Miért oltásellenes/vírusgadó hülyéznek le mindenkit az oltást erőltetők?Miért jó ez nekik?Ők mennyivel tudnak többet a jenlenlegi kísérleti szerekről??

2,honnan tudod te,hogy kinek lett baja tőle?
Már most rengeteg mellékhatásos eset van.
És oltottakkal van tele a kórház is.

A saját egészségem érdekében kértem az oltást. Elolvastam róla az információkat, külföldi általam hitelesnek vélt forrásokból és ez alapján döntöttem. Senkit sem hülyézek le, nem kampányolok az oltás mellett... mindenkinek van joga és lehetősége eldönteni, hogy kéri vagy sem. Szerintem a nagy átlag hozzám hasonló és lesz#rja, hogy mások miként vélekednek az oltásról.
Vannak, akik megvannak győződve, hogy kis szerkezeteket ültetnek belénk az oltással. Amerikában számos olyan esetet regisztráltak, ahol állatoknak szánt féreghajtót vettek be, mert szerintük még az is jobb, mint a vakcina. Igen, léteznek szélsőséges nézetek, de ezeket egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni.
6,most is magyarázkodsz. :)
Miért jó ez nektek,hogy itt reklámozzátok a pfizert,meg a tőbbit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!