Férfiaknál a gombás fertőzés (nemi szerven) hogy szűrhető ki?
Még csak ismerkedek egy fiúval,nem volt még semmi,meg én szűz vagyok még,viszont tudom hogy gombát nem mindig lehet puszta ránézésre megállapítani vagy a párunktól megkérdezni,mert a férfiak lehetnek sajna hordozók,a tünetek pedig a nőn jönnek ki..szóóval..
Úgy tervezzük,hogy együtt elmegyünk egy teljes kivizsgálásra,ezt most nem sorolom,hogy minden okés e.. viszont.. a gombás fertőzést hogy tudják megnézni,hogy a páromnak van e?? Egyáltalán azt valahogy meg lehet tudni,hogy hordozó e??
Szeretném a lehető legkisebbre csökkenteni a kockázatát hogy bármit is elkapjak tőle,és ezért ezekre odafigyelünk először,hogy utána gondtalanul élvezhessük egymást.
Köszi előre is,ha valaki tud valami okosat mondani
Nagyon köszike !!!:)
Viszont..pasitól hogy vesznek kenetet? (ne haragudj ha bugyuta a kérdésem) esetleg elővéladékból,spermából vagy mit csinálnak szegénnyel? :)
Megkérdezhetem hogy fiú vagy?
A lány is ugyanúgy lehet gombás, ugyanis a nemi betegséget nem csak szexuális úton lehet elkapni, wc-n, strandon ugyanúgy. Sőt antibiotikumtól is kijöhet egy jó kis gomba, ami nála szinte tünetmentes, a pacsi meg utána levakarja a p@csét... Az aidsról, hepatitisről ne is beszéljünk. Úgy korrekt, ha mindketten akkor.
Bár nekem volt egy ilyen barátnőm, aki egy ilyen kivizsgálással kezdte a kapcsolatunk, meg is hozta később az ilyen fajta "kölcsönös bizalom" az eredményét.
ilyennel kezdett volna akármelyik párom,fix h más után nézek...
(ebből lesz az a fajta kapcsolat,amikor ha pl wcn elkapsz vmi fertőzést,egyből azzal fogod gyanusitani,hogy félredugott...)
8:26 :
Nem szeretted te azt a lányt..és ez nem bizalom kérdése..nagyon sok oylan bajod lehet amiről NEM IS TUDSZ,és a csajon jön ki.Ezt gondolkodásnak hívják..hogy mi az? hm...google a barátod
A kérdező kommentje:
Jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok,abszolút de nem érdekel a felelőtlen felfogásotok
A komment megírásának időpontja: tegnap 15:27
A kérdező kommentje:
8:26 :
Nem szeretted te azt a lányt..és ez nem bizalom kérdése..nagyon sok oylan bajod lehet amiről NEM IS TUDSZ,és a csajon jön ki.Ezt gondolkodásnak hívják..hogy mi az? hm...google a barátod
Hááát, ehhez csak gratulálni tudok. No comment.
Nem is tudnál mit írni erre,mert kommentedből kiderítve,elég alulképzett vagy.
Szerintem is legyen no comment.Mindenki jól jár így veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!