Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ha megérkezik a...

Szerintetek ha megérkezik a 4.ik hullám mien korlátozások lessznek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 22:24
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
56%

Köszönő viszonyban sincs a példád a valósággal. :) Nem tudom miért vonsz ilyenek között párhuzamot de semmi értelme.

Te oltakoztál, örülünk neki, beoltattad magad a saját érdekedben, ez így rendben is van. De attól még a tények még tények maradnak. Ne ringasd magad halhatatlan állapotokba, mert meglepődsz, ha megfertőződsz.

A lényeg, hogy nem az oltatlanok miatt lesz 4. hullám de azokra lesz kenve. (meg esetleg itthon Gyurka bá'-ra meg Fletóra stb...).

2021. júl. 20. 11:24
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Olyan korlátozások, amik az oltatlanokat érintik. Gulyás mondta a mai kormányinfón.
2021. júl. 22. 16:57
 13/60 anonim ***** válasza:
70%

"Te oltakoztál, örülünk neki, beoltattad magad a saját érdekedben, ez így rendben is van. De attól még a tények még tények maradnak. Ne ringasd magad halhatatlan állapotokba, mert meglepődsz, ha megfertőződsz."

Mitől is?

Amerikai és Egyesült királyság beli adatok világosan mutatják, hogy a vakcinák 90+%-ban előzik meg a kórházba kerülést és még magasabb arányban a haláleseteket. Persze, vannak kivételek -mint minden más oltásnál-, de nagyságrendekkel kisebb eséllyel kerülnek kórházba oltottak, meghalni pedig még annál is ritkábban.

Tudod az ellenkezőjét bizonyítani esetleg? :)

2021. júl. 22. 17:59
 14/60 anonim ***** válasza:
70%
Nekem teljes mértékben elegendő, hogy látom a valóságot. Nem fogom a kamu statisztikákat meg propaganda szövegeket bekajálni. Mindenki abban hisz, amiben akar, én a tényeket nem úgy látom, ahogy leírják a "nagyokosok". :) Ennyi.
2021. júl. 22. 20:20
 15/60 anonim ***** válasza:
71%

“Látom a valóságot”

Eltöltöttél sok ország covid intenzívén valamennyi időt? Vagy legalább Magyarországon részt vettél az intenzív ellátásban huzamosabb ideig?

Gondolom nem. De ha most körbesétálnál a honvédban, elvétve látnál covidos beteget, csak megsúgom. Na az a valóság.

A nagy kedvencem még, amikor a vaersre hivatkozik valaki, mint biztos forrás. Mondjuk az a baj, hogy én is beleirhatom, hogy nőtt egy láb a fejemen, senki nem ellenőrzi ;)

2021. júl. 23. 00:40
 16/60 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen valóságot látó, mindentjobban tudó "kishülyékkel" kár vitatkozni...
2021. júl. 23. 01:20
 17/60 anonim ***** válasza:
64%

Most kevés covidos van, de ez nem a vakcináknak köszönhető. A családomban több ember is dolgozik az EÜ-ben, mesélték mik voltak odabenn. Covid osztályon dolgozók is. Volt, amikor tényleg nagy volt a gond, volt amikor csak a média fújta fel. Az oltások kezdetekor és a rákövetkező pár hónapban a kórházban levők nagy része oltott volt...nem mellesleg a családomban és a közvetlen ismerősi körömben is voltak a vakcináknak olyan mellékhatásaik, amelyeket még a mai napig is nyögnek oltott ismerőseim (menstruációs zavarok, magas vérnyomás/pulzus - gyógyszeres kezeléssel!).

Én meg "bírom" az ilyen "kishülyéket", akik mindent besz*pnak és elhisznek csak mert a királyuk mondja vagy, mert "tudósok" leírták. :) Statisztika meg olyan készül, amilyet láttatni szeretnének. Elárulom, hogy sokan egyébként orvoshoz sem mennek, hiába van bajuk (oltástól vagy független), illetve nem is minden orvos olyan készséges, mint gondolnátok. Nálunk például csak nagyon indokolt esetben lehet elmenni házi orvoshoz, egyébként csak telefonos "gyógyítás" van, már ha egyáltalán foglalkozik az emberrel.

