Természetes, hogy a második Pfizer-oltás után nagyjából semmilyen mellékhatásom se volt?
Kicsid aggódós, és hipochonder is vagyok, előre elképzeltem sok más ember véleménye és tapasztalata alapján, hogy majd nekem is komolyabb mellékhatásaim lesznek. Előtte egy hétig (na jó, inkább 5-6 napig) náthás voltam. A Delta-variánsra hajaztak a tüneteim: gyengeség, fejfájás, kis hőemelkedés, állandó orrfolyás és fülfájás. Ezek az oltás napjára el is múltak, így beoltattam magam. Picit fájt aznap a karom, de nagyságrendekkel kevésbé, mint az első oltás után. Tegnap semmi nem volt, még ittam is egy sört, és meg sem éreztem, nem úgy mint az első oltásnál. Mára már tényleg semmi tünetem nincs.
Másnak is volt ilyen?
Sok ilyen van , ismerettségi körömben is és teljesen normális.
Én félve mentem el az elsőre ( pánikbetegségtől kezdve mindenem volt+magas vérnyomás). Szerencsére semmi fura nem volt a karfájdalmon kívűl😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!