Miért tartják normálisnak az oltás utáni extrém tüneteket?
Ha egy Covid ellen beoltott személy abnormális oltási reakcióra panaszkodik, miért mondja szinte mindenki, hogy az normális, vagy nem az oltástól van? Honnan ez a nagy tudás az oltottak részéről? Már az összes ilyen kérdésnél ezt olvasom a válaszoknál.
Egyre többen panaszkodnak komolyabb tünetekre oltás után pár nappal/héttel, vagy még aznap.
Amiket eddig olvastam, és elhúzódó tünetek: Hatalmas duzzanatok a test különböző tájain, nagyon erős fájdalom itt-ott, hetekig tartó fejgörcs, több éve klimaxon átesett nők mensesének visszatérése erős vérzéssel és görcsökkel, aktívan mensturáló nők korábban nem tapasztalt erős és görcsös vérzése (ami az oltás után heteket késett/előbb jött meg), vetélés, oltás oldali kar egészének a gyulladása, gyógyszerre nem reagáló fájdalmak, mellkasi fájdalom, féloldali bénulás, egyes testrészek bénulása, szemkárosodás, idegrendszeri gyulladás, viszkető vörös kiütések, arcidegzsába, idegrángások, szédülés, hányás, hasmenés, vérnyomás/pulzus egekbe szökése, duzzadt nyirokcsomók, trombózis, allergiás reakciók, erős fájdalom különböző testrészeken.
Ezen kívül olvastam még olyat, hogy oltás után 1-2 héttel valaki állandóan éhes, szomjas, mindenen elsírja magát, depressziós lett, folyton szorong, stb.
Más nem jut most hirtelen eszembe, ha valaki még tudja bővíteni a listát, akkor legyen szíves írja le, hogy miket tapasztalt még ezeken kívül.
A kérdés az, hogy miért mondja mindenki ezekre a tünetekre, hogy normális? Hiszen magának a Covid-nak nincsenek ilyen tünetei, akkor a vakcináknak miért?
Miért normális? Mert egyre több ember panaszkodik ezekre, ettől már a normális kategóriába lehet sorolni?
Ha meg túl extrémek a mellékhatások, esetleg halállal járnak, akkor miért mondja mindenki, hogy NEM az oltástól van? Miért mondják, hogy egyébként is előjött volna ez, meg amaz? Honnan tudják, hogy egyébként is lett volna?
Hiszen nem titok, hogy jelenleg tesztelik az embereken a vakcinákat, semmilyen tapasztalat nincs arról, hogy mit okozhatnak, csak a beoltott emberek visszajelzéseiből tudják, hogy mi lépett fel. Maga a gyártó sem tudja, hogy mik léphetnek fel a jövőben, és felelősséget sem vállal, ha bármi történik, hiszen vészhelyzeti engedélye van csak. És pont ezért nem teszik kötelezővé... mert akkor a felelősséget is vállalni kell. Mi van az oltásban, hogy ilyen extrém tüneteket produkál?
Ha viszont jó sokan panaszkodnak ugyanarra a tünetre, akkor az már normálisnak számít?
Hogy mondhatja bárki (legyen az tudós, orvos, eü dolgozó, akárki), hogy ezek az abnormális tünetek jók, mert azt jelentik, hogy dolgozik az immunrendszer? A Covid-ra nem reagál így az immunrendszer, csak a vakcinákra? Miért mondják, hogy 100%, hogy nem az oltástól vannak egyes extrém tünetek? Nem is ismerik az illetőt, a kórelőzményeit, a szervezetét, honnan tudják hogy Béluskánál nem az oltás okozott súlyos szövődményt, vagy hogy ez tök normális?
Ha egyre több és több ember panaszkodna például arra, hogy elfeketedett a lába oltás után, akkor az is normális tünetnek számítana?
Én nem akarok senkit lebeszélni az oltásról, nem birkázom le sem az oltottakat, sem az oltatlanokat, mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit akar, de attól még nem válik valaki szakértővé, mert beoltották, és nincs semmi baja. Hála Istennek, hogy neki nincs. De másoknak a sok visszajelzés alapján van és lehet is a későbbiekben.
Tudom, szövöm itt a konteót, de mégis érdekes hogy miért nem nyilatkozhatnak kórházi dolgozók és miért nem engedik be a médiát a kórházakba? Pláne ha ott a sok hullazsák!
