Miért lehet ennyire sok szuperoltott covidos?
Ha én pl. beoltatom magam malária ellen, mert olyan országba megyek,ahol ez kötelező, akkor azért is teszem, hogy ne legyek beteg. És nem is leszek.
Furcsa ez a mostani oltás. Mindenhogy beteg leszel, akár oltott vagy, akár nem, állítólag. (Oltatlanként én nem vettem észre magamon, hogy beteg lettem volna, amióta van ez a cirkusz.) Egy oltásnak nem pont az lenne a lényege, ha találkozol az adott kórral miután be vagy oltva, hogy semmilyen tünetet ne produkáljon a szervezeted fizikálisan úgy, hogy észre vedd, mert már ismeri, és védve vagy ellene?
Akkor mit ér ez az oltás, ha oltottként is beteg leszel? Ja, hogy ha elkapod legfeljebb nem halsz meg? 😂
Furcsa akkor is. 🤔
"Ha én pl. beoltatom magam malária ellen, mert olyan országba megyek,ahol ez kötelező, akkor azért is teszem, hogy ne legyek beteg. És nem is leszek."
Nem tudom ilyen mítoszok miért keringenek. Ez egy furcsa "kifordított oltásellenesség", ahol hirtelen minden eddig létező oltás tökéletes és veszélytelen lett, csak a Covid elleni vakcinák nem azok.
Malária ellen jelenleg egyetlen jóváhagyott vakcina van. A hatékonysága 50%, csecsemőknél még annál is kisebb. Ráadásul rendszeres ismétlő oltásokat igényel. Rendkívül fontos eszköz a malária elleni harcban, és természetesen aki olyan országba utazik, jól teszi ha beadatja. De attól még ugyanúgy védekeznie kell malária ellen, ha biztosra akar menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!