Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson, és természetes immunitást szereztek a Covid ellen?
Rengeteg kérdést olvastam a témáról, de mintha erről a harmadik csoportról mindenki elfeledkezne, és ezzel kapcsolatban még infóhoz is nehezebb jutni. Nekem Covid után hónapokkal ötször több antitestem van, mint az oltott apámnak (Sinopharm-ot kapott, de nála beindult jól a termelés). Elég fals az az elképzelés, hogy aki nem oltott (még) az bizonyára teljesen védtelen (holott lehet, hogy tele van antitesttel), míg ezt a nagy aggodalmat nem tapasztalni a kínaival oltott nyugdíjasok tömegeire, akik közben lehet, hogy teljesen védtelenek.
Én asztmásként estem át a covidon, enyhe-mérsékelt tünetekkel itthon, nem vagyok posztos se a tüdőröntgenem meg pontosan olyan jó, mint a Covid előtt. Jelenleg még nem szorulok rá az oltásra, a doktornő is figyelmeztetett, hogy beadathatom nyugodtan, de ha most adatom be akkor számoljak keményebb reakciókra a szervezetemtől.
10: A kérdés nem ez szerintem.
Arra gondol, hogy oltás nélkül is védett, aki átesett. Tehát nem mindenki rossz, gonosz, akasztani való, aki nem oltat. Mert pl át is eshetett már a betegségen.
erre írtam a jól lepontozott 2. válaszomat
11
Teljesen igazad van. Bennem is felmerült, de felesleges megkérdezni bárhol is, mert senki nem foglalkozik velünk.
3 nap láz, orvoshoz nem mentem, mert fel sem merült bennem, hogy ennyi tünettel c lehet.
Aztán a kártya miatt nézettem ellenanyagot és nagyon magas lett.
Hányan lehetünk még így?
Ezzel senki sem foglalkozik, csak a rohadt oltással.
Pontosan.
Az is egy hülye, aki belemegy ebbe az oltott vs. oltatlan cirkuszba.
Engem nem érdekel ki oltat, ki nem és hogy melyiket miért teszi.
Csak engem hagyjanak élni az ellenanyagommal és ne 4 hónapra kapjam meg.
"Ezzel senki sem foglalkozik, csak a rohadt oltással."
10-es vagyok és még most sem értem. Hogyan szeretnétek, hogy hogyan foglakozzanak a gyógyultakkal?
Úgy, hogy ne 4 hónapra adják meg a védettségit. És ne a saját pénzemen kelljen másodjára is megnézetni az ellenanyaszintet. És ne a saját pénzemen vegyem meg újra a kártyát.
Az aki elment a tüneteivel orvoshoz és pozitív lett a röhejes PCR tesztje az megkapja 6 hónapra plusz Green Pass.
Én aki fullon vagyok ellenanyaggal meg 4 hónapra és fizetek érte, plusz teszteltethetek, ha utazok, mert erre nem jár a Green Pass.
A nyomi Sinofarmosok meg a gagyi ellenanyag szinttel forever védettségi kártya, itthon legalábbis?
Hát milyen halálos kór ez, amit így mércéznek?
Vagy úgy!
De az, hogy
- "Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson" és az, hogy
- ingyen tesztet és hosszabb igazolást szeretnétek,
nem ugyanaz.
Miért nem ezt mondjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!