Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért tartják normálisnak az...

Cubina kérdése:

Miért tartják normálisnak az oltás utáni extrém tüneteket?

Figyelt kérdés

Ha egy Covid ellen beoltott személy abnormális oltási reakcióra panaszkodik, miért mondja szinte mindenki, hogy az normális, vagy nem az oltástól van? Honnan ez a nagy tudás az oltottak részéről? Már az összes ilyen kérdésnél ezt olvasom a válaszoknál.

Egyre többen panaszkodnak komolyabb tünetekre oltás után pár nappal/héttel, vagy még aznap.

Amiket eddig olvastam, és elhúzódó tünetek: Hatalmas duzzanatok a test különböző tájain, nagyon erős fájdalom itt-ott, hetekig tartó fejgörcs, több éve klimaxon átesett nők mensesének visszatérése erős vérzéssel és görcsökkel, aktívan mensturáló nők korábban nem tapasztalt erős és görcsös vérzése (ami az oltás után heteket késett/előbb jött meg), vetélés, oltás oldali kar egészének a gyulladása, gyógyszerre nem reagáló fájdalmak, mellkasi fájdalom, féloldali bénulás, egyes testrészek bénulása, szemkárosodás, idegrendszeri gyulladás, viszkető vörös kiütések, arcidegzsába, idegrángások, szédülés, hányás, hasmenés, vérnyomás/pulzus egekbe szökése, duzzadt nyirokcsomók, trombózis, allergiás reakciók, erős fájdalom különböző testrészeken.

Ezen kívül olvastam még olyat, hogy oltás után 1-2 héttel valaki állandóan éhes, szomjas, mindenen elsírja magát, depressziós lett, folyton szorong, stb.

Más nem jut most hirtelen eszembe, ha valaki még tudja bővíteni a listát, akkor legyen szíves írja le, hogy miket tapasztalt még ezeken kívül.

A kérdés az, hogy miért mondja mindenki ezekre a tünetekre, hogy normális? Hiszen magának a Covid-nak nincsenek ilyen tünetei, akkor a vakcináknak miért?

Miért normális? Mert egyre több ember panaszkodik ezekre, ettől már a normális kategóriába lehet sorolni?

Ha meg túl extrémek a mellékhatások, esetleg halállal járnak, akkor miért mondja mindenki, hogy NEM az oltástól van? Miért mondják, hogy egyébként is előjött volna ez, meg amaz? Honnan tudják, hogy egyébként is lett volna?

Hiszen nem titok, hogy jelenleg tesztelik az embereken a vakcinákat, semmilyen tapasztalat nincs arról, hogy mit okozhatnak, csak a beoltott emberek visszajelzéseiből tudják, hogy mi lépett fel. Maga a gyártó sem tudja, hogy mik léphetnek fel a jövőben, és felelősséget sem vállal, ha bármi történik, hiszen vészhelyzeti engedélye van csak. És pont ezért nem teszik kötelezővé... mert akkor a felelősséget is vállalni kell. Mi van az oltásban, hogy ilyen extrém tüneteket produkál?

Ha viszont jó sokan panaszkodnak ugyanarra a tünetre, akkor az már normálisnak számít?

Hogy mondhatja bárki (legyen az tudós, orvos, eü dolgozó, akárki), hogy ezek az abnormális tünetek jók, mert azt jelentik, hogy dolgozik az immunrendszer? A Covid-ra nem reagál így az immunrendszer, csak a vakcinákra? Miért mondják, hogy 100%, hogy nem az oltástól vannak egyes extrém tünetek? Nem is ismerik az illetőt, a kórelőzményeit, a szervezetét, honnan tudják hogy Béluskánál nem az oltás okozott súlyos szövődményt, vagy hogy ez tök normális?

Ha egyre több és több ember panaszkodna például arra, hogy elfeketedett a lába oltás után, akkor az is normális tünetnek számítana?

Én nem akarok senkit lebeszélni az oltásról, nem birkázom le sem az oltottakat, sem az oltatlanokat, mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit akar, de attól még nem válik valaki szakértővé, mert beoltották, és nincs semmi baja. Hála Istennek, hogy neki nincs. De másoknak a sok visszajelzés alapján van és lehet is a későbbiekben.

2021. máj. 25. 05:05
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
65%

Azt mondom fel kéne ébredni, nincs 100% semmire se.

A tudósok és orvosok se mondják, hogy 100%, az van, hogy mire van kisebb és nagyobb esély, de ha szerencsétlen vagy, akkor ez tök mindegy.

