Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért csak oltott és oltatlano...

Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson, és természetes immunitást szereztek a Covid ellen?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvastam a témáról, de mintha erről a harmadik csoportról mindenki elfeledkezne, és ezzel kapcsolatban még infóhoz is nehezebb jutni. Nekem Covid után hónapokkal ötször több antitestem van, mint az oltott apámnak (Sinopharm-ot kapott, de nála beindult jól a termelés). Elég fals az az elképzelés, hogy aki nem oltott (még) az bizonyára teljesen védtelen (holott lehet, hogy tele van antitesttel), míg ezt a nagy aggodalmat nem tapasztalni a kínaival oltott nyugdíjasok tömegeire, akik közben lehet, hogy teljesen védtelenek.

Én asztmásként estem át a covidon, enyhe-mérsékelt tünetekkel itthon, nem vagyok posztos se a tüdőröntgenem meg pontosan olyan jó, mint a Covid előtt. Jelenleg még nem szorulok rá az oltásra, a doktornő is figyelmeztetett, hogy beadathatom nyugodtan, de ha most adatom be akkor számoljak keményebb reakciókra a szervezetemtől.

2021. júl. 18. 12:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
88%

10: A kérdés nem ez szerintem.

Arra gondol, hogy oltás nélkül is védett, aki átesett. Tehát nem mindenki rossz, gonosz, akasztani való, aki nem oltat. Mert pl át is eshetett már a betegségen.

2021. júl. 18. 17:21
 12/40 A kérdező kommentje:
Pontosan! De akárhol olvasom csak a minden védelem nélküli oltatlanok, meg a maximálisan védett oltottak vannak. Mintha mindenki elfeledkezett volna a betegségen átesett százezrekről...
2021. júl. 18. 17:29
 13/40 anonim ***** válasza:
40%

erre írtam a jól lepontozott 2. válaszomat

11

2021. júl. 18. 17:31
 14/40 A kérdező kommentje:
Én amúgy minden válaszra zöld kezet adtam. :) Köszönöm is mindenkinek, aki hozzászólt! Kezdtem nagyon furcsállni, hogy ezt a dolgot csak én kérdeztem meg idáig.
2021. júl. 18. 17:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van. Bennem is felmerült, de felesleges megkérdezni bárhol is, mert senki nem foglalkozik velünk.

3 nap láz, orvoshoz nem mentem, mert fel sem merült bennem, hogy ennyi tünettel c lehet.

Aztán a kártya miatt nézettem ellenanyagot és nagyon magas lett.

Hányan lehetünk még így?

Ezzel senki sem foglalkozik, csak a rohadt oltással.

2021. júl. 21. 18:40
 16/40 A kérdező kommentje:
Szerintem bőven 1 millió fölött. 800.000 felett van a bizonyítottan covid-ot elkapó emberek száma, és ebben nincsenek azok, akik átestek, de nem lettek regisztrálva. Az ellenanyagszintről meg mind apámnak, mind nekem papírom van hivatalosan. Iszonyatos csúsztatás tele hazugsággal az egész oltott-oltatlan uszítás.
2021. júl. 21. 19:39
 17/40 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Az is egy hülye, aki belemegy ebbe az oltott vs. oltatlan cirkuszba.

Engem nem érdekel ki oltat, ki nem és hogy melyiket miért teszi.

Csak engem hagyjanak élni az ellenanyagommal és ne 4 hónapra kapjam meg.

2021. júl. 22. 09:40
 18/40 krwkco ***** válasza:

"Ezzel senki sem foglalkozik, csak a rohadt oltással."

10-es vagyok és még most sem értem. Hogyan szeretnétek, hogy hogyan foglakozzanak a gyógyultakkal?

2021. júl. 22. 10:01
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy ne 4 hónapra adják meg a védettségit. És ne a saját pénzemen kelljen másodjára is megnézetni az ellenanyaszintet. És ne a saját pénzemen vegyem meg újra a kártyát.

Az aki elment a tüneteivel orvoshoz és pozitív lett a röhejes PCR tesztje az megkapja 6 hónapra plusz Green Pass.

Én aki fullon vagyok ellenanyaggal meg 4 hónapra és fizetek érte, plusz teszteltethetek, ha utazok, mert erre nem jár a Green Pass.

A nyomi Sinofarmosok meg a gagyi ellenanyag szinttel forever védettségi kártya, itthon legalábbis?

Hát milyen halálos kór ez, amit így mércéznek?

2021. júl. 22. 10:30
 20/40 krwkco ***** válasza:

Vagy úgy!

De az, hogy

- "Miért csak oltott és oltatlanokban gondolkodik mindenki, miközben semmi szó sem esik azokról, akik átestek a víruson" és az, hogy

- ingyen tesztet és hosszabb igazolást szeretnétek,

nem ugyanaz.

Miért nem ezt mondjátok?

2021. júl. 22. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!