Beoltattad/be fogod oltatni magad a COVID-19 koronavírus ellen?
Csak akkor ha az oltás mellé jár 10 nap betegszabadság.
Nem akarok lázasan,hidegrázásal,fejfájásal dolgozni.
Több kollegám már megkapta az oltást (Astra zeneca) és azóta olyanok mint a mosotszar.
En beadattam. Nem is volt kérdés. Van eszem. Még nem vette el a sok fotelvirológus konteozabáló agytröszt. Semmi bajom nem volt tőle. Sőt, a családban sem senkinek, pedig mind különbözőt kaptunk, es a mami 101 éves. (Testvérem kínait, párom meg én Modernat, egyik unokatestverem (immunbeteg) és szülők Pfizer,
,másik az oroszt , mami Astrát. És kb minden ismerősöm oltva van, többen a másodikkal is. Van köztük aki bíróságon dolgozik, van orvos, és van vegyész..
Mar tervezzük a nyaralást.🏝✈ Mindenki döntsön belátása szerint. Én megértem ha vki fél tőle es kivar vagy egyéb okokból nem vállalja.
De aki csak megy a baromsagokat hiresztelok, ijesztgetok után...nos, nekik jó rettegést és otthon ücsörgést kívánok.
Baromság, de ő tudja.
Jó nyarat mindenkinek!🌞🍉🌽🍦🍨🍹🍺🏖🏝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!