Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltatod magad ha kötelezővé...

Beoltatod magad ha kötelezővé teszik,vagy vállalod a hátrányait?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 Alex Fly ***** válasza:
56%

@49: az ismert mellékhatásokat mindegyiknél ismerteti, a valószínűségekkel együtt. Ezen kívül mit kellene még? A Faszbúk antivaxercsoportjaiban osztogatott horoorotörténeteket, amelyek csak pár tard képzeletében léteznek? 2-3 éves adatokat pedig mégis hogyan akarsz egy másfél éve alkalmazott vakcina esetében? Az eddigi eredmények nyilvánosak - és elhiheted, ha másfél éven keresztül úgy működött, ahogyan az dokumentálva van, akkor 2-3 év múlva sem fog ez változni... Legalábbis eddig még egyetlen védőoltás esetén sem történt ilyesmi, szóval semmi okunk feltételezni azt, hogy ezen vakcinák esetében fog ez megváltozni. De a gyakorlatban vannak évtizedekkel ezelőtt kifejlesztett védőoltásaink - és ezek esetében sem történt semmi ilyesmi...

Ha az antivaxerek által terjesztett áltudományos baromságokat keresed, azt itt nem fogod megtalálni - azokat keresd a tardok által favorizált álhíroldalakon.

2021. nov. 21. 19:16
 52/81 Alex Fly ***** válasza:
56%
@50: ja... Akkor én meg elmegyek buszsofőrnek. Az utasaim közül bárki szerezhet jogosítványt, tehát nekem nincs rá szükségem...
2021. nov. 21. 19:18
 53/81 anonim ***** válasza:

@51: Olyan mellékhatások sincsenek felsorolva, amelyeket közvetlenül az oltás után saját ismerőseim is tapasztaltak, nagyobb számban is. Nyilván egymástól függetlenül mindenki hazudik és mindenki beképzeli a mellékhatásokat. Az tény, hogy nagyon sokan nem is jelentik ezeket vagy nem tudják hol kell, vagy ha szólnak a házi orvosnak / kezelőorvosnak az legyint rá és itt megáll a történet (ilyenről is hallottam már).

1.5 éve nem megy egy vakcina sem, tavaly nyár végén / ősz elején jelentek meg tán az elsők, ott volt egy pár száz fős kontroll csoport. Az is lehet, hogy ott pont azoknak nem lett bajuk, akik a placeboo-t kapták és akik a vakcinákat azoknak meg igen. Csak hát gyorsba ki kellett nyomni a vakcinákat, ezért sincs mögöttük 2-3 éves esettanulmány, hatásvizsgálat meg semmi.

Nem, nem vagyok kíváncsi a konteókra, sem a kirívó oltásellenességre. Nem vagyok híve egyiknek sem. Őszintén, idegesítenek is. Oltatlan vagyok de nem azért, mert ilyesmikben hiszek, hanem mert nem bízom meg egyetlen covid vakcinában sem (nem összekeverendő az oltásellenséggel), sem a hatásosságát, sem eredményességét nem tapasztaltam a valóságban. (minden oltott ismerősöm lassan "dögrováson" van/volt a covidtól, az oltatlanoknak meg aligha volt bajuk - persze ez nem reprezentatív meg semmi - de ennyi erővel a pár száz fős kontroll csoport sem). Ezen felül meg vannak elég kellemetlen mellékhatások, vakcinák beadatása utáni furcsa halálesetek.

Nyilván mindig, mindenki hazudik, aki nem ért egyet a covid vakcinákkal és a valóságban minden szuper, igazából már covid sincs, mert a vakcinák olyanok, mint a "golyóálló mellény, lepattan róluk a vírust". Úgyhogy kérlek mutass hitelesebb, megbízhatóbb és teljeskörűen leírt, valós statisztikai adatokkal reprezentált forrást a covid vakcinák hatásosságáról és eredményességéről. Jelenleg én nem találtam és nem is hallottam ilyenről.

2021. nov. 21. 19:30
 54/81 anonim ***** válasza:
NEM! Előbb döglenek meg, minthogy engem beoltsanak a moslék vakcinájukkal!
2021. nov. 21. 19:30
 55/81 Alex Fly ***** válasza:

@53: olyan mellékhatások vannak felsorolva, amelyeket tapasztaltak a védőoltás beadása után és összefüggés van a kettő között.

Az, hogy valakit oltás után kivasal a kamion, nem a vakcina mellékhatása...

