Ismét gyilkolt a covid vakcina (Moderna). 31 éves nő halt meg 3. oltás után. Miért nem állítják már le az oltáskényszerítést és miért nem felelnek a felelősök??
#63: Köszi a linkeket, hasznosak.
Érdekes ez a két ország. Új-Zélandon eddig 28 ember halt meg a vírus miatt, és 86 oltás utáni halálesetet jelentettek be.
Ausztráliában eddig 1611 ember halt meg COVID-ban, 612 oltás utáni halálesetet jelentettek be.
Persze a hatóságok mindent meg fognak tenni, hogy az eseteket kivizsgálják, és kijelentsék, hogy nem az oltás okozta a haláleseteket... Csakis véletlen lehet, 1-2 kivétellel (ahol a családtagok utánamennek a dolognak).
De legalább vannak hetente közzétett számok és lehet látni, milyen súlyos mellékhatások léphetnek fel oltás után, ezek mennyire gyakoriak. Ez is valami, nálunk még ez sincs. Erőnek erejével sem lehet kipréselni a kormányból értelmes adatokat. Talán majd jövő tavaszra lesz egy rövid KSH jelentés róla, akkorra már úgyis mindegy lesz sok embernek.
Ez egy nem hivatalos elemzés az amerikai adatokról, miszerint több ember halálát okozzák az oltások, mint ahányat megmentenek. Nyilván konteó.
"So far, the TGA has found 9 reports of death that were linked to immunisation from 612 reports received and reviewed. "
612 esetet jelentettek, igen, de 9-et találtak annak A JELENTÉS szerint (nem szerintem).
A covid halálozás ismét emelkedőben van és bár még csak a 2. hullám körüli maxon jár (14-16 fő/nap) az esetszám jóval nagyobb, azaz várhatóan sokkal többen fognak meghalni.
Számításaim szerint náluk a napi halálesetet nagyjából 328 fő.
Ha a napi oltottak számát a populáció arányában nézem, akkor lesz legalább 1 ember aki aznap hal meg amikor az oltást kapja.
Illetve mivel 58% -a az embereknek be van oltva így a jövőben legalább 328*0,58=190 már korábban 2x oltott emberek közül meghalni naponta, persze meghalt volna az oltástól függetlenül is..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy az oltástól hal meg valaki, de önmagában az, hogy az oltás után hal meg és mégse számolják oda még nem jelent eltitkolást.
Ez világos. Viszont szerintem van oka, ha bejelentenek egy mellékhatást - valaki úgy gondolja, hogy az oltás miatt történt. Pl. mert az illető előtte teljesen egészséges volt. Lehet benne tévedés, de szerintem az a ritkább.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy súlyos mellékhatásban szenvedők elmondása szerint az orvosok nem merik elismerni, hogy az oltás okozta azt, mintha félnének valamitől. Volt, akit nem vizsgáltak ki normálisan, hazaküldték a kórházból, aztán kiderült, hogy vérrögök vannak az agyában. Ha a szülő nem viszi vissza és erősködik, hogy nézzék meg alaposabban, a srác már nem élne. Sok hasonló esetről olvastam. Ebből valószínűsíthető, hogy az esetek jó részét sosem jelentik be.
Újabb áldozat: 20 éves thaiföldi lány, trombózis miatt amputálni kellett a lábát, majd agyvérzésben meghalt. De legalább az ő családja kapott némi kártérítést az államtól, ritkán olvasni ilyet.
Ismét ölt egy autós.
Tiltsuk meg autózást?!
Bocsi, ha csak kimész az ajtón a házból, kb 1000x akkora valószínűsége lesz annak, hogy valamitől meghalsz (vagy valami történik aminek következtében nem egyből de előbb halsz meg number amúgy haltál volna meg), mint az oltástól.........
Mégis kimész a hátból
Meghal egy biciklis egy motoros.
Tiltsuk be?
Meghal egy dolgozó egy munkahelyen.
Tiltsuk be a munkát?
NA MENJ MÁR.
meghal 300ezer bagós, tudjuk, hogy a bagó miatt. És betiltják? Hát csak nem.
