Miért bántad meg, hogy beoltattad magad Covid ellen?
Természetesen a kérdés azokra vonatkozik, akik megbánták!
A 2.és a 3. külön kategória! Kérlek, azt jelöld be, amelyik a legjobban igaz rád!(Ez a többire is érvényes, mert csak egyet lehet megjelölni.)
"egy olyan vírus ellen, amiben egy év alatt gyakorlatilag pár száz ember halt meg?"
Csak Magyarországon 30 ezren haltak meg. Egy másik számrendszerben az lehet hogy csak pár száz, de nem ártana újra járnod az iskolát, ha ennyire nem mennek a számok.
Kérdező, egy alapbetegség nem feltétlenül kellene, hogy hajlamosítson arra, hogy egy szerintetek nem veszélyes vírusban meghaljon az ember.
Egyébként ha szigorúan nézzük, akkor aztán már tényleg a zömének van alapbetegsége.
Nekem például reflux, a reflux által okozott garat és orr tünetek, enyhe fülzúgással élek (már szerintem minimum 10 éve és nem tudtam eddig, hogy ez gond, azt hittem, csendben az emberek nagy része hallja), ezen kívül lehetne rendszeresebb a menszim, gerincferdülés, szemüvegesség, gyenge izmok, gyakori és általában elhúzódó, szövődményessé váló náthák (szerintem a reflux miatt vagy fül-orr-gégészeti műtét kellene).
Valami nyavalyája mindenkinek van.
#8! Megint szia. Velem (is) szoktál vitatkozni más kérdéseknél.
"Szerintetek nem veszélyes." Én ezt sosem állítottam. Azt gondolom, amit egyébként következetesen hajtogattak az elejétől, és ha megnézed a halálozási listát, akkor az is ezt erősíti, bizonyos alapbetegség előrevetíthetik a rossz végkimenetelét. Pl., magasvérnyomás, diabétesz. De, "kell", hogy hajlamosítson, mert ez pont egy ilyen vírus 🤷
Te pedig ezt egyáltalán nem veszed figyelembe, mintha a vírus ugyanannyira veszélyeztetné az említett csoportot, mint egy makk egészséges 20évest, pedig ez nem így van.
Jó, de hol van makkegészséges 20 éves?
Illetve én a refluxom, magas koleszterinem és fülzúgásom miatt miért indulok hátrányban a relatív egészségesekhez képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!