Miért oltásellenes/vírusgadó hülyéznek le mindenkit az oltást erőltetők?Miért jó ez nekik?Ők mennyivel tudnak többet a jenlenlegi kísérleti szerekről??
14,az eüben már kötelező.
Meg már mindenkit egy semmit sem bizonyító birkasági igazoláshoz akarnak kötni.
Szerinted mi ez,ha nem kötelezés??
Ez a szabadságjogok durva megsértése egészségügyi diktatúra által.
Mellesleg az állítólagos vírust az oltottak ugyanúgy szórják,ugyanúgy megbetegszenek és ugyanúgy meghalnak,sőt.
Tehát nem ér semmit az oltás,de engem ez nem zavarna,oltassa magát,aki fél...csak pont ezek a vírusrettegők akarják mindenkibe belenyomni,mert jajj,jön a gyilkosvírus,amit a 99,9 százalék túlél.
Nem a fertőzőttséget kellene nézni amúgy.
Influenzába is bele lehet halni,attól nem tudom,hogy miért nem rettegtek.
A média átmosta az emberek agyát és járványra hivatkozva már kb. diktatórikus módszerekkel korlátozzák az államok az emberek jogait.
16,ezt meg honnan szedted?
Az oltottakat is az immunrendszerük védi meg.
Ha a kórházban a halálba segítenek,akkor nem az immunrendszered volt a hibás.
Az embereket amúgy is folyamatosan mérgezik,meg az emberek is tesznek a saját mérgezésükért(pl. cigi,alkoholizmus,drog,stressz,stb.)
A gyógyszeripar is csak a tünetekre ad gyógyszert,az okot nem szüntetik meg,mert az nem biznisz.
Anyám már régóta szedi a vérnyomáscsökkentőt és így is néha problémája van a vérnyomásával.A vakcinahívők meg belé is benyomnák havonta a vak cináikat.Ezek milyen emberek?2 éves gyerekeket akarnak beoltani kísérleti,ismeretlen technológiájú szerrel.
Elmebetegek az ilyenek,nem tudok mást mondani rájuk.
Nem mondom,hogy mindenki ilyen,de rengeteg az ilyen és ez életekbe kerülhet.
20,ebben igazat adok.Az már gáz.Én is utálom a konteós hülyéket,akik kamu adatokkal hazudnak mindenfélét.Emiatt mossák egybe az értelmes embereket ezekkel.
Viszont a másik véglet is létezik,nem is kicsit.
Folyamatos a dezinformáció,hogy az embereket félelemben tartsák.Így kontrollálhatóak.
És szerintem ez már nem is igazán egy vírusról szól.Már 4+ oltásról dumálnak.
Sok 2x oltottat ismerek,aki nem fogja beadni a harmadik adagot.
Viszont a kormányok zsarolják őket is,hogy oltatlanként lesznek kezelve.Bukják a kártyát és maradnak kirekesztettek a társadalomból.
Sok oltott ember még ezt nem látja,de meg fogja tapasztalni,ha nem oltogatja magát folyamatosan...

24,szerinted,mert neked nem tetszik.Szerintem meg a te válaszod az uszítás.
Görgess tovább,nem kötelező ide okoskodnod.

16:58-as hozzászólásod téged minősít! Sajnálom, hogy ilyen ember vagy. Nem tudom, egyáltalán érdemes-e, de tessék, a 444.hu-ról egy cikk (nem mondhatod, hogy kormánypárti oldal):
Egy másik cikk:
Az oltás védi azokat, akik nem vehetik fel az oltást, vagy pedig idős koruk miatt az oltás nem alakít ki olyan erős védelmet. Aki ab ovo elutasítja az oltást, mert egy ostoba, felelőtlen fajankó, veszélyezteti ezeket az ártatlan embereket, mert igenis az oltatlanok körében alakulnak ki a mutánsok!
És igen, inkább Szláviknak meg Merkelynek hiszek, mert 1.van annyi eszük, hogy legalább egy diplomát szereztek, 2. ez a szakterületük, veled ellentétben, akinek valószínűleg még érettségije sincs, és akinek lövése sincs a biológiáról, az pont te vagy. Aki meg rá akarja erőltetni másra az elmebaját, az szintén te. De mondom, én inkább sajnállak mindezért, mert irgalmatlan nagy baj lehet belül a fejedben. Ezzel befejeztem, nem vagy annyira intelligens, hogy érdemes lenne veled vitatkozni. De azért azt tudd, hogy a hozzászólásaid messze elérik azt a szintet, hogy hátráltatják a járvány elleni védekezést, úgyhogy lehet, hogy előbb-utóbb hatósági következményekre is számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!