Szerintetek ha megérkezik a 4.ik hullám mien korlátozások lessznek?
Te is személyeskedsz, akkor én miért ne tehetném meg?
#41: A Te válaszaidra tudtommal semmilyen jellegű személyeskedésnek minősülő hozzászólásom sem volt, Molettimadonak írtam csak, mivel ő végig személyeskedésbe fojtja kommentjeit.
De a lényeg akkor sem ez, felőlem teheted, ha ezzel neked jobb. :D
Na, tessék nagyokos "nem lesznek korlátozások" meg miegyéb "a vakcina jó" konteó hívők, oltásfanatikusak. :D
Még a végén ezeket a r*tkes oltásokat is kötelezővé teszik, mondjuk 1-1-be nem merik csak áttolják a felelősséget. Viszont maszkolni lehet újra nektek is drágáim. :)
Nem vagyok antivax, csak a covid vakcinákban (és az influenza) nem bízom. Nem ugyanaz a kettő. :)
Lesz még itt korlátozás, kivéve ha végre ezt a hisztit befejezteti a nép a hatalmakkal.
Ácsi, sem "gődényista" nem vagyok, sem oltásellenes, sem vírustagadó. A maszkot én is pártolom egyébként mindentől függetlenül, sokkal hasznosabb, mint bármelyik covid vakcina.
Ahogy elmondtam már többször is, de úgy látom, hogy a csökkent agyi kapacitásotok képtelen felfogni, nekem csak a haszontalan vakcinák belövetésével van gondom (influenza, covid). Ezek többet árthatnak, mint amennyit használnak.
Megannyi kézzel fogható, valós bizonyíték van egyébként, nem elméletek. Elmélet az a vakcina hatásossága. Na az elmélet, semmi más. Kamu adatok, amit öregapátok, Vitya lenyom a torkotokon, ti meg bégettek hozzá.
Engem alapvetően nem érdekel, hogy ki oltat és ki nem, de az oltottak annyira keltik a feszültséget, rá akarják erőszakolnak az oltatlanokra az oltást mindenáron, mert féltik a saját sz*ros életüket, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!