Az igaz, hogy aki egyszer már átesett a koronán, az egy oltást fog kapni kettő helyett (amennyiben regisztrált, természetesen)?
Én pl szombaton hallottam hogy a Rusvai nyilatkozta a rádióban hogy aki átesett rajta, annak elég az 1 oltás is!
Hogy van-e erről valami hivatalos leírás vagy valami azt nem tudom...bár ezek is minden nap mást nyilatkoznak.
A kormányt annyira elfoglalja a propaganda, hogy ésszerű dolgoknak nem tud helyt adni.
Teljesen logikus, hogy egy fertőződés megfelel legalább egy oltásnak. Ami után elég egy emlékeztető. Az is logikus lenne, hogy amíg a rendelkezésre álló oltásadagok száma a korlát, addig oltás előtt elvégeznének agy antitest gyorstesztet. És akinél vannak antitestek az egyszer oltottnak számítana.
De ha körültekintőek lennénk és erre rászánnánk az időt, akkor nehezebb lenne rekordokat dönteni az oltottságban.
"oltás előtt elvégeznének agy antitest gyorstesztet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!