 Alex Fly ***** válasza:
8%

@38: ha jól tudom, semmi akadálya. Amennyiben tudod igazolni, hogy esetedben ellenjavallt a védőoltás, akkor mentesülhetsz ez alól.

Mindenesetre ~n feltételeztem, hogy egy tanárnak megvan a felelősségérzete...

2021. nov. 21. 15:55
 40/81 anonim ***** válasza:
91%

39

Ennek semmi köze a felelősségérzethez.

Nem oltatom be magamat egy kutyafuttában összedobott, rendesen le nem tesztelt, bizonytalan hatásfokú szerrel. Talán ebben van némi felelősségérzetem.

2021. nov. 21. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!