Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson, és természetes immunitást szereztek a Covid ellen?
Rengeteg kérdést olvastam a témáról, de mintha erről a harmadik csoportról mindenki elfeledkezne, és ezzel kapcsolatban még infóhoz is nehezebb jutni. Nekem Covid után hónapokkal ötször több antitestem van, mint az oltott apámnak (Sinopharm-ot kapott, de nála beindult jól a termelés). Elég fals az az elképzelés, hogy aki nem oltott (még) az bizonyára teljesen védtelen (holott lehet, hogy tele van antitesttel), míg ezt a nagy aggodalmat nem tapasztalni a kínaival oltott nyugdíjasok tömegeire, akik közben lehet, hogy teljesen védtelenek.
Én asztmásként estem át a covidon, enyhe-mérsékelt tünetekkel itthon, nem vagyok posztos se a tüdőröntgenem meg pontosan olyan jó, mint a Covid előtt. Jelenleg még nem szorulok rá az oltásra, a doktornő is figyelmeztetett, hogy beadathatom nyugodtan, de ha most adatom be akkor számoljak keményebb reakciókra a szervezetemtől.
Kérdező! Teljesen megértelek. Felháborító a hozzánkállása a "tudománynak". Én kérdeztem már itt, hogy magas ellenanyagos tudott-e kártyát csináltatni 4 hónap után, másodjára.
De arra is csak az okoskodás ment...
Mondjuk a sok hiperokos "tudós virológus", meg SE rektor, meg a jó ég tudja kik akiket tolnak orrba szájba a mediákba, erről egy szót sem ejtenek.
Gyakorlatilag nem is létezünk. Még lerombolnánk a jól felépített hazug világukat. :)
Nem azt kell hívni, hanem ezeket:
Információs vonalak:
+36 80 277 455 +36 80 277 456 Külföldről: +36 1 550 1825
És e-mailt is írhatsz, írtál már? Ide:
koronavirus@1818.hu
Én e-mailben kérdeztem tőlük korábban, és válaszoltak is, méghozzá sokkal hamarabb, mint gondoltam.
Ha valóban tájékoztatást szeretnél kapni, akkor ezeken az elérhetőségeken próbálkozol.
Értetlen birka. Mi a szuperhősök, akik egy kis láz tünettel, gigantikus mennyiségű ellenanyagot termeltünk, méltó figyelmet és Grenn Passt szeretnénk.
Most.
Mindenről megy a sokszor hazug duma, csak velünk a leglényegesebb tényezőkkel nem törődnek.
Csak a hülye oltás mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!