Miért oltásellenes/vírusgadó hülyéznek le mindenkit az oltást erőltetők?Miért jó ez nekik?Ők mennyivel tudnak többet a jenlenlegi kísérleti szerekről??

Én csak azokat tartom idiótának, aki hirdeti az ikyen nézeteit, ezzel pedig kárt okozhat.
Ha csak simán nem oltatja be magát, az nem érdekel, magánügy.
Én beoltattam magam, nem érdekel, hogy ki hal meg a saját tudatlansága miatt.
7,azokkal nincs bajom,akik nem próbálják beleerőltetni az óttásht mindenkibe.Én csak a sok kis oltástálibot nem értem.
Szerintem mindenki dönthesse el,hogy kell-e neki a fájzer,meg a többi.
A mindenkitlekellótani típusú agyhalott birkák azok,akik generálják a feszültséget.
Nem tudom,hogy mit nyernek ezzel az uszítással.Itt is ez megy.

Nem kötelező az oltás. Akkor mit sírsz? Te uszítod az embereket ezzel a felesleges kötekedéssel.
10,na ez az!
De ők csak nyomjàk,hogy jó,mert olvastak róla valamit a fakebookon,meg nyunyó megszakértette,tehát az óttásh életet ment. :)
Az immunrendszer meg nem létezik. :)

Az immunrendszer nem tud mindentől megvédeni. Ha meg tudna, akkor soha senki sem lenne beteg és senki sem halna bele betegségekbe. Pedig tudjuk, hogy az emberek nagy része nem természetes halált hal.
12,milyen nézeteit?Nem hirdetek semmi.
Egyszerűen csak nem értem,hogy az oltottak miért akarják mindenkire ráerőszakolni az ótásht,az ilyeneket fogyatékosnak tartom.Frusztráltak szegények.

#19 Nem mondtam, hogy te hirdeted, de sok oltásellenes ugyanúgy próbálja meggyőzni az embereket (ismerősöket), hogy ne oltassák magukat.
A legszebb, mikor kamu adatokkal, érvekkel dobálóznak és akkorákat hazudnak, hogy fáj hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!