Beoltattad/be fogod oltatni magad a COVID-19 koronavírus ellen?
Figyelt kérdés
Ti hisztek a híreknek, hogy mennyien meghalnak az oltás után? Én nem mernék kockáztatni. Úgy sem tervezem elhagyni az országot.2021. márc. 13. 13:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
84 szavazat
1/20 anonim válasza:
Döntsd mar el hogy az első vagy második kérdésre válaszoljak a szavazásban...
2/20 A kérdező kommentje:
Nyilván a fő kérdéshez tartozik a szavazás.
2021. márc. 13. 13:37
3/20 anonim válasza:
Most még biztos nem, de idövel mindenki kénytelen lesz, ha nem akar a szobájaba zárva éhenhalni. IDövel ugyanis nem csak külföldre utázáshoz kell majd, hanem gyakorlatilag mindenhez. De egyelöre kivárom, mire kellö tapasztalatok lesznek az oltásokkal kapcsolatban. nem csak pletykák.
4/20 anonim válasza:
Mivel én egészséges vagyok, nem tünetmentes, ezért nem fogom magam ilyennel beoltatni. Minek?
5/20 anonim válasza:
Nem akarom beoltatni magam. Influenza ellen sem oltattam soha. De mivel kölföldön élek, és nyomják a sok érthetetlen szigorítási terveket az utazással kapcsolatban, így ha tényleg bevezetik, akkor kénytelen leszek beoltatni magam. Tervemben van utazgatni
6/20 anonim válasza:
Igen. Nem gondolnám, hogy rosszabb ez, mint bármelyik másik oltás. Még mindig jobb, mint a covidot elkapni és súlyosan megbetegedni vagy a Covid szövődményei. Kicsi az esélye, de ha később alakul is ki szövődménye véletlen az oltásnak, szerintem az még mindig elhanyagolhatóbb, mint maga amit az a mocsok vírus tud okozni.
7/20 everlight válasza:
Nem,nincs rá szükségem,érdekes egy éve még hogy be voltak sz arva az emberek,hogy meghal a fél emberiség,ehhez képest semmivel nem halt meg több ember 2020 ban mint az előző években.A PROPAGANDA AZ IGAZI VÍRUS.
8/20 anonim válasza:
Persze, az egész világon...Hagyjátok már ezeket az ostoba összeesküvés elméleteket. Itt van, olvasgasd: pont, hogy nőt. Végig olvasd el.
9/20 everlight válasza:
Az éves halálozás nem több,eleve minden évben 57 millió ember hal meg a világon.A spanyolnátha 50 millió áldozatot követelt ami az akkori népesség 1 százaléka ,mégsem halt ki az emberiség.
10/20 anonim válasza:
Mindenki nem adathatja be, nekem van olyan betegem ami miatt nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!