Sose lesz vége a koronavírus-járványnak?
"A rossz hír azonban az, hogy nem térnek vissza a járvány előtti boldog békeidők - legalábbis belátható időn belül." (a fenti cikkben írják)
Ez igaz?
Boldog békeidők? Covid előtt is voltak járványügyi intézkedések, pl. influenzajárvány idején látogatási tilalmak, stb. Hasonló korlátozások meg fognak maradni ezután is.
Én olyanokra gondolok, hogy pl.
* mikor lehet szabadon menni akárhova!
* Mikor jön vissza az a világ, amikor örökre elfelejthetjük az online oktatást?
* Mikor jön vissza az a világ, amikor már nem kell maszkot hordani (mármint közösségben)
* Mikor jön vissza az a világ, amikor újra szabadon lehet a nagyszülőkkel találkozni (mivelhogy az időseket fenyegeti legjobban)
Én tehát nem a kórházi korlátozásokra gondolok (az engem cseppet sem érdekel, mert nagyon ritkán betegszik meg valaki a családomból)!
Remélem, így már egyértelmű!
- eddig se lehetett AKÁRHOVÁ menni szabadon, sok országba való beutazáshoz megjelöltek kötelező vagy ajánlott oltásokat
- már nincs online oktatás
- már nem kötelező a maszk (kórházakban szerintem nem gond ha az marad, nem kell oda behurcolni semmit, se covidot se mást)
- már simán lehet találkozni nagyszülőkkel, nem tiltja semmi
* Tényleg? Na, ma is okosabb lettem! xD
* Most nincs, de bármikor visszahozhatják! (És vissza is fogják sajnos)
* Itt is ugyanaz, ha megint így terjed a járvány, akkor a maszkra sem kell sokáig várni (tehát ennek is megvan a rizikója)
* Az addig oké, hogy nem tiltják, de a rizikója megvan, hogy elkaphatja akkor, ha elmegyek hozzá, és meg is betegszik! Elvégre az időseknek (mint az nemrég bebizonyosodott) az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, még a Pfizer se (pláne akkor, ha gyenge az immunrendszerük)
Vélemények?
"Elvégre az időseknek (mint az nemrég bebizonyosodott) az oltás sem ér gyakorlatilag semmit, még a Pfizer se"
Ennek az infónak mi a forrása? Nagyszüleim pont most akarnak majd ellenanyagszintet méretni, úgyhogy majd meglátjuk, de nem láttam még ilyen publikációt.
"még mindig élünk"
Már aki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!