Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sose lesz vége a koronavírus-j...

Sose lesz vége a koronavírus-járványnak?

Figyelt kérdés

[link]

"A rossz hír azonban az, hogy nem térnek vissza a járvány előtti boldog békeidők - legalábbis belátható időn belül." (a fenti cikkben írják)

Ez igaz?

2021. okt. 20. 14:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Míg megy a vetítés és hiszti addig nem
2021. nov. 8. 19:26
 32/40 Dongaben ***** válasza:
88%
A sokszor felemlített "Spanyol nátha", azaz az Influenza bő 100 éve a fejletlenebb tudomány miatt jóval több áldozatot szedett százalékosan, mint a COVID. A mai napig velünk van több 100 mutáció után. A COVID is hasonlónak tűnik... Az orvostudomány, virológia fejlődése segített abban, hogy "ennyivel megúsztuk". Örüljünk neki, hogy nem az Ebola szabadult el Vikágszerte, hanem "csak" ez...
2022. jan. 30. 15:58
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

32*

Örüljön ennek az is akinek az anyját, apját vagy gyerekét gyilkolta meg a koronavvírus?

2022. jan. 30. 17:48
 34/40 Dongaben ***** válasza:
78%

"ma 17:48"

Igen! Ha végigolvastad. Gyerekkori barátomat veszítettem én is el a COVID miatt. De képzeld el, mi lenne, ha az Ebola, vagy más Marburg-vírus szabadulna el...

2022. jan. 30. 18:02
 35/40 anonim ***** válasza:
8%
Putyintól vége lett! Gondoltátok volna? Az ELTE most százasával fogadja az oltatlan, teszteletlen menekülteket pedig eddig kirugdostak mindenkit aki nem oltatott, most hirtelen nem probléma a menekülteknél, a birkavilág nagyot fordult pár nap alatt.
2022. febr. 27. 17:05
 36/40 anonim ***** válasza:
31%
Ebből is látszik átbaszás volt ez a covid
2022. febr. 27. 23:24
 37/40 Vuk-91 ***** válasza:
0%
A műveltebbek gondolom emlékeznek egy bizonyos előző járványra, ami pont egy világháború miatt terjedt még jobban, gondolom hasonló helyzet lesz most, hogy Putyin meg van veszve. Szinte már látom hogy habzik a szája. XD
2022. márc. 1. 09:37
 38/40 A kérdező kommentje:

#32 #35 #36 #37 (…és még sokan mások)

Most komolyan, idáig jutottunk emberek? Látom, hogy itt már mindenkinek teljesen elment minden józan esze! Nem tudom, hogy most akkor a hidegfront vagy a karantén miatt zsongott be mindenki ennyire, de ennyi értelmetlen sületlenség összehordása nekem csak bedrogozva menne; viccen kívül! Ennél ostobábbakat is tudtok még írni? Ahelyett, hogy inkább értelmes válaszokat írnátok? Szánalom a köbön, és abszolút elszomorító! 👎 Ha nem tudtok semmit értelmeset hozzáfűzni ehhez az egészhez, akkor nem vagytok kötelesek nekem ide írogatni feleslegesen, mert mégiscsak a Ti válaszaitok lesznek lepontozva, nem az enyémek!

Ez az egész COVID amúgy marhára nem vicces, nem tudom, mi köze van Putyinhoz meg Ukrajnához, ahogy egyesek írják itt! Ez a vírus még mindig itt van, létezik, és nem csak kitaláció meg propaganda! Nem kéne ezzel szórakozni; mert ha szerintetek ezek viccesek, akkor csak szólok, hogy engem inkább elszomorítottatok ezzekkel a sületlenségekkel! Így már aztán abszolút kár volt kiírni ezt a kérdést, mert eddig minden jött rá, csak értelmes válaszok nem (tisztelet a néhány kivételnek)!

Úristen, milyen szerencsétlen élettelen emberek vannak itt!!!! (Mindenkinek ment a piros iksz a sületlenségére, szégyelljétek magatokat!)🥵😠🤦🏼

2022. márc. 1. 20:21
 39/40 Vuk-91 ***** válasza:
50%

Én személy szerint nem tagadom a járvány valóságtartalmát, amit az orvosok mondanak (mármint azok akik értik a dolgukat), azt komolyan is kéne venni, vicceskedni se igen szeretnék a helyzettel. Az hogy a járvány vége még messze nem ismerhető, az én szemszögemből a bizonytalan valóságot tükrözi.

Az utóbbi válaszommal sem gúnyolódni akartam, hanem rávilágítani valamire. A spanyol influenzára gondoltam, ami tulajdonképpen az első világháború alatt tört ki. Ami Ukrajnában történik most, annak megvan a valós esélye hogy egy újabb nagyobb háború előjele, és a koronavírus ezt kiaknázhatja, ha nem teszünk ellene.

Bár az oltások jelenléte nyújthat valami reményt. Tény hogy a Spanyol influenza idején nem volt (legalábbis ennyire) ellenállás az orvostudománnyal szemben, főleg az oltások felé.

2022. márc. 2. 09:37
 40/40 anonim ***** válasza:
34%
2022. márc. 2. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!