Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ha megérkezik a...

Szerintetek ha megérkezik a 4.ik hullám mien korlátozások lessznek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 22:24
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azokat fog érinteni a korlátozás akik nincsenek beoltva. Persze ha jön valami omega variáns ami ellen nem nyújtanak védelmet a korábbi oltások, akkor szépen kezdődik minden elölről.
2021. aug. 11. 15:21
 22/60 Molettimado ***** válasza:
56%
Na itt a 4 ik hullám. Miyen korlátozás van?????? Egyenlőre semmi.Na gödényisták nem kell hisztizni,nincs semmilyen korlátozás,sem kötelező maszk horás. Nem kell itt hisztizni mert a gödényisták csak azt tudnak hisztizni. Gödény maiestronak sem kell tüntetést tartani a hHősök terénhogy eéveszik aszabadéletünket, mert nincs mi ellen tüntetni.. Kretén gödényisták nesztek élhetitek a életeteket!!!!!!!!!!
2021. aug. 31. 21:55
 23/60 Molettimado ***** válasza:
Október van. Milyen korlátozások van?????? Semilyen. gödény f-.....sága nem jöt be.Gödényiták örüljetek, nem vagytok korlátozva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2021. okt. 1. 23:01
 24/60 anonim ***** válasza:
Várjuk csak ki a végét! Még bármi lehet az elkövetkező hetekben.
2021. okt. 2. 00:19
 25/60 anonim ***** válasza:

#Molettimado: (#22-#23)

Ne aggódj, még tart a vadászkiállítás. Október 15. Utána jön az őszi szünet a sulikban, majd akkor beindul a propaganda..akarom mondani a vírus. Addig nem engedik neki. Eddig is október közepe (vagy után picivel) volt a sejthető. Elsőnek az oltatlanok (sajnos) körében lesz, majd rájönnek végre talán (soha sajnos), hogy az oltás nem megoldás és az oltottaknak is. Maszk az sanszos, hogy kötelező lesz megint.

2021. okt. 2. 17:59
 26/60 anonim ***** válasza:
25: 1000%, hogy soha nem fogják beismerni, hogy az oltás semmit nem ér. Onnantól mivel propagálnának? Meg nem hülyék, hogy olyan helyzetbe hozzák magukat, hogy többé senki ne higgyen el nekik semmit, még azt sem, amit kérdeznek.
2021. okt. 3. 00:27
 27/60 Molettimado ***** válasza:
25,26: Szerintem pedig a kormány nem akar szigorításokat mert pl: kötelező maszk stb, mert egyszer elengedte és tudja hogy azzal öngóltlőne mert fellázadnak az emberek, persze ki tudja mi lesz de eddig úgy néz ki nem lesz itt semmilyen szigorítás. Azért ez így nem igaz hogy az oltás semmit nem ér, legfeljebb a Sinpopharm az tényleg nem sokat ér de a pfizer és moderna igen jók.Az igaz hogy így is lehet mefertőződni de enyhébb tünetekkel meg lehet úszni,bár az elején az volt mondva hogy az oltás a megoldás, én sem értem miért, persze tudom annyi összeesküvés elmélet van és elég szomorú hogy két táborra oszlottak az emberek: oltás párti és oltás ellenes. Ha egy picit félre tesszük hogy ki miben hisz, és mi igaz mi nem az egész Kína hibája és nem értem miért nincs felelősségre vonva. Az egész a kínai kormány hibája, ha létezik az úgynevezett háttér hatalom az max Kína és a WHO aki nem vitte túlzásba a nyomozást a vírus eredtével kapcsoatban.Nagyon különos hogy vajon miért nem.
2021. okt. 3. 00:57
 28/60 Molettimado ***** válasza:
na oltottalan vírusszketikusok: nincs semmi korlátozás, mehettek szabadon, ezért felesleges volt ez hiszti hogy bezárnak minket.
2021. okt. 15. 22:27
 29/60 anonim ***** válasza:

#28: Az iskolákat már el kezdték bezárogatni, elsőnek osztályonként, mostmár sulinként. Szülőfalumban már az egész suli átállt digitális oktatásra újra.

Egyetemeken kötelező a maszk, a külföldi diákok már kaptak köremail-t, hogy lassan lehet szedelődzködniük kell. Már csak ideig-óráig tart, aztán jön vissza a maszk, a b*zi kártya meg társai. Persze elsősorban az oltatlanokra kenik, szóval minket, egészséges embereket fognak büntetni, aztán ha kiborul a bili akkor a többit is.

Nem véletlen, hogy tegnap este óta a vérnarancsos portálok egy része el kezdte mondogatni, hogy ugrásszerűen megnőttek az esetszámok, berobbant x-y megyében a 4. hullám, visszajött hirdetésekbe Győrffi Pali bá, hogy oltass, mert itt a 4. hullám.

Hisztizni meg csak egyedül Te hisztizel itt, biztos fosol a korlátozásoktól, mert a végén be kell ismerned, hogy az oltásod l*fszt sem ér. (btw: 2 oltást követően - asszem pfizer - egyik ismerősöm 2 hetet töltött lélegeztetőgépen - nyáron kapta még az oltást - majd most a napokban elhunyt...ennyit arról, hogy megvéd a súlyos lefolyástól meg a haláltól.)

2021. okt. 15. 23:05
 30/60 Molettimado ***** válasza:
ja hagjyá már hogy az oltástól halnak meg EZ a kretén gödény tamási pócs hülyesége ti meg oltatlanok a hülyeséget beveszitek.Apám te hisztizel itt. Mi vaN te vírus tagadó???? Te fosO itt mert azt hiszed a gödény máistro mestered megvéd, Mi van te vakcina rettegő???????? Én senki nem ismerek aki az oltástól meghalt. Csak covidttól. Te félsz te gödényista sötét hogy mégis csak van vírus. Engem te nem minősítgess cseszd meg, majd ha elkapod a vírus majd nyüszíthetsz a lélegeztető gépen hogy jaj kell az oltás!!!!! Nem baj majd a gödény apád meggyógyít.Te vírus tagadó te!!!!!! okoskodtok itt. szánalmas amit csináltok.
2021. okt. 16. 01:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!