Beoltattad magad koronavírus ellen?
Írd le a korodat és a nemedet is.
Ha igen, melyik oltással és miért?
Igen.
Mivel?
2 Sinopharm, mert tavasszal a háziorvos hívott, hogy érkezett szállítmány, direkt fiatalok számára. (Néhány közeli barátom is pont akkoriban kapta meg, gondolom ugyanabból a szállítmányból.)
Utána 1 Pfizer, miután kíváncsiságból antitestet mérettem 2,5 hónappal a második Sino után és alig volt határérték felett, pedig a nukleokapszid ellenit is mérték, nemcsak a tüskefehérje ellenit.
Miért?
Krónikus beteg vagyok és amennyire meg lehet állapítani, nem működik teljesen jól az immunrendszerem. De még ha úgy is tudnám, hogy jól működik, akkor is bármikor okozhatna citokinvihart, poszt-COVID-ot vagy triggerelhetne egyéb autoimmun betegséget a fertőzés. A környezetemben egyébként megszenvedték az emberek a COVID-ot. Konkrétan a keresztanyámon és a fodrászomon tünetmentesen ment át (pedig mindkettő túlsúlyos, 60 körüli nő), de a korosztályom megszenvedte, elhunytak is voltak, majdnem lélegeztetőre kerülő kismama, poszt-COVID-os egyetemista stb.
28N
Semmiképp nem oltatom be magam, így kerek az életem, egészséges vagyok, 2020 decemberében estem át a fertőzésen, enyhe torokfájással, semmi más bajt nem okozott. Azóta pedig semmi gondom, sokat jövök-megyek, nincs mitől félni, a stressz csak gyengít.
47/F
Nem és nagy valószínűséggel nem is fogom.
19L
És azok miért vannak lepontozva akik beoltatták magukat? A 31-es pl mit ártott?
Ne kezdjük már megint ezt a kettős mércét...mind a két oldal lepontozgatja egymást, de csak az oltatlanok rinyálnak miatta 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!