Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért csak oltott és oltatlano...

Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson, és természetes immunitást szereztek a Covid ellen?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvastam a témáról, de mintha erről a harmadik csoportról mindenki elfeledkezne, és ezzel kapcsolatban még infóhoz is nehezebb jutni. Nekem Covid után hónapokkal ötször több antitestem van, mint az oltott apámnak (Sinopharm-ot kapott, de nála beindult jól a termelés). Elég fals az az elképzelés, hogy aki nem oltott (még) az bizonyára teljesen védtelen (holott lehet, hogy tele van antitesttel), míg ezt a nagy aggodalmat nem tapasztalni a kínaival oltott nyugdíjasok tömegeire, akik közben lehet, hogy teljesen védtelenek.

Én asztmásként estem át a covidon, enyhe-mérsékelt tünetekkel itthon, nem vagyok posztos se a tüdőröntgenem meg pontosan olyan jó, mint a Covid előtt. Jelenleg még nem szorulok rá az oltásra, a doktornő is figyelmeztetett, hogy beadathatom nyugodtan, de ha most adatom be akkor számoljak keményebb reakciókra a szervezetemtől.

2021. júl. 18. 12:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
73%
Politika az egész...
2021. júl. 18. 12:50
 2/40 anonim ***** válasza:
59%
Épp elég a birkáknak ennyit felfogni (fekete-fehér-igen-nem), nem kell őket megzavarni ilyenekkel... :)
2021. júl. 18. 12:57
 3/40 A kérdező kommentje:
Durva nagyon... Még szerencse, hogy segítőkész doktornőm van, aki időt is szán rám, kérdezhettem tőle nyugodtan. De az megdöbbentő, hogy az emberek széles tömege megelégszik erre a két csoportra lebontott faék mantrával.
2021. júl. 18. 13:03
 4/40 anonim ***** válasza:
49%

Neked van, másnak meg nincs.

Nekem és a családból másnak sem volt semmi, illetve egy embernek minimális mennyiségű, pedig rezgett a léc, hogy kórházba kell menni.

2021. júl. 18. 13:14
 5/40 A kérdező kommentje:
Persze, ez nyilván emberfüggő, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem valós abszolút a média által generált oltott vs. oltatlanok hergelés, ez ennél sokkal összetettebb. Sokkal nagyobb segítség lenne normális híreket olvasni, amiből az ember ténylegesen tud tájékozódni, meg az antitestes vizsgálatok ingyenes biztosítása, legalább az időseknek.
2021. júl. 18. 13:26
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos arra várhatunk. :(
2021. júl. 18. 13:32
 7/40 anonim ***** válasza:
76%

Mert az nem üzlet.

A gyógyszergyáraknak a halott és az egészséges ember nem üzlet. A kettő közé kell terelni mindenkit. Nem számít, hogy milyen áron.

2021. júl. 18. 14:53
 8/40 anonim ***** válasza:
84%
7-esnél a pont!
2021. júl. 18. 15:08
 9/40 anonim ***** válasza:
92%
Mert a politika célja, hogy megossza az embereket. Most oltott és oltatlan közt kell ellentétet szítani, korábban a migránspártiság, vagy a sorosozás volt a téma. Mindíg lesz valami, hiszen oszd meg és uralkodj.
2021. júl. 18. 16:45
 10/40 krwkco ***** válasza:
65%

"Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki"

Mert itt ütközik két sarkos vélemény. Nem is mindig objektív tények, adatok alapján, inkább érzelmi szinten.

Arról nehéz vitát kezdeni, hogy aki megbetegedett, az jól tette-e vagy sem.

2021. júl. 18. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!