Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatod magad ha kötelezővé...

Beoltatod magad ha kötelezővé teszik,vagy vállalod a hátrányait?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 Alex Fly ***** válasza:
6%
@40: azzal nem is kell. Viszont rendelkezésre állnak bizonyítottan hatásos védőoltások, amelyek megakadályozzák, hogy veszélyeztesd a tanítványaid egészségét és életét. És a minimum, ami elvárható, hogy élj vele.
2021. nov. 21. 16:28
 42/81 anonim ***** válasza:

41

Melyik "bizonyítottan hatásos védőoltások"-ra gondolsz? Az egyik közeli gimiben a múlt héten nem volt tanítás, mert annyi (kétszer, háromszor) oltott tanár lett koronás, hogy már nem lehetett helyettesíteni... A médiába természetesen nem került be ez a hír...

Aki akar, oltasson, aki nem szeretne, azt hagyja békén a hatalom.

2021. nov. 21. 16:34
 43/81 anonim ***** válasza:

"Viszont rendelkezésre állnak bizonyítottan hatásos védőoltások, amelyek megakadályozzák, hogy veszélyeztesd a tanítványaid egészségét és életét."

Az oltott is fertőz. Ráadásul úgy, hogy nem tud róla, mert a szuper jó oltásotok miatt meg sem érzi ugyebár. Ennél nincs veszélyesebb.

2021. nov. 21. 17:11
 44/81 Alex Fly ***** válasza:
6%
@42: ne tegyél úgy, mint ha nem tudnád, miről beszélek. De ezzel a hozzáállással jobb is, ha nem tanítod a gyerekeinket a hülyeségeidre: éppen elég retardált van ebben az országban...
2021. nov. 21. 17:11
 45/81 anonim ***** válasza:
100%
A hozzáállásomnak semmi köze a tanári munkámhoz.
2021. nov. 21. 17:22
 46/81 Alex Fly ***** válasza:
0%
@45: dehogynem. Hegy tanár dolga, hogy ismereteket adjon át a tanítványainak, vagy nem? Ha áltudományos maszlaggal van tele a feje, akkor mégis mit ad át nekik? Arról nem is beszélve, ha a felelőtlenségével az életüket veszélyezteti.
2021. nov. 21. 17:34
 47/81 anonim ***** válasza:
90%

"Viszont rendelkezésre állnak bizonyítottan hatásos védőoltások, amelyek megakadályozzák, hogy veszélyeztesd a tanítványaid egészségét és életét."

Covidra létezik ilyen? Mert eddig én egyetlen egyről sem úgy tapasztaltam meg, hogy hatásos és eredményes lenne. Sem a fertőzés terjedésének megállításában, sem a fertőződés meggátolásában de még a súlyos/halálos megbetegedés meggátolásában sem.

Ha Te tudsz ilyet, akkor légyszíves linkeld már be ide, bizonyított, valós tanulmányokkal és azok által alátámasztott, szintén bizonyított és valós statisztikai adatokkal. Ha lehet, akkor olyan legyen már, aminek "a csak ismert" rövidtávú mellékhatásainak listája nem hosszabb, mint maga az, amire "jó" lenne (ha lehet, akkor legalább 2-3 éves időtávlatból kimutatott és bizonyítottan működő vakcináról legyen szó).

2021. nov. 21. 17:40
 48/81 Alex Fly ***** válasza:
56%

@47: Kérlek...

[link]

2021. nov. 21. 17:49
 49/81 anonim ***** válasza:

Megnéztem bár már jártam az oldalon. Jó pár mellékhatást nem írnak fel vakcinák mellé, hatásosság meg ímmel-ámmal. Statisztikát nem találtam. Ahhoz képest, hogy az Európai Gyógyszerügynökség oldala, elég sok információ hiányzik és nem is feltétlenül áttekinthető. Nem sokkal megbízhatóbb, mint mondjuk egy mindentazegyben.blog.hu vagy társai.

Nem mellesleg nincs is feltüntetve legalább egy 2-3 éves vizsgált időintervallum adatai, mellékhatások, hatásosság stb. tekintetében vagy én nem találtam. Számomra ez eléggé hiányos így nem is megbízható.

Esetleg valami hitelesebb?

2021. nov. 21. 18:50
 50/81 anonim ***** válasza:
100%

46

1. Középiskolában tanítok; ott a diákok már kérhetik az oltást, ergo nem veszélyeztetem őket (jobban, mint az oltott kollégáim).

2. Nem virológiát tanítok; véleményem pedig lehet az oltásról. A diákoknak is van. Kinek ilye, kinek olyan. Nem befolyásolom őket.

2021. nov. 21. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!