Ismét gyilkolt a covid vakcina (Moderna). 31 éves nő halt meg 3. oltás után. Miért nem állítják már le az oltáskényszerítést és miért nem felelnek a felelősök??
Szörnyű tragédia, de mérlegelni kell. Meghal egy ember de megmenekül 100ezer. Mert kb ilyenek az arányok.
Amúgy halkan jegyzem meg, hogy az évek óta kötelező oltások is okozhatnak súlyos mellékhatásokat mégis ugyan úgy használni fogják mert jóval több embernek segít,mint akiknek árt.
Na jol van! Ha nem adod be az oltast, vagy elkapod a virust vagy nem (mondjuk oltas mellett is elkaphatod!), de az, hogy valaki 3x adagot kap ebbol a lottybol es szovodmenyek kovetkezteben meghal- az igenis a vakcina miatt van!
Ha 1% esely vanra, hogy belehalok, akkor inkabb kapjam el a virust. Majd a szervezetem eldonti, hogy hogyan tovabb es termel antitesteket. Nem kell a lotty! SOHA!
Ezer oka lehet annak, hogy valaki oltás után hal meg, nem kell feltétlenül arra a konklúzióra ugrani, hogy "Az oltás rossz, ne kényszerítsétek!"
Amikor valaki beoltatja magát, bizonyosodjon meg róla, hogy éppen nem beteg, vagy nem allergiás valamire, ami benne van egy oltásban. Engem egyszer súlyos betegség ért egy oltás után, mert amikor megkaptam, éppen betegedtem lefele. A testem leterheltem, mert egyszerre kellett feldolgoznom az oltást, és ami közben megtámadott.
Aztán ha egy két ember meghal, az mit számít az oltás témájában? Jó, ha 100.000 beoltott emberből meghal 1. És lehet még sokat is mondtam. Oltás mindennap kerül beadásra, még a járvány előtt is rengetegen oltatták be magukat pl.: influenza ellen, veszettség ellen, az állatokat is folyamatosan oltani kell. Aránylag kevés ok van arra, hogy az ember pánikoljon az oltások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!