Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiaknál a gombás fertőzés...

Férfiaknál a gombás fertőzés (nemi szerven) hogy szűrhető ki?

Figyelt kérdés

Még csak ismerkedek egy fiúval,nem volt még semmi,meg én szűz vagyok még,viszont tudom hogy gombát nem mindig lehet puszta ránézésre megállapítani vagy a párunktól megkérdezni,mert a férfiak lehetnek sajna hordozók,a tünetek pedig a nőn jönnek ki..szóóval..

Úgy tervezzük,hogy együtt elmegyünk egy teljes kivizsgálásra,ezt most nem sorolom,hogy minden okés e.. viszont.. a gombás fertőzést hogy tudják megnézni,hogy a páromnak van e?? Egyáltalán azt valahogy meg lehet tudni,hogy hordozó e??

Szeretném a lehető legkisebbre csökkenteni a kockázatát hogy bármit is elkapjak tőle,és ezért ezekre odafigyelünk először,hogy utána gondtalanul élvezhessük egymást.

Köszi előre is,ha valaki tud valami okosat mondani

2009. okt. 20. 00:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok!

Igen, fiú vagyok és azét tudom ennyire biztosan, mert végig csináltam!

Megy egy privi!

Pápá!

2009. okt. 22. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!