Éppen ez az. Ha elütnek, tudjuk miért halsz meg. Nem azt tiltjuk be hogy az embereknek autója legyen, hanem tanulunk belőle, és jobban odafigyelünk az úton, nem ugrunk autó elé és a szabályrendszerben is feltüntetjük. Munkahelyi baleseteknél is a halál okozója veszélyes eszközök szakszerűtlen, hanyag kezelése illetve egy nehéz tárgy emberre zuhanása.
Amikor állítólag az oltástól halnak meg emberek, ott igazából az történik, hogy az emberek nem tudják a halál igazi okát, és ráfogják arra ami ép kézhez áll. Bár én nyílván nem haltam meg, anyám akkor hagyta abba a beoltatásomat, amikor egy oltás után "csúnyábban lebetegedtem mint egyébként". Így visszanézve az történhetett, hogy az oltás időpontja sajnos egybeütközött egy már folyamatban lévő fertőzés korai szakaszával. Mintha emlékeznék olyanra, hogy kicsiként éreztem valamit oltási napon, de mivel nem akartam kimaradni, nem szóltam. Valószínűleg ezért is lett baj.
A Covid időszak alatt is volt egy nyílván bikatrágya sztorija anyámnak, hogy munkahelyén vagy hol sírt neki egy nő hogy "Isten elvette a lábamat" amire anyám nyílván dühödten ráförmedt, hogy "NEm isten hanem az oltás vette el". Bár szívesen próbálhatnánk fürkészni az alternatív istenértelmezéseket, például azt hogy ha elvette az asszony lábát, akkor annak oka lehetett, maradjunk a valóságban és gondolkozzunk el azon, mikor van szükség amputációra, mert gyanúsan nem hallottam az előzményeket, azon kívül hogy az asszony beoltatta magát.
Volt olyan amikor eljutott hozzánk az a tündérmese, hogy az autizmust az oltás okozza. Amiért még meg is lett ígérve az érintetteknek a kártérítés pénz formájában ha bizonyítható. Természetesen akkoriban úgy kaptuk meg, hogy az oltásban használt higany a felelős, amit egy osztálytársam egyből lőtt is le, mondván hogy lehetetlen, hisz ha higany van bármiben és az a vérbe kerül, az halálos mérgezést okoz. De ez mellékes. nos, nem kaptunk semmit, ami nem is csoda, mivel az autizmust az oltásra fogni egy olyan összeesküvés elmélet, amelyet minden évben elővesznek, minden évben utánanéznek, és minden évben kiderül, hogy hülyeség. És pont hogy egy olyan ember találta ki, akit kicsaptak az egészségügyi foglalkoztatásból, és bosszúból a saját oltását akarta reklámozni, kitalálva hogy ha a hivatalos, tudományosan átellenőrzött és bevállt oltásra keni az autizmus kialakulását, akkor ő piacra dob egy "autizmus-mentes" oltást. És mégis ott olvasom egy idei "Amiről az orvos nem beszél" nevű magazinban, hogy "Ezt miért nem kutatják? Pedig kellene!" amire csak annyit tudok mondani: "Még egy ilyen szennyet elolvasok, agyvérzést kapok" vagy "Kutatják, és még mindig semmi köze az oltásnak az autizmushoz. Minden évben kénytelenek ezzel foglalkozni az orvosok, csak hogy bebizonyítsák, hogy semmi nem történik". Az egyik legfrusztrálóbb hülyeség amivel találkoztam pont hogy az egész "Autizmust okoz a vakcina" mese. Ennél már csak a Szeptember 11-ei terrortámadások körül írt összeeskövés elméletek frusztrálóbbak.
19, na mi lett 2-3 év múlva?
Az oltottak sem halnak.
Megvártam mi lesz 2-3 év múlva.
Nem lett semmi.
"19, na mi lett 2-3 év múlva?
Az oltottak sem halnak."
Bár így lenne, sok barátom, családtagom (oltottak) még ma is élhetne, vagy akik életben maradtak nem szenvednének most súlyos betegségekben! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!