Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson, és természetes immunitást szereztek a Covid ellen?
Rengeteg kérdést olvastam a témáról, de mintha erről a harmadik csoportról mindenki elfeledkezne, és ezzel kapcsolatban még infóhoz is nehezebb jutni. Nekem Covid után hónapokkal ötször több antitestem van, mint az oltott apámnak (Sinopharm-ot kapott, de nála beindult jól a termelés). Elég fals az az elképzelés, hogy aki nem oltott (még) az bizonyára teljesen védtelen (holott lehet, hogy tele van antitesttel), míg ezt a nagy aggodalmat nem tapasztalni a kínaival oltott nyugdíjasok tömegeire, akik közben lehet, hogy teljesen védtelenek.
Én asztmásként estem át a covidon, enyhe-mérsékelt tünetekkel itthon, nem vagyok posztos se a tüdőröntgenem meg pontosan olyan jó, mint a Covid előtt. Jelenleg még nem szorulok rá az oltásra, a doktornő is figyelmeztetett, hogy beadathatom nyugodtan, de ha most adatom be akkor számoljak keményebb reakciókra a szervezetemtől.
Neked van, másnak meg nincs.
Nekem és a családból másnak sem volt semmi, illetve egy embernek minimális mennyiségű, pedig rezgett a léc, hogy kórházba kell menni.
Mert az nem üzlet.
A gyógyszergyáraknak a halott és az egészséges ember nem üzlet. A kettő közé kell terelni mindenkit. Nem számít, hogy milyen áron.
"Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki"
Mert itt ütközik két sarkos vélemény. Nem is mindig objektív tények, adatok alapján, inkább érzelmi szinten.
Arról nehéz vitát kezdeni, hogy aki megbetegedett, az jól tette-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!