2021. nov. 21. 19:35
 56/81 anonim ***** válasza:

@55: Nem kivasalt a kamion. Még mindig nem érted. Mondom nem az ilyen abszurd példák meg konteók érdekelnek. Azt megtarthatod magadnak. Meggyőző érvek kellenek, alátámasztva a már általam sokszor felsoroltakkal.

Egyébként honnan veszed, hogy mindenki kamuzik? Hacsak 100 emberenként 1 igazat mond és az általa tapasztalt mellékhatások nincsenek sehol sem dokumentálva, akkor nem is létezhet olyan mellékhatás? Ahány emberi szervezet, annyiféle reakció és mellékhatás jöhet ki.

2021. nov. 21. 19:38
 57/81 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már. Szerintük minden csak véletlen egybeesés. Az oltott aki oltás után azonnal covidos lett, az szerintük biztos már oltáskor is covidos volt, az oltott aki meghal biztos másba halt meg, aki konkrétan az oltástól halt meg az amúgy is pont akkor meghalt volna, az oltatlan ha túléli csak szerencséje van, ha az oltott éli túl akkor az oltás működik, ha az oltott megfertőződik az csakis oltatlantól kaphatta el, ha az oltatlan fertőződik meg az is csak oltatlantól kaphatta el, ha korlátozások vannak arról az oltatlanok tehetnek, ha enyhítések vannak az az oltottak érdeme, oltás nélkül még senki nem tehetett róla hogy napi többszázan haltak meg, most hogy 7 millió oltott mellett ugyanúgy többszázan halnak meg arról az oltatlan tehet. Akkor ki is az elvakult?
2021. nov. 21. 20:08
 58/81 Alex Fly ***** válasza:

@56: És mi a meggyőző érv? Az, hogy ezek a vakcinák már a fejlesztéskor rengeteg teszten mentek át, az engedélyezéshez kötelezően csatolt, több tízezres adatokban semmi ilyesmi nem fordult elő, azóta több (tíz-, száz-)-millió embert beoltottak vele, de ezek közül egyik sem fordult orvoshoz, hogy tudomást szerezzenek róla -de persze mindenkinek az összes beoltott szomszédja, ismerőse, szomszédjának az ismerőse belehalt anélkül, hogy ezt bárki más észrevette volna? Főleg hogy az ismert mellékhatások azonnal dokumentálva lettek, így bekerült pl. a tesztek során nem jelentkező szívizomgyulladás is (26 millió beoltottnál 12 esetben fordult elő)...

De ugye te nem hiszel semmiféle konteóban...

2021. nov. 21. 20:48
 59/81 anonim ***** válasza:
39%

@58: Te hiszel a konteókban egyedül. Főleg a legnagyobb konteóban, miszerint a covid vakcinák hatásosak, jók, mellékhatások nélküliek (szinte) és megállítják a járványt (plusz lehet abban is, hogy ha beadatod akkor szinte biztos, hogy nem halhatsz meg vagy nem lesz súlyos lefolyású a covid).

No, ez szépen lassan minden pontban meg lesz cáfolva. Az meg, hogy kevés mellékhatás jutott el addig, hogy hivatalosan is dokumentálva legyen, az a hazudozás, nemtörődömség és a bürokráció keverékének oka. Attól még léteznek. Nyilván nem mindent kell és mindenkinek elhinni, de akikről én személy szerint tudok, azoké sincs beírva kb sehova. Sőt, több esetben már hivatalosan is észleltek ilyeneket de lesz*rja mindenki.

Úgyhogy hagyjuk, ameddig Te és az oltásfanatikusok hisztek a konteókban, addig nem lesz vége a járványnak. Hacsak nem sikerül valami hatásos kezelési módot (legyen az oltás, gyógyszer, akármi, ami tényleg jó is és nincs 6000 féle mellékhatási potenciál) kifejleszteni. Van most pár ígéretes kilátásban de mire azok forgalomba kerülnek meg letesztelik őket, még legalább fél év és akkor sem vagyunk feltétlenül beljebb.

2021. nov. 21. 21:17
 60/81 anonim ***** válasza:
25%
Hagyjad Alex, ilyen elmeroggyantakkal nem lehet vitázni, nekik az összes dokumentáció, vizsgálat illetve a 8 milliárd beadott dózis is kevés, hogy meggyőződjenek a hatásosságról és biztonságosságról.
2021. nov. 21. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!