Akik vírustagadók vagy oltásellenesek, azok mivel magyarázzák a tavalyi olaszországi és spanyolországi magas haláleseteket?
No a végét jól leirtam..:)
Nézz utána a "Great reset"-nek utána már nem nehéz logikai kapcsolatot találni.
Te mivel magyarázod hogy amióta megjelent a vírus hazánkban, kötelező helyek kivételével sosem hordtam maszkot, amikor már nyílt utcán is kötelezték, a rendőrön volt aki szembejött velem, és semmit nem mondott. Kézfertőtlenítés, gyakoribb kézmosásra sem figyeltem, mert nem érdekelt akkor sem és most sem az egész. Tavaly is ősszel voltam egy kicsit jobban megfázva, és pár hete valakitől elkaphattam a náthát mert köhögtek, taknyoltak körülöttem, azóta is itt vagyok.
Én azt mondom nem vagyunk egyformák, erdő mellett nőttem fel, amikor okosba kellett a fa, egy pulóverben elvoltam órákat a mozgás és cipelés miatt, sosem betegedtem meg csak a hideg, és nyirkos esős idő hatására, azonban ha valaki a közelemben már megfázott akkor vártam a jeleket.
4-es
És 2020 előtt nem voltak azok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!