Sose lesz vége a koronavírus-járványnak?
"A rossz hír azonban az, hogy nem térnek vissza a járvány előtti boldog békeidők - legalábbis belátható időn belül." (a fenti cikkben írják)
Ez igaz?
32*
Örüljön ennek az is akinek az anyját, apját vagy gyerekét gyilkolta meg a koronavvírus?
"ma 17:48"
Igen! Ha végigolvastad. Gyerekkori barátomat veszítettem én is el a COVID miatt. De képzeld el, mi lenne, ha az Ebola, vagy más Marburg-vírus szabadulna el...
#32 #35 #36 #37 (…és még sokan mások)
Most komolyan, idáig jutottunk emberek? Látom, hogy itt már mindenkinek teljesen elment minden józan esze! Nem tudom, hogy most akkor a hidegfront vagy a karantén miatt zsongott be mindenki ennyire, de ennyi értelmetlen sületlenség összehordása nekem csak bedrogozva menne; viccen kívül! Ennél ostobábbakat is tudtok még írni? Ahelyett, hogy inkább értelmes válaszokat írnátok? Szánalom a köbön, és abszolút elszomorító! 👎 Ha nem tudtok semmit értelmeset hozzáfűzni ehhez az egészhez, akkor nem vagytok kötelesek nekem ide írogatni feleslegesen, mert mégiscsak a Ti válaszaitok lesznek lepontozva, nem az enyémek!
Ez az egész COVID amúgy marhára nem vicces, nem tudom, mi köze van Putyinhoz meg Ukrajnához, ahogy egyesek írják itt! Ez a vírus még mindig itt van, létezik, és nem csak kitaláció meg propaganda! Nem kéne ezzel szórakozni; mert ha szerintetek ezek viccesek, akkor csak szólok, hogy engem inkább elszomorítottatok ezzekkel a sületlenségekkel! Így már aztán abszolút kár volt kiírni ezt a kérdést, mert eddig minden jött rá, csak értelmes válaszok nem (tisztelet a néhány kivételnek)!
Úristen, milyen szerencsétlen élettelen emberek vannak itt!!!! (Mindenkinek ment a piros iksz a sületlenségére, szégyelljétek magatokat!)🥵😠🤦🏼
Én személy szerint nem tagadom a járvány valóságtartalmát, amit az orvosok mondanak (mármint azok akik értik a dolgukat), azt komolyan is kéne venni, vicceskedni se igen szeretnék a helyzettel. Az hogy a járvány vége még messze nem ismerhető, az én szemszögemből a bizonytalan valóságot tükrözi.
Az utóbbi válaszommal sem gúnyolódni akartam, hanem rávilágítani valamire. A spanyol influenzára gondoltam, ami tulajdonképpen az első világháború alatt tört ki. Ami Ukrajnában történik most, annak megvan a valós esélye hogy egy újabb nagyobb háború előjele, és a koronavírus ezt kiaknázhatja, ha nem teszünk ellene.
Bár az oltások jelenléte nyújthat valami reményt. Tény hogy a Spanyol influenza idején nem volt (legalábbis ennyire) ellenállás az orvostudománnyal szemben, főleg az oltások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!