Megvan szerintem, hogy mondjuk hány embernél lett 1 hó alatt neurológiai tünet a nem oltottaknál és oltottaknál, ha az oltottaknál ez nem nagyobb, akkor nem fogják azt feltételezni, hogy az oltás az oka.

Pl: emberek lesznek tejcukor allergiások egyszer csak, akkor most, ha ez az oltást követően történik, akkor az oltás az oka? Lehet, de szinte lehetetlen bizonyítani.. Sokkal valószínűbb, hogy már úgyis kialakult volna, csak az oltás lehetett az utolsó csepp.

Az oltás mellékhatása sokkal kisebb kockázatú, mint a covidé, ennyi a történet, de ez nem 0.

A tesztelési dolgot meg nem értem miért nyomatod. A klinikai teszt lezárult az oltásoknál, az, hogy ez kevés neked, az egy dolog. Autókat is gyártanak és ha átmegy az ellenerőzésen forgalmazni kezdik, használhatod. Ilyen alapon nincsenek igazi autók csak tesztautók. Mondhatod, hogy busszal mész, de honnan tudod 100%-ra, hogy nem annál lesz gond?

Nem tud kiderülni mi lesz 100 millió oltásnál, ha nincs 100 millió oltott, de ha még lenne is 100 millió oltott, a 101 milliomodik akkor is meghalhat az oltás után.

Az immunrendszer meg egy komplex dolog, amit naponta "tesztelsz".

Amit szerintem viszont jó lenne, ha egyértelműen kérhetné valaki, hogy megírja milyen tünetei voltak az oltás után, ha az nem a normális/gyakori kategóriába tartozott. Ekkor viszont vállalnia kéne, hogy teljes orvosi kartonja átadásra kerülhet az oltást kidolgozó cégnek.

Az orvosi tesztek/vizsgálatok végzése már kérdéses, hiszen ilyen alapon mindenki írna mindent, hogy mindenféle diagnosztikát csináljanak rajta, amit ki fedezne anyagilag?

2021. máj. 27. 09:03
 52/59 anonim ***** válasza:
30%
Egyébként lehet van is valamiféle rendszer, de lehet csak orvosok számára.
2021. máj. 27. 09:08
 53/59 anonim ***** válasza:
48%
[link] ez ellen milyen oltás kell?
2021. máj. 27. 09:29
 54/59 anonim ***** válasza:

Köszönöm a segítségedet és a válaszodat!❤

Én voltam akinek sok tünete volt...🙂

2021. máj. 29. 20:04
 55/59 A kérdező kommentje:
54-es: Nagyon szívesen, remélem hogy azóta már javultak/elmúltak a panaszaid. :)
2021. máj. 29. 21:02
 56/59 anonim ***** válasza:
Bár nem oltattam volna be magam, kellett az igazolvány, azóta is gyötörnek a mellékhatások, teljesen hikomat lettem.
2023. febr. 10. 12:11
 57/59 anonim ***** válasza:
56: Mik a mellékhatások nálad?
2023. febr. 10. 15:22
 58/59 A kérdező kommentje:

Időszerűek is most ezek a kérdések, hiszen eltelt azóta másfél év. Megosztanák az oltottak a tapasztalataikat? Hiszen most már beszélhetünk hosszabb távú hatásokról.

Sajnos az én Édesanyám elhunyt 2021 novemberében. 1 oltást kapott, 3 hónapra rá megfázott és leállt a keringése. Három nap alatt elment, előtte nagyon aktív volt, volt egy kezelt szívelégtelensége, ami nem okozott neki panaszokat.

Nagyon sok jó barátom lett rákos nem sokkal az oltás után, volt aki stroke-ot, szívizomgyulladást kapott, szívinfarktust és sajnos sokan már el is mentek. Fiatalok is. Soha ezelőtt nem tapasztaltam ennyi halált magam körül és még mindig nincs vége.

A legutóbbi két áldozat 47 éves, egészségesek voltak mindig.

Az egyikük elaludt, megállt a szíve, a másik barátomnak a semmiből hirtelen lett tüdőrákja, de úgy, hogy már az agyában is 4 hatalmas áttét van, sajnos semmit sem tudnak tenni érte.

Fiatalok, középkorúak, idősebbek, idősek, nagyon sokan elmentek mostanában. :(

2023. febr. 10. 16:18
 59/59 anonim ***** válasza:
46%
en magam, es majdnem minden rokonom/ismerosom oltott. Jelentem, senkinek semmi baja! Meddove sem valtak, sorban szuletnek az egeszseges gyerekek....
2023. febr. 17. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!