Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ha megérkezik a...

Szerintetek ha megérkezik a 4.ik hullám mien korlátozások lessznek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 22:24
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Te is személyeskedsz, akkor én miért ne tehetném meg?

2021. okt. 17. 10:38
 42/60 anonim ***** válasza:

#41: A Te válaszaidra tudtommal semmilyen jellegű személyeskedésnek minősülő hozzászólásom sem volt, Molettimadonak írtam csak, mivel ő végig személyeskedésbe fojtja kommentjeit.

De a lényeg akkor sem ez, felőlem teheted, ha ezzel neked jobb. :D

2021. okt. 17. 11:03
 43/60 Molettimado ***** válasza:
38: volna annyi eszem?????? Na te engem nem minősítgess, mert neked nincs agyad ahogy látom. Öreg ha sértegetsz vissza vágok. Ti oltatlanok csak személyeskedni tudtok. Előszőr is az öregapátok alatt a Vikorra gondolsz? Mert ő nem példa nekem. Igen valóban idegesítő hogy az oltás nem állítja meg a fertőzést, ahogy az elején mondták hogy az oltás a megoldás. Az hogy oltás után meghalt valaki nagyon sajálom hogy ez történt az ismerőseiddel, persze kérdés melyiket kapta. Ha sipoharmot akkor nincs kérdésem. De a pfizer moderna meg a szputnyik is jók nagyon. Én ismerek embereket akik ezek közül kaptak és enyhébb vagy közepes tünetekkel átvészelték. Az immunrendszer erősítése nagyon jó valóban, de kevés a coviddal szemben, persze valakinek szerencséje van és megvédi, de nem mindenkinél. Ha szerinted a jó immundrendszer a megoldás akkor hogy lehet a Diána aki soprtoló volt meghalt, vagy a Növényi Norbertet nagyon ledöntötte? Volt ismerősöm korházba aki még nem volt beoltva és ő mondta hogy fiatal-középkoruak akik napokkal ezelőtt kemény edzéseket végeztek nagyon megbetegedtek, és még nem voltak beoltva. Pedig soprtolóknak jó az immunrenszerük. Persze tudom ha most sok fiatal coviddal korházba kerül akkor szerintetek oltás miatt lett beteg. Most van mire fogni, de tavaly meg év elején nem volt még oltás.
2021. okt. 18. 14:05
 44/60 anonim ***** válasza:

Na, tessék nagyokos "nem lesznek korlátozások" meg miegyéb "a vakcina jó" konteó hívők, oltásfanatikusak. :D

[link]

Még a végén ezeket a r*tkes oltásokat is kötelezővé teszik, mondjuk 1-1-be nem merik csak áttolják a felelősséget. Viszont maszkolni lehet újra nektek is drágáim. :)

2021. okt. 28. 12:06
 45/60 anonim ***** válasza:
Húha bkv-n kötelező lesz maszk, nehogy belehaljál. Az ország nagy része amúgy sem használ tömegközlekedést. De ez pont az olyan antivaxok miatt van, mint a kedves #44.
2021. okt. 28. 12:14
 46/60 anonim ***** válasza:

Nem vagyok antivax, csak a covid vakcinákban (és az influenza) nem bízom. Nem ugyanaz a kettő. :)

Lesz még itt korlátozás, kivéve ha végre ezt a hisztit befejezteti a nép a hatalmakkal.

2021. okt. 28. 12:28
 47/60 Molettimado ***** válasza:
44: nagyokoska mehetesz ki Gödény papával cirkuszolni hogy jaj elveszik a szabdságunkat. Mehettek hisztizni, ahelyett hohgy mind beoltatnátok magatokat,és túl lennénk az egész víruson.Miattatok is tartunk itt
2021. okt. 28. 21:46
 48/60 Molettimado ***** válasza:
46: a hisztit ti oltásellensek csinájátok csak apám!
2021. okt. 28. 21:47
 49/60 Molettimado ***** válasza:
44 eddig is hordtam maszkot tömegközlekedésen egyem meg a szíved,ti dőltetek be az 5,5 milliós számnak hogy onnantól nem kell maszk. tudom mindjárt azzal jössz hogy a maszkban is férgek vannak. Ismerem az összes elméelteteket, amire nincs semmi bizonyíték apuci.
2021. okt. 28. 21:50
 50/60 anonim ***** válasza:

Ácsi, sem "gődényista" nem vagyok, sem oltásellenes, sem vírustagadó. A maszkot én is pártolom egyébként mindentől függetlenül, sokkal hasznosabb, mint bármelyik covid vakcina.

Ahogy elmondtam már többször is, de úgy látom, hogy a csökkent agyi kapacitásotok képtelen felfogni, nekem csak a haszontalan vakcinák belövetésével van gondom (influenza, covid). Ezek többet árthatnak, mint amennyit használnak.

Megannyi kézzel fogható, valós bizonyíték van egyébként, nem elméletek. Elmélet az a vakcina hatásossága. Na az elmélet, semmi más. Kamu adatok, amit öregapátok, Vitya lenyom a torkotokon, ti meg bégettek hozzá.

Engem alapvetően nem érdekel, hogy ki oltat és ki nem, de az oltottak annyira keltik a feszültséget, rá akarják erőszakolnak az oltatlanokra az oltást mindenáron, mert féltik a saját sz*ros életüket, tisztelet a kivételnek.

2021. okt. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!