Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltattad magad koronavírus...

Beoltattad magad koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

Írd le a korodat és a nemedet is.

Ha igen, melyik oltással és miért?

2021. nov. 8. 19:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
61%
Engem lepontoztak mert nem oltatom be magam😀Viszont én nem pontoztam le azt aki pedig igen.Én elfogadom az oltottak álláspontját is.
2021. nov. 10. 10:46
 42/45 anonim ***** válasza:
53%

Nem. Ugyanúgy élem tovább az életem így is. Egyszer tavasszal már amúgy is átestem rajta. Igaz, az antigén gyorsteszt volt, ami pozitív lett. Úgy voltam 10 napig karanténban, hogy full egészséges voltam... Igaz, húsvét hetvégén elég szarul voltam, 39 fokos lázam volt, emiatt is kellett a teszt, utána elmúlt és semmi bajom nem volt.

Meggyőzni még nem akartak, de egy 70 éves hölgy ismerősöm rá akart beszélni, hogy igenis oltassam be magam. Ő szentül az oltásban hisz. 1-1-szer a párom is megemlítette, hogy gondoltam meg (Ő tegnap kapta meg a 2. pfizert). Szerintük nem ártana az oltás, nehogy lélegeztetőgépre kerüljek...🙄😒 Abszolút nem félek attól, higy ettől a híres-neves koronavírustól, ami már lassan 2 éve folyik a csapból, fogok meghalni...

Illetve a 70 éves ismerősöm még azt is felhozta, hogy mások miatt is tegyem, mert ha be vagyok oltva, kevésbé fertőzök másokat.

Én részemről nem hiszek ebben az egészben, de elfogadom, ha valaki igen. Én se beszélek le olyat az oltásról, aki be akarja oltatni magát. Más se beszéljen rá engem az oltásra...

Egyedül akkor fogom beoltatni magam, ha kötelezővé teszik, pl. dolgozni se mehetek, ha nem vagyok oltva. Egyébként nem. És hogy milyen vakcinával? Tökmindegy. Hinni úgysem hiszek ebben.

37/F

2021. nov. 10. 12:29
 43/45 anonim ***** válasza:
56%

Én is ugyanígy vagyok vele, mint Te. Gondolom, engem is le fognak majd pontozni.🙂

2021. nov. 10. 12:42
 44/45 anonim válasza:
66%
43.Biztos de hát egye fene legyen meg az örömük.Huuu lepontoztam egy oltatlant😅😅😅
2021. nov. 10. 12:50
 45/45 anonim ***** válasza:
Sajnos nem
2021. nov. 10. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!