Igen, mert minden a vedettsegi szrsaghoz van vagy lesz kötve.
Lehet ezellen üvölteni a kutyát nem érdekli.
Egyebkent Pfizerrel, ha már muszáj akkor nem egy keleti vakcinával oltakozok... ugy tunik jol is tettem mert a kinai leginkabb desztillalt viz ugy nez ki.
Én már tavaly megmondtam, hogyha lesz vakcina, akkor az úgy lesz mégis kötelrző, hogy nem lesz kötelező. Egyszerűen egy csomó helyről, szolgálatásról offolnak, vagy kesznek fizetősek. Aztán így is lett.
Amúgy nem vagyok oltásellenes, meg Pfizerral oltva vagyok, de igazából nem is ez a lényeg, mert az oltatsz-nem oltatdz gumicsontok. A fő probléma ott van, hogy mi a vírus eredete (már sokan kimondják h mesterséges), meghogy a valós járvány lrple alatt milyen jogkorlátozásokat vezetne be, a világon.
Valami készül.
Nem oltattam be magam, minek ha egészséges vagyok.. Az oltott is megfertőzheti a másikat is.
Politikai háttér az egész..
Meg ki akarják üriteni a vakcinákat a raktárból..
"Nem oltattam be magam, minek ha egészséges vagyok"
Testileg biztosan, agyilag már más kérdés. Az oltások célja a megelőzés, te észlény, nem betegeknek adják.
Be.
Apa még az első hullámban átesett rajta, ő, aki kb 10 éve náthás sem volt, most az ágyból alig bírt felkelni, folyamatosan hányingere volt, láz és alig kapott levegőt. Miről beszélünk, és én nem is vagyok egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!