Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért bélyegeznek meg oltásell...

Miért bélyegeznek meg oltásellenesnek, ha nem oltatom be magam ezekkel a kísérleti vakcinákkal?

Figyelt kérdés
Egyelőre emberkísérletként fut a dolog, ez nyilvános, senki, sehol nem tagadja, tévében is kimondták már. Viszont ha én nem akarok részt venni ebbe, azzal miért lennék oltásellenes? Minden kötelező oltást megkaptam, a gyerekem is megkapta amiket kellett, de ezt nem adatnám be neki semmiképp. Ráadásul ez az erős politikai nyomás még azt is elbizonytalanítja már, aki eddig amellett volt, hogy beadatja. Hiszen bűzlik az egész, hogy ekkora kampány minek neki? Lehet enélkül a cirkusz és erőltetés nélkül sokkal többen adatnák be és nem lenne oltott és oltatlanok között háború sem. Én persze senkit sem ítélek el, nekem az oltott sem ellenség, ő így döntött és fogadja el, hogy én meg így döntöttem. Ő lehet 3-4 betegséggel él, neki kellett, míg én egészséges vagyok, így nekem nem kell, nem érzem szükségét vagy éppen átestem a víruson és nem érintett semmilyen téren. Ezeket el kéne fogadnia az oltott embereknek is, nem pedig oltásellenesként megbélyegezni, mert ez már elég meredek.
2021. okt. 18. 00:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
82%
Így igaz. Ebben a helyzetben nem is igazán az számít ki oltakozott a covid ellen most, hanem az mennyi emberrel tudták elfogadtatni innentől normálisnak tekintendően a rendszeres oltogatás. Ez volt az igazi cél nem két darab oltás. Aki bár beoltatta magát valami okból de nem hajlandó a továbbiakra az végül is egy halmazban van a sosem oltakozottakkal!
2021. okt. 19. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!