Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik vírustagadók vagy oltásel...

Akik vírustagadók vagy oltásellenesek, azok mivel magyarázzák a tavalyi olaszországi és spanyolországi magas haláleseteket?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 18:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Ott voltál kérdező? Láttad? Ja, gondolom csak a tévében, vagy a közösségi médiában. Az tényleg jó hiteles. Ideje lenne már felébredni!
2021. okt. 9. 05:05
 12/20 anonim ***** válasza:
17%

11-es

Igen, csak filmet forgattak, mindenhol ugyanazon a haldoklók voltak, sőt az országok között is cserélgették őket.

Hogy lehet valaki ennyire hülye? És miért reklámozza is még?

2021. okt. 9. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

"Hogy lehet valaki ennyire hülye? És miért reklámozza is még?"

Hülye az pont te vagy, ha beszopsz mindent, amit az arcodba nyomnak.

2021. okt. 9. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért nekik kellene megmagyarázniuk? Magyarázzák meg a tudósok, azért tartják őket.
2021. okt. 9. 12:48
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok vírustagadó, magam is átestem rajta és más volt, mint bármelyik eddig fertőzésem. Egyébként nem éltem meg súlyosként, sőt, minden évben sokkal betegebb vagyok, de volt olyan tünetem, ami azelőtt még soha. Szóval nem tagadom.

De ha megnézed az előző évi halálozási statisztikákat, akkor meglepődsz, hogy minden évben meghalnak ám ennyien vírus nélkül is... csak most ráfogták erre. Nyilván mivel senkit nem boncoltak, hogy na, tényleg enélkül nem halt volna meg az illető, ezért nem igazán a statisztikákban hinnék...

2021. okt. 9. 15:10
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Nézd már meg jobban a statisztikákat, bőven felülmúlta a halálozás az 5 év átlagot, és kb. pont annyival (kicsit többel) mint ahány hivatalos covid áldozat van.
2021. okt. 9. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

16. Azok a krónikus betegek és idősek akiknek a kormány egyik napról a másikra beszüntette a szakellátást, a diagnosztikát, műtéteket. Müller Cecília pedig elmondja, hogyan lesznek belőlük covidhalottak a kamutesztek segítségével.

[link]

2021. okt. 9. 17:44
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Magyar fordítás cikkből:

"A tavalyi Visakhapatnamban mérgező gáz belélegzése után az utcán összeeső embereket ábrázoló klip hamis állításokkal újra előkerült, miszerint a COVID-19 világjárvány második hullámának jelenlegi helyzetét mutatja Indiában.

Azt találtuk, hogy a képek 2020. május 7-iek, és a Visakhapatnam RR Venkatapuram körzetében történt sztirolgázszivárgás következményeit mutatják be. A szivárgás az LG Polymers vegyi üzemében történt."

2021. okt. 28. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Talán már nem is emlékeznek rá. Magyarázni meg semmivel sem magyarázzák, mert olyat ők nem tudnak. Csak azt a néhány közhelyet tudják ismételgetni, amivel itt a GYK-n is sűrűn találkozhatunk.

Biztos tudod, hogy az emberi IQ-szintek haranggörbe eloszlást mutatnak. Ennélfogva rengeteg a nem túl intelligens ember. Ez itt is lépten-nyomon megnyilvánul.

De velünk is lehet valami baj, hogy folyvást győzködni próbáljuk őket, pedig ez reménytelen vállalkozás, mert fel nem foghatják, nincsenek azon a szellemi színvonalon.

Egy kivétellel találkoztam csak, kár, hogy már nem találom: az egyik kérdésnél volt egy hosszú válasz egy oltásszkeptikustól, aki intelligensen érvelt, kifejtette az álláspontját, egyes állításaival még egyet is tudtam érteni. Egyszer sem hivatkozott Facebook meg Youtube videókra, sem a PCR feltalálójára, aki megmondta..., nem használta a birka, béget meg rettegő szavakat, hanem leírta a saját véleményét. Az ilyen emberekkel lehetne intelligens eszmecserét folytatni, ám a még helyesen írni sem tudó szamarakkal nem tudunk mit kezdeni.

2021. nov. 5. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Itt azt írják, hogy a D-vitaminszinttel magyarázható.

[link]

Lényegében: meglepő módon a tipikusan "napsütötte" országokban, mint Spanyolország és Olaszország, alacsony a lakosság 25(OH)D szintje és sokan D-vitaminhiányosak. Az északi országokban (Norvégia, Finnország, Svédország) sokkal magasabb az átlagos 25(OH)D koncentráció, ritkább a vitaminhiány (bár kevesebb a napfény, több D-vitaminhoz jutnak táplálkozással). A 25(OH)D szint és a halálozási arány korrelációja szignifikáns.

A D-vitaminhiány rizikófaktorai megegyeznek a koronavírus rizikófaktoraival (pl. idős kor, elhízás, krónikus betegségek).

2021. nov. 6. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!