Most megy az ijesztgetés hogy mindenki oltsa már be magát, hát mi sem lenne jobb módszer mint bemutatni a sok-sok covid-halottat.
Az egyetlen dolog amit el kéne titkolni ha mindenkit be akarnak oltani, az hogy sokan belehalnak
az oltásba vagy durva mellékhatásaik vannak.
Ha a média rászabadul a kórházakra, akkor nem csak a lezsírozott/megfélemlített orvost hallgatják meg hanem az ápolótól a korboncnokon át a takarítóig mindenkit és akkor tuti kiderülne az igazság mert van akinek nem ér annyit a munkája hogy hazudjon a nyilvánosság előtt miatta.
Szóval nagyon furcsa a titkolózás.
Persze az is lehet hogy tényleg covidba halnak bele, sokkal többen mint azt be merik vallani, és azért titkolják mert a pánik miatt egymást taposnák az emberek az oltóközpontban, meg feketepiacon lehetne százezerért hamis oltást kapni.
#20: tanulj meg számolni mielőtt százalékokat írsz. Utoljára kb 2 hónapja láttam amerikai adatot arról hogy hányan haltak meg 2 héten belül oltás után (természetesen nem az oltás miatt... ühüm), kb minden 30.000.-ik végződött így halállal. Mivel a covid halált is így számolják (covidDAL ugye, nem covidTÓL), teljesen fair oltáshalálnak számítani. Ez azt jelenti hogy 0.003% hal meg az oltástól, nem 0.0000000001% ahogy te írtad. Súlyos tünet vakcina után a Pfizer SAJÁT kiadott dokumentációja alapján az esetek 0.7%-ában jelentkezett! Tehát nem 0.0001% ahogy te kicsinyelted.
Amit viszont nagyon durván eltúloztál, az a 2% halálozási arány covidtól. 60 éves kor alatt a halálozás covid esetén 0.024% !!! Ebben a krónikus betegek is benne vannak! Furcsa mi? Nem gondolnád, mivel a média nagyon rákoncentrál arra a pár fiatal áldozatra. Tessék utánanézni a statisztikákban és utánaszámolni (mivel legtöbbször nem írnak ilyesmit ki, neked kell utánaszámolni abból amit kiadnak).
Ha 60 alatt vagy, nem olyan nagyon sokkal jobbak az esélyeid vakcinával mint anélkül. 60 év felett persze nagyon ajánlott. No de kamaszokat is beoltani? Agyrém! Kb egyetlen kamasz covid halott ha volt, azt is lehet félrekezelték.
"Hiszen magának a Covid-nak nincsenek ilyen tünetei, akkor a vakcináknak miért?"
Mikor még nem volt oltás akkor is haltak meg emberek, olyan tüdőhegesedést és szívizom károsodást szenvedtek, stroke is kialakult, ami vérrögképződés, megemelkedett pulzusszám , láz is volt, szívizom fájdalom is volt.. Szóval ez neked mi? Ezek mind voltak ismerősöknél, szóval ne gyere azzal, hogy csak az újság írta..
Kérdező dokumentáld a dolgokat legalább így és csinálj ilyet nem oltott covidosokra
Amin vitatkozni lehet, hogy inkább a covidot választja valaki, mint az oltást, de azt mondani, hogy a covidot elkapni egyértelműen jobb oltás nélkül, mint oltással, ezt vitatható. A covidnál láttad, hogy hányan voltak kórházban? Ha igen, akkor azok kik voltak? És ezek csak azok voltak, akik már nagyon rosszul voltak, sokan viszont otthon voltak lázzal, fejfájással, szaglásvesztéssel stb..
Illetve ne feledjük azt is, hogy az időjárás okozta panaszokat is nehéz kiszűrni bármiből is.. "Az időjárás változás szinte minden ember szervezetére jelentős hatással van: a magyar lakosság 78%-a érzékeny az időjárásra. Van, aki csak múló fejfájást tapasztal, de bizonyos helyzetekben a halálos kimenetelű agyvérzés veszélye is ugrásszerűen megnő."
