Lehet, hogy valamilyen parazita, féreg lenne a szervezetemben?
A parazita a kevesbe eselyes. Inkabb belgyulladas, esetleg antibiotikum miatti belflora-pusztulas okozza.
Ha a vervetel nem mutat semmit, akkor kapsz majd belfertotlenitot (Smecta pl.) meg probiotikumot (Normaflore), par nap alatt rendbe raknak.
Nem kell, hogy élősködő legyen. Nálam egy baci produkált sokkal különb tüneteket.
Hívd fel a háziorvost, és mondd el neki is.
99%,hogy aranyér. 3as vagy 4es fokozatú. A 4es a legsúlyosabb.
Ugyanis én is ezzel a problémával küzdök. Nyálkás széklet, vagy csak nyálka jön belőlem, erős fájdalmam van, és néha viszket is. 2 napja voltam vizsgálaton, 4es fokozatú aranyerem van, ezt csak műteni lehet!
Kaptam rá valamilyen szteroidos krémet, meg Detralex tablettát.
Azt ajánlom, menj el egy proktológushoz. A vizsgálat pár perc csak.
Természetesen nem fogadott a kórház, magándokinál voltam.
Biztos, hogy nem féreg. A fejfájást meg a többi tünetet elhiszem. De semmi közük hozzá.
Aranyered van. Menj el dokihoz (proktológushoz). Addig meg vehetsz Reparont.
7es-8as vagyok. Menj el! Nekem kb 10mp volt a vizsgálat. (gumikesztyűs kézzel felnyúlt a doki). Semmi kellemetlen nem volt benne,kibírtam. És megnyugodtam, hogy nem vagyok rákos (nálunk a családban gyakori).
Bár így is műteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!