Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatod magad ha kötelezővé...

Beoltatod magad ha kötelezővé teszik,vagy vállalod a hátrányait?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem oltatom be magam soha, max megdöglenek ha ide jönnek, a kutyák éhesek lesznek aznap...
2021. nov. 21. 00:26
 22/81 anonim ***** válasza:
89%

Bírom ezt, hogy értelmes ember beoltatta már magát, meg hogy nem várja meg, hogy kötelező legyen....

What?

Értelmes ember pont, hogy kivár és még mindig várja, hogy a valóságban hatékony és eredménye, mellékhatások tekintetében minimalizált és elismert módon szülessen egy vakcina a covid ellen.

Eddig egyetlen ilyen vakcináról sem tud az emberiség. Addig felesleges "oltakozni". Egészségügyileg csak hátránya származik az embernek belőle, ha ezek valamelyikét tolja be magába. Az már más kérdés, hogy a politika miképpen vonja el a jogaid mindentől szép lassan, ha nem úgy táncolsz, ahogy ő fütyül. (de végső soron ez nem csak a vakcina és a covid kapcsán van így)

2021. nov. 21. 01:45
 23/81 anonim ***** válasza:
12%

"Értelmes ember pont, hogy kivár és még mindig várja, hogy a valóságban hatékony és eredménye, mellékhatások tekintetében minimalizált és elismert módon szülessen egy vakcina a covid ellen."

Valóban. 7.7 milliárd beadott dózis, valamit rengeteg ország által közölt oltott-oltatlan összehasonlítás még nem elég bizonyíték.

Mennyire lenne szükség? 100 milliárd beadott dózis?

2021. nov. 21. 08:30
 24/81 anonim ***** válasza:
100%
Időre és őszinteségre lenne szükség. Utóbbit soha nem kapjuk meg, így marad a környezetünk tanulmányozása. Nyilván ha te azt tapasztalod, hogy az oltottak jobban járnak, akkor beoltatod magad. Én teljesen az ellenkezőjét látom és hallom.
2021. nov. 21. 08:43
 25/81 anonim ***** válasza:
87%
Nekem már teljesen mindegy milyen statisztikát adnak ki, és mennyi embert oltanak be, mert elveszítettem a bizalmat. És innentől kezdve, kizárt hogy covid oltással beoltsanak életem során saját akaratomból. De úgy komplett az orvosokban, gyógyszeriparban, egyes tudósokba vetett bizalom is elszállt. Ha valaki jobban utánanéz, ráébred hogy tudománytalan nonsense dolgokat állítanak, de azt is folyamatosan változtatják és erre hivatkozva veszik el az emberek alap jogait. És az a durva hogy sokan tapsolnak is hozzá. Az emberek elveszítették a józan eszüket?
2021. nov. 21. 08:55
 26/81 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kéne azt elképzelni, hogy kötelező lesz? Akkor nem nekem kéne aláírnom a papírt, vállalnák érte a felelősséget?

Nem tervezem és nem akarom beoltatni magam, de nyilván ne adj isten ha olyan lenne a helyzet, hogy rákényszerülök, akkor eljönne az a pont, viszont k...a mérges lennék és továbbra sem tudnék ezekben megbízni, de kénytelen lennék, ha pl. anélkül nem mehetnék egyetemre, nem vállalhatnék munkát, nem csinálhatnék semmit. Nonszensz amit ebben a témában művelnek, de komolyan. Én sem oltásellenes vagyok, nem magával az oltásokkal van bajom, hanem azzal, amit csinálnak, ahogyan ezt az egészet lekommunikálják.

2021. nov. 21. 08:58
 27/81 anonim ***** válasza:
96%
pl. KIJELENTIK azt, hogy aki nincs beoltva, az életveszélyben van és nagy valószínűséggel kórházba kerül, aki meg be van oltva, az biztonságban van és védett. Ez nyilvánvalóan nem igaz!! Rengeteg oltatlanon úgy ment át a fertőzés, hogy meg sem érezte, vagy semmi extra nem volt és vannak olyan oltottak is, nem is egy, aki kórházba került vagy meghalt. És az oltott is elkaphatja, továbbadhatja. Erre ilyeneket jelentenek ki...
2021. nov. 21. 09:00
 28/81 anonim ***** válasza:
97%
23. De ez pontosan elég bizonyíték arra hogy biztosan ne oltsam be magam, mert az eddigi számok és az oltások után lerokkant emberek, akik soha semmilyen kártérítést nem fognak kapni, önmagáért beszél. Ezek a vakcinák semmit nem érnek. Csak felesleges rizikónak teszi ki önmagát aki megengedi hogy szintetikus génterápiás kísérleti anyagot juttassanak a szervezetébe. Lehet mantrázni a propagandát vagy utána lehet nézni a valóságnak nemzetközi egyetemi publikációk által. Ez a választás szabadsága... Nem billgatesnanocsipalusapkásgödénylaposföldhívő teóriákról beszélek, hanem aktív tudósok által írt független tanulmányokról!
2021. nov. 21. 09:27
 29/81 Alex Fly ***** válasza:
2%
@22: az értelmes ember nem várja meg, amíg intenzívre kerül olyan kórsággal, ami ellen egyszerűen védekezhetne...
2021. nov. 21. 09:28
 30/81 anonim ***** válasza:
96%
@29 Így van védekezni kell hogy elkerüljük az intenzívet. De az oltás nem az, ami megvéd ettől. Pl. Belgiumban az egyik kórházban az ÖSSZES covid beteg teljesen oltott!
2021. nov. 21. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!