En azt nem ertem, hogy hogy jon ki ez a covid halalozasi aranyszam. Gondolom, csak az igazolt fertozotteket nezik, na de joval tobben vannak, akik nincsenek is benne a statisztikaban, hiszen nem is tudtak rola, hogy covidosak voltak (ezert is akarnak mindenkit beoltani). Ha oket is belevennek a statisztikaba, a szinte semminel meg kevesebb eselye lenne, hogy ebbe egy fiatal belehal.
A masik, amit nem ertek, hogy ha egy fiatal egeszseges csaladanya oltas utan hirtelen meghal trombozisban, o a nagy szamok torvenye miatt valoszinuleg amugy is meghalt volna, de a covidos 90 eves kronikus beteg meg evekig eleldegelt volna, ha nincs ez a franya covid...mivaaaan??? :)
#26 Nem. Én legalábbis nem így döntöttem az oltásról 2 hónappal ezelőtt, hanem:
1, Mekkora az esélye, hogy ne kapjam el a covidot? Kicsi, ha nem lesz elég oltott/átesett.
Kérdéses, ha lesz elég oltott és ők szabadon járkálnak én meg nem vagyok oltva, főleg a nyári szezon miatt, akkor ez hogyan hat összesen.
2, Egészségügyi előzményem alapján mennyire lehetnék beteg? Nem tudni, mert van aki súlyos tüneteket produkál és mivel van más bajom is, lehet nehezíthetné a kezelést..
3, Ha megbetegednék, akkor a kórházba kerülés mennyire lenne jó ebben az állapotban, független hogy vírusos vagyok vagy sem? Inkább kihagyom, kösz.
4, Mások is vannak a környezetemben, és mivel idősek, nekik nem biztos, hogy az oltás ugyanolyan hatékonyságú a kimutatások szerint, ezért jobb, ha tőlem nem kapják el.
5, Nem estem át a covidon nagy valószínűséggel, mivel egy háztartásban élőknél se volt covid tünet.
Bírom ezt a logikát. "Inkább kapom el a covidot, minthogy beoltassam magam". Bevallom, influeanzavírus ellen nem szoktam oltást kérni, de a mostani vírus nem hasonlítható össze vele. Egészséges, fiatal lány vagyok, így az influenzát 2 hét alatt kiheverem, ha nagyon beüt, de utána jól vagyok. De a covid irtóra gallyra vágja a szervezetet. Post covid szindróma, nagy számban érinti a fiatalokat és időseket. Szinte minden ismerősöm érzi a betegség utóhatásait. Asztma, tüdőhegesedés, arrhythmia, magas vérnyomás, krónikus fáradtság... 18-20 éves emberekről van most szó, akik tök egészségesek (annak tűnnek), de a covid szétcseszte őket. Oltasról meg csak annyit hallani, hogy fájt a karja, láza volt egy napig (oltási reakció). Oltási mellékhatásokról ritkán számolnak be. (Ha titkolnák, akkor is kiderülne napokon belül valamelyik hírportálon :D) Kb annyira gyakoriak a mellékhatások, mint egy mezei fájdalomcsillapítónak. Innentől mindenki döntse el, hogy mit szeretne, végülis valaki a fájdalomcsillapítóktól is retteg, mint kiscica egy teli kád víztől.
Amúgy könnyen utána tud nézni bárki a legtöbb oltás összetevőinek, mert nYiLvÁnOs. Nincs benne semmi olyan amitől f*sni kéne. "Honnan tudjam, hogy mi van benne, ha nem biztos, hogy igaz, amit mondanak?" 7+n milliárd embernek vajon lehet hazudni? :D Igen hamar kiderülne, ha sumákolna valamelyik cég. Annyi ország van, annyian szeretjük-utáljuk egymást, így soha nem lesz a világ kollektív célja egy tömeges népirtás. Még a világ leggazdagabb embere sem kényszerítheti a vezető politikusokat vagy tudósokat ilyesmire. 1 nap alatt kiderült volna ez is. Meg hát minek?
Legújabb kedvenc konteóm: bill géc ki akarja irtani a népet, de csak a hülyéket lehet kiirtani. Az értelmiség beoltatja magát, míg aki oltásellenes nem kér semmit, hátha megförmed.
Miért hihetetlen dolgokban kell hinni, miért nem abban, ami nyilvánvaló? Mondjuk aki minden szutyok konteót összeszed, mint a lábgombát egy kolis zuhanytálcában, annak nyilvánvalóak a konteók, szóval minek is vitázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!