Miért tartják normálisnak az oltás utáni extrém tüneteket?
Ha egy Covid ellen beoltott személy abnormális oltási reakcióra panaszkodik, miért mondja szinte mindenki, hogy az normális, vagy nem az oltástól van? Honnan ez a nagy tudás az oltottak részéről? Már az összes ilyen kérdésnél ezt olvasom a válaszoknál.
Egyre többen panaszkodnak komolyabb tünetekre oltás után pár nappal/héttel, vagy még aznap.
Amiket eddig olvastam, és elhúzódó tünetek: Hatalmas duzzanatok a test különböző tájain, nagyon erős fájdalom itt-ott, hetekig tartó fejgörcs, több éve klimaxon átesett nők mensesének visszatérése erős vérzéssel és görcsökkel, aktívan mensturáló nők korábban nem tapasztalt erős és görcsös vérzése (ami az oltás után heteket késett/előbb jött meg), vetélés, oltás oldali kar egészének a gyulladása, gyógyszerre nem reagáló fájdalmak, mellkasi fájdalom, féloldali bénulás, egyes testrészek bénulása, szemkárosodás, idegrendszeri gyulladás, viszkető vörös kiütések, arcidegzsába, idegrángások, szédülés, hányás, hasmenés, vérnyomás/pulzus egekbe szökése, duzzadt nyirokcsomók, trombózis, allergiás reakciók, erős fájdalom különböző testrészeken.
Ezen kívül olvastam még olyat, hogy oltás után 1-2 héttel valaki állandóan éhes, szomjas, mindenen elsírja magát, depressziós lett, folyton szorong, stb.
Más nem jut most hirtelen eszembe, ha valaki még tudja bővíteni a listát, akkor legyen szíves írja le, hogy miket tapasztalt még ezeken kívül.
A kérdés az, hogy miért mondja mindenki ezekre a tünetekre, hogy normális? Hiszen magának a Covid-nak nincsenek ilyen tünetei, akkor a vakcináknak miért?
Miért normális? Mert egyre több ember panaszkodik ezekre, ettől már a normális kategóriába lehet sorolni?
Ha meg túl extrémek a mellékhatások, esetleg halállal járnak, akkor miért mondja mindenki, hogy NEM az oltástól van? Miért mondják, hogy egyébként is előjött volna ez, meg amaz? Honnan tudják, hogy egyébként is lett volna?
Hiszen nem titok, hogy jelenleg tesztelik az embereken a vakcinákat, semmilyen tapasztalat nincs arról, hogy mit okozhatnak, csak a beoltott emberek visszajelzéseiből tudják, hogy mi lépett fel. Maga a gyártó sem tudja, hogy mik léphetnek fel a jövőben, és felelősséget sem vállal, ha bármi történik, hiszen vészhelyzeti engedélye van csak. És pont ezért nem teszik kötelezővé... mert akkor a felelősséget is vállalni kell. Mi van az oltásban, hogy ilyen extrém tüneteket produkál?
Ha viszont jó sokan panaszkodnak ugyanarra a tünetre, akkor az már normálisnak számít?
Hogy mondhatja bárki (legyen az tudós, orvos, eü dolgozó, akárki), hogy ezek az abnormális tünetek jók, mert azt jelentik, hogy dolgozik az immunrendszer? A Covid-ra nem reagál így az immunrendszer, csak a vakcinákra? Miért mondják, hogy 100%, hogy nem az oltástól vannak egyes extrém tünetek? Nem is ismerik az illetőt, a kórelőzményeit, a szervezetét, honnan tudják hogy Béluskánál nem az oltás okozott súlyos szövődményt, vagy hogy ez tök normális?
Ha egyre több és több ember panaszkodna például arra, hogy elfeketedett a lába oltás után, akkor az is normális tünetnek számítana?