Vitatkozhatnánk éjt nappallá téve, nektek más meglátásotok van a vírussal és a vakcinákkal kapcsolatban de ettől még nem feltétlenül van igazatok. :) Ahogyan nyilvánvalóan nekem sem. Azért néha jobb lenne, ha nem csak a propagandát meg a "statisztikát" néznétek, hanem a valós dolgokat is.

Részemről a "vita" lezárva, már ha az volt, értelmetlen, ráadásul nekem nem is célom meggyőzni senkit az "igazamról". :D

2021. júl. 23. 07:37
 18/60 anonim ***** válasza:
24%

"Az oltások kezdetekor és a rákövetkező pár hónapban a kórházban levők nagy része oltott volt...nem mellesleg a családomban és a közvetlen ismerősi körömben is voltak a vakcináknak olyan mellékhatásaik, amelyeket még a mai napig is nyögnek oltott ismerőseim (menstruációs zavarok, magas vérnyomás/pulzus - gyógyszeres kezeléssel!)."

Persze, és ezt ki hiszi el? 🤡

Vagy az EÜ dolgozó rokonaid = portás, takarító, konyáshnéni, akik aztán jobban tudnak mindent mint az orvosok, ápolók?

Minden magas átoltottsággal rendelkező országban kimutatható, hogy ha valaki megfertőződik, de 2x oltott, akkor a kórházba kerülés esélye 1-2%, a halálé még ennél is kisebb. USA,UK,Izrael stb. adatai ezeket támasztják alá. De a kormány adatokon felül vannak tudományos kutatások is, amik ugyanezt bizonyítják.

Neked semmilyen más érved nincs, csak az, hogy "látod a valóságot", miközben az ellenkezőjét temérdek tudományos munka, statisztikai adat bizonyítja.

Érdekes módon az egyedüli csoport ahol közel 100%-os az átoltottság, azok az orvosok. Nem csak itt, hanem a világon mindenhol. (Persze tudom, hogy a világon MINDENHOL rákényszerítik őket, akaratuk ellenére oltják be őket és egy világméretű összeesküvéselméletben vesznek részt...)

Szóval kedves #17, nézz a tükörbe és mosd le azt a 🤡 sminket magadról, mert nem áll jól.

2021. júl. 23. 08:37
 19/60 anonim ***** válasza:
70%

Elég közeli családtagjaim és ápolók illetve vannak idősek otthonában dolgozók is. Nem takarítók. :)

Te mosd le magadról a bohóc maskarát, mert nem áll jól. :) Okosnak próbálsz tűnni, de attól még nem vagy az. :D

Tudományos munka XD hagyjad már a h*lyeséget. A tudósok nem tévedhetnek? Tipikus narancsos vagy, az agyad csak addig ér el, ameddig a királyod mondja. :D Szóval hagyjuk. Te higgy ebben, én nem is akartalak meggyőzni téged, nem mintha lehetne, én meg hiszek abban, amit én látok. :)

2021. júl. 23. 08:51
 20/60 anonim ***** válasza:
50%

"Tudományos munka XD hagyjad már a h*lyeséget. A tudósok nem tévedhetnek? Tipikus narancsos vagy, az agyad csak addig ér el, ameddig a királyod mondja. :D Szóval hagyjuk. Te higgy ebben, én nem is akartalak meggyőzni téged, nem mintha lehetne, én meg hiszek abban, amit én látok. :)"

LOL

De tévedhetnek. De amikor több száz, ezer egymástól függetlenül való kutatás ugyanazt hozza ki eredményül, akkor a tévedés/véletlen hiba valószínűsége 0.

2021. júl. 23. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!