Járványnak akkor nevezünk valamit, amikor több ember betegszik meg ugyanabban a betegségben. A Covid-19 korunk egyik legdurvább járványa lett, éppen ezért sürgetik az oltást, és sok helyen a maszkviselés, fertőtlenítés is kötelező, éppen azért, hogy a kórházak, klinikák, és úgy általában az orvosok lépést tudjanak tartani a betegséggel. Addig, amíg a Covid-19 nem gyengül az emberekhez képest, azaz megszelidül, mint a nátha vagy a régebbi influenzák, addig a járványhelyzet megmarad.
2021. okt. 21. 10:50
22/40 anonim válasza:
20-as, egész egyszerűen nem akarok foglalkozni veled. Nem kell ezt túl gondolni😄. Érvelni sem akarok. Már élek egy ideje, túl hülye se vagyok, de én még olyat nem láttam, hogy valaki azt mondaná: basszus, igazad van, eddig rosszul gondoltam.
16#
2021. okt. 21. 10:54
23/40 anonim válasza:
Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik, megbocsáttatott a vétke."
2021. okt. 21. 14:25
24/40 A kérdező kommentje:
Már elnézést, hogy közbeszólok, de nagyon unalmas már, amit itt művel a történet összes szereplője: mármint ITGuy és a 8-as, valamint a 13-as válaszolók (és talán még mások is)! Ahelyett, hogy itt veszekedtek, osztjátok az észt, és minden hozzászólásotokat csak lepontozzák, inkább próbáljatok valami értelmeset hozzászólni a kérdéshez (pl. azt, hogy szerintetek mikor lesz vége a COVID-nak), hátha sikerül lehiggadni! 😒
(Aki értelmes választ írt, azoknak viszont köszi!)
2021. okt. 21. 14:36
25/40 anonim válasza:
Nem "veszekedtem", csak forrást kértem egy megalapozatlan kamu állításhoz. Korábban már válaszoltam a kérdésedre, de te belekötöttél...
#8 voltam
2021. okt. 21. 14:38
26/40 Pevor válasza:
Ne nézz, ne olvass híreket és máris vége! Ja amúgy jön a Delta Plus...... Nevetséges!
2021. okt. 21. 21:01
27/40 anonim válasza:
Ezt a kamujárványt, ahol tesztekkel keresgélik ki beteg, nem hiszem, hogy taglalni kell meddig akarják húzni. Amíg a célokhoz el nem ért az elit, a great reset következik és az új világrend. Abban a világban már csak agymosottak élhetnek, ezt akarják elérni, akiknek ha azt mondják dugd a seggedbe a vakcinát, beledugja. Elég az anális tesztekre gondolni sok birka még azt is bevállalja. Undorítóak! Járvány nincs, a vírus meg itt volt már régen is, rengeteg koronavírus és mutációja létezett, csak a birka nép nem foglalkozott vele, msot meg be vanna rezelve.
2021. okt. 21. 21:16
28/40 anonim válasza:
Lessz újabb virus.
2021. nov. 7. 15:45
29/40 anonim válasza:
Amíg PCR tesztelnek mindig lesz "covidos". Azt meg sajnos tudjuk, hogy az influenzával ellentétben itt már egy darab covidos is járvány! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!