A kutatók már megint valami "dolgot", vagy parazita szerű "élőlényt, petéket" találtak a covid-19 elleni védőoltásokban?
"Megjelöltem az 1-es, 2-es és 3-as számú fiolákat. Csak a harmadikban volt benne "az a valami". És 4 nap alatt nőtt/fejlődött."
Mi lehet ez a "dolog", lehet, hogy ez okozza a morgelons betegségnek nevezett tüneteket?
Morgelons betegség:
Jó lenne már ha a magyar hatóságok is átvizsgálnák tüzetesen a vakcinák tartalmát és nem csak a gyártók és a WHO által benyögött manipulált adatokat vennék alapul!
Már a maszkok kapcsán imádtam, amikor egyesek a Morgellons szindrómával jöttek.
Ugye tudod, hogy ez egy pszichiátriai betegség, ahol nincsennek jelen valójában bogarak? A betegek csak azt hiszik, hogy ott vannak a bőrük alatt.
Jó, én megértem, hogy ezt a propagandát kell nyomatnod! Remélem legalább jól meg is fizetnek érte (közvetve, vagy közvetlenül), de azért a tények és az adatok nagyon is arra mutatnak, hogy az a "DOLOG" a bőr alatt nagyon is valóságos és nem csak kitaláció, vagy pszichikai tünet!
#6: Ez nem propaganda. Ez egy létező betegség.
De tudod mit? Egy dolgot tegyél meg kérlek. Nézz utána a szindróma szöveges leírásának, kizárólag olyan oldalakon, olyan cikkekben, ami a Covid előtt íródott!
És igen, valóban jár bőrtünetekkel, mivel a beteg érzi a viszketést, és összevakarja magát. Illetve az is előfordul, hogy más bőrbetegség váltja ki a pszichés tüneteket.
Azért olyan elkeserítő, hogy a XXI. században még mindig itt tartunk, hogy hányféleképpen akarnak az oltásokkal megölni. Ne zavarjon titeket, hogy ezeknek köszönhető, hogy nem 40%-os a csecsemőhalálozás aránya.
Semmelweis forog a sírjában (tisztában vagyok vele, hogy nem ő találta fel az oltásokat, de tavaly még a kézmosást is magyarázni kellett)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!