Gombás fertőzés a nemi szerven?
Új barátnőm van.
Pár napja kezdtünk el szexuálisan is együtt lenni. Első 1-2 alkalomkor még senkinek nem volt semmi baja tudtommal. Aztán hírtelen egyik reggel elkezdte mondani, hogy most nem szeretné mert fáj. Aztán mondta, hogy viszket is és piros is (látni nem láthattam). Ekkor kezdtem gyanakodni, hogy talán gombás. (Előtte csináltunk valamikor análisan de tudtommal nem ért oda, hogy az miatt legyen ez.)
Most én is észrevettem, hogy mintha kis enyhén piros foltok lennének a nemi szervemen a makk alatti bőrön, talán a makkon is van 1 és mintha egy kis helyen a bőr is lejött volna, bár ezt lehet betudhatom annak, hogy ledörzsölődött. Holnap délután akarok beszélni vele erről…
Erre jó lehet valami gomba elleni krém mind a kettőnknek (külsőleg, belsőleg) vagy mindenképpen elkellene mennünk valami orvoshoz?
Ha gomba akkor a Canesten segíthet. Neked a krém, barátnődnek meg a kúp+krém együtt.
Ha nem javulna azért mindenképp menjetek el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!