Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Oltatlanok közt terjed a...

Oltatlanok közt terjed a vírus leginkább Romániában, te már beoltattad magad?

Figyelt kérdés

2021. júl. 29. 20:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, megkaptam a két oltást.
Egy oltást kaptam
Nem akarom magam beoltatni.
más
51 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Bár én Magyarországban lakok, de mindkét oltást beadattam
2021. júl. 29. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Harmadikat is adasd be és azután a negyediket is,ennyi
2021. júl. 29. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Én be, de ez vajmi keveset segít a románokon.
2021. júl. 29. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Milyen vírus?
2021. júl. 30. 01:41
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Ez az!XD

Még mindig ezen lovagolnak.Komoly nevetséges már....

Mutánsok már olyan harmat gyengék hogy az nem igaz.De úgy van beállítva mint az apokalipszis és a barik nyalják befele🤦‍♂️🤦‍♂️Angliában sincs olyan sok kórházban kezelt mint volt és nem is lesz mert fertőzőbb a mutáció de NEM veszélyesebb egyáltalán sőt....Csak a riogatás megy már 2 éve #mindmeghalunk# nem gyanús??Akinek nem az no comment XD

2021. júl. 30. 06:21
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Együtt vacsorázott az oltatlan család: anya, apa és fiuk egy hét alatt halt bele a koronavírusba Tragédia lett a családi vacsorából.

40 éves Shaul Goncalves, 73 éves apja, Basil és 65 éves anyja, Charmagne a múlt hónapban vesztette életét koronavírusban. Most a család idősebb gyermeke, Francis megtörte a csendet és elmondta, szülei és testvére sem oltatta be magát, mert féltek a rémhírek hallatán. Azonban reméli, azzal, hogy megosztja a történetüket, arra sarkallja az embereket, ne higgyenek az álhíreknek és vegyék fel a vakcinát.

ÉDESAPÁM JÚLIUS 6-ÁN KERÜLT BE A KÓRHÁZBA VESEKŐVEL, AZT GONDOLJUK, OTT KAPHATTA EL A VÍRUST. KÉT NAPPAL KÉSŐBB A SZÜLEIM A TESTVÉREMNÉL VACSORÁZTAK, EZT KÖVETŐEN KEZDTÉK EL ROSSZUL ÉREZNI MAGUKAT

– idézi a férfit a DailyStar.

Először az édesapja került az intenzívre, majd Francis testvére, végül az édesanyjuk. A három családtag pár napon belül belehalt a betegségbe,

2021. aug. 11. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!