Miért tartják normálisnak az oltás utáni extrém tüneteket?
Ha egy Covid ellen beoltott személy abnormális oltási reakcióra panaszkodik, miért mondja szinte mindenki, hogy az normális, vagy nem az oltástól van? Honnan ez a nagy tudás az oltottak részéről? Már az összes ilyen kérdésnél ezt olvasom a válaszoknál.
Egyre többen panaszkodnak komolyabb tünetekre oltás után pár nappal/héttel, vagy még aznap.
Amiket eddig olvastam, és elhúzódó tünetek: Hatalmas duzzanatok a test különböző tájain, nagyon erős fájdalom itt-ott, hetekig tartó fejgörcs, több éve klimaxon átesett nők mensesének visszatérése erős vérzéssel és görcsökkel, aktívan mensturáló nők korábban nem tapasztalt erős és görcsös vérzése (ami az oltás után heteket késett/előbb jött meg), vetélés, oltás oldali kar egészének a gyulladása, gyógyszerre nem reagáló fájdalmak, mellkasi fájdalom, féloldali bénulás, egyes testrészek bénulása, szemkárosodás, idegrendszeri gyulladás, viszkető vörös kiütések, arcidegzsába, idegrángások, szédülés, hányás, hasmenés, vérnyomás/pulzus egekbe szökése, duzzadt nyirokcsomók, trombózis, allergiás reakciók, erős fájdalom különböző testrészeken.
Ezen kívül olvastam még olyat, hogy oltás után 1-2 héttel valaki állandóan éhes, szomjas, mindenen elsírja magát, depressziós lett, folyton szorong, stb.
Más nem jut most hirtelen eszembe, ha valaki még tudja bővíteni a listát, akkor legyen szíves írja le, hogy miket tapasztalt még ezeken kívül.
A kérdés az, hogy miért mondja mindenki ezekre a tünetekre, hogy normális? Hiszen magának a Covid-nak nincsenek ilyen tünetei, akkor a vakcináknak miért?
Miért normális? Mert egyre több ember panaszkodik ezekre, ettől már a normális kategóriába lehet sorolni?
Ha meg túl extrémek a mellékhatások, esetleg halállal járnak, akkor miért mondja mindenki, hogy NