Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért lehet ennyire sok...

Miért lehet ennyire sok szuperoltott covidos?

Figyelt kérdés
Kétszeres és háromszoros oltottak betegszenek lefelé. Még ismert emberek közül is minden nap hallani egyet.

2021. nov. 6. 17:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
61%

"Végül talán eljutunk oda is, hogy hatástalan tulképp."

Hát mivel az is beteg lesz aki be van oltva, így teljesen mindegy. Azt mondják, hogy jajj igen beteg lehetsz, de nem lesz olyan súlyos. És honnan tudhatnák, hogy egy fiatal erős immunrendszerű hogyan reagálna alapból oltás nélkül? Sehonnan. Anyit hazudott amúgy már a kormány a járvány alatt, hogy én egy szavukat sem hiszem már el, mindegy mit mondanak.

2021. nov. 7. 12:30
 22/36 anonim ***** válasza:
29%

“ És honnan tudhatnák, hogy egy fiatal erős immunrendszerű hogyan reagálna alapból oltás nélkül? Sehonnan.”

Ez elég hülye érv. Az oltás minden korcsoportban hatásos.

A dohányzásról tudjuk, hogy tüdőrákot okoz, és a tüdőrákosok 90%-a dohányzik. Persze ettől függetlenül gondolom Te is ismersz olyan dohányost, aki 50 éve szívja, mégis kutya baja, de azért nem ajánlatos dohányozni. Remélem átmegy a hasonlat..

2021. nov. 7. 15:01
 23/36 anonim ***** válasza:
62%
Én annyira nem értem azokat, akik teljes mellszélességgel szinte felvállalják a kormány helyett az oltás tukmálását.. tudjátok, hogy mit fog okozni később? Nem. Tudja bárki is? Nem. Akkor hogy hihettek ennyire vakon valamiben, aminek a későbbi hatásairól semmit nem tudtok? Én nem vagyok oltás ellenes, csak felfogom ép ésszel, hogy ez egy új dolog, és senki nem tudja mit fog okozni. Nem értem, hogy mások mért gondolkodnak teljesen másképp, hisz mindenki hallja azt ami a tévében megy, orvosok, virulógusok nyilatkozták, hogy kísérleti stádiumban van a vakcina. Szlávik János is például.
2021. nov. 7. 15:31
 24/36 anonim ***** válasza:
54%

23-as,azért,mert fizetett trollok és bérkommentelők. Van elég ifjúsági tagozat, meg szimpatizáns csoport ahonnan mindig lesz utánpótlás 😄.

Gondolom le vannak osztva a területek, kinek a facebook jut, ezeknek meg a gyakori😄, de lehet hogy cserélgetnek is.

2021. nov. 7. 16:29
 25/36 anonim ***** válasza:
66%
Ja így már értem..😁
2021. nov. 7. 17:55
 26/36 anonim ***** válasza:
19%
egyre jobban égetitek magatokat ezekkel a gondolatokkal
2021. nov. 7. 17:56
 27/36 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem te égeted magad, ebből az jön le, hogy nem tudsz gondolkodni. Engem mondjuk nem zavar, te problémád.
2021. nov. 7. 18:01
 28/36 anonim ***** válasza:
31%
Hú, de frappáns is vagy! Ja, nem!
2021. nov. 7. 18:12
 29/36 anonim ***** válasza:
69%

Hallod 28, jól csinálod! Nem fog érni stressz. A világ egy békés, nyugis hely, senki nem b@sz át, a kormányzati szinteken mindenki is, csak a javadat akarja. Nincsenek összeesküvések, puccsok, semmi.

Basszus,te a paradicsomban élsz😂😂😂😂😂😂

2021. nov. 7. 18:39
 30/36 anonim ***** válasza:
43%

Az oltás még az "alap" covidhoz lett kifejlesztve és aki egy hangyányit is tájékozott a témában tudja hogy sose állította senki hogy az ellen is 100% os védelmet ad.

Nem értem az oltásellenesek miért hiszik azt hogy az oltottak többsége olyan primitív hogy ők azt gondolják ha beoltják magukat akkor az egy áthatolhatatlan védelem. Na most főleg a delta variáns terjed már hónapok óta ami ellen nyilván még kevésbé véd. Az oltás nélkül az a sok "szuperoltott" lehet nem szimplán lebetegedett volna hanem rosszabb.

Én azt nem értem ha az kononától mondjuk 1-3% eséllyel lehet komolyabb bajod az oltástól meg mondjuk 0.05%-al akkor miért kell tőle annyira félni? :D

2021. nov. 7. 19:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!