Én nem akarok senkit lebeszélni az oltásról, nem birkázom le sem az oltottakat, sem az oltatlanokat, mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit akar, de attól még nem válik valaki szakértővé, mert beoltották, és nincs semmi baja. Hála Istennek, hogy neki nincs. De másoknak a sok visszajelzés alapján van és lehet is a későbbiekben.
21es ha annyira tudni akarod az igazságot miért nem jelentkezel önkéntesnek Covid intenzívre? Ha megkéred az ott dolgozókat még védőruhát se kell majd felvenned. Hajrá, előtted a lehetőség. Vagy annyira azért nem érdekel hogy kockáztasd az életed?
Amúgy megnyugtatlak, nyilatkozhatunk, de jelenleg a legkisebb bajunk is nagyobb annál mint agyatlan fotelharcosokat győzködni. Lehet ám jönni csodát látni.
Mi ez a covid tagadas itt....
Fiatal el versenysportolo vagyok alapbetegsegek nelkul es majdnem belehaltam ebbe a sz@rba.....
Engem nem lehet beoltani (orvosom nem engedi), mert eddig minden injekció kikészítette a szervezetemet (gyerekkori oltások is ), legutóbb a fogászatról vitt el a mentő, mert anafilaxiás sokkot kaptam az adrenalinos érzéstelenítőtől. Senki nem allergiás az adrenalinra, hiszen a szervezet termeli, nálam mégis az váltott ki fulladásos rohamot (kétszer is). A vérnyomásomat felvitte 160-ra, a normál 4-5 körüli vércukorszintemet 25-re, gyógynövényekkel és diétával mostanra sikerült 13-ra levinni, ami még mindig sok. Ezen kívül több más gyógyszerre is allergiás vagyok, olyanokra is, amire senki más nem. A vérnyomáscsökkentőtől szívritmus-zavarom lett, a véralvadásgátlótól 39+ fokos lázam minden nap, miután beadtam magamnak. Ilyen előzmények, és az egyre több negatív visszajelzés fényében akkor se oltatnám be magam, ha az orvosom engedné.
Tudom, hogy sokan meghaltak a Covid miatt, nem is tagadom a vírust, rengeteg ismerősöm kapta el még 2020 elején, szerencsére egyikük sem halt bele. Én is elkaptam kétszer, rajtam két napos lázzal ment át, más tünetem nem volt. Ha ezt összehasonlítom az anafilaxiás sokkal, akkor nyilvánvaló, hogy nekem bármilyen oltás többet ártana, mint maga a vírus.
Ha valakinek segít az oltás, én örülök neki, senkinek sem kívánok sem Covidot, sem oltásos mellékhatásokat, és nem is beszélek le senkit az oltásról, mindenki maga dönti el, hogy mi akar. Mivel én nem kaphatok oltást, nem dönthetek, de nem is bánom. Nem tudom, hogy ha nem lenne ez a szinte mindenre kiterjedő allergiám, akkor oltatnék-e.
Talán pár év múlva, ha látnám, hogy mindenki jól van, akit beoltottak. :)
39-es: Köszi a választ (és a többieknek is persze).
Ebben a témában már kérdeztem, mert máris diszkriminációs gondom akadt a napokban, ha gondolod olvasd el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Kérhetnék a dokimtól egy igazolást az allergiámról, de sajnos azzal se mennék semmire. Egyelőre csak a másik kérdésnél részletezett problémába ütköztem, a többi szigorítás nem nagyon érint.
De attól félek, hogy ha szeptemberben esetleg beüt a negyedik hullám, és még több korlátozást jelentenek be az oltatlanokkal szemben, akkor igencsak hátrányos helyzetbe fogok én, és a hozzám hasonló emberek kerülni. Mi lesz, ha a maradék jogainkat is elveszik, például nem mehetünk orvoshoz, vásárolni, patikába, ne adj' Isten az utcára sem védettségi kártya nélkül? Nagyon remélem, hogy ez nem fog megtörténni, de sajnos nem tudhatni előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!