Szülök! Akik beoltatták a gyerekeiket és magukat H1N1 ellen, volt valami mellékhatás? Van olyan aki 1x ellene volt majd mégis oltatott? Esetleg Jászberény környékiek?
Majd 6 hét múlva válaszolok, addigra várható mellékhatás ha lesz!A normálisak jöttek.Nátha végtag fájdalom!
De kb 100an feltették már ezt a kérdést!
Már azt hittem SZÜLSZ, közben meg itt gyakorikérdésezel.... :-))
(én egyébként nem oltattam)
Én 13 éves vagyok és én akartam az oltást.
Anyáék rám bízták a döntést és nem bántam meg.
Nem tudom pontosan de kb 1 hete kptam meg...kissé fájt a kezem 1-2 napig de nem lettem náthás se lázas és semmi észlelhető mellékhatás nem volt(kivéve a könyedén elviselhető kézfájásom). Remélem segíthettem (bár nem vagyok szülő).
nekem beadtak az oltast es semmi mellekhatast nem eszleltem. az meg nem lenyeges h melyik varosbol vagy, mindenhol ugyanaz a magyar vakcina. azt viszont tudni kell h nem 100%os vedelem. viszont egeszseges ember kb ugy atveszeli ha el is kapja mint a normal influenzat. hiszteria az egesz.
--egy fertozon dolgozo orvos orvostanhallgato "gyereke" vagyok.
19:58-nak igaza van, csak 80%-ban véd a vakcina.
Egyébként hátrányod nem lesz belőle, nyugodtan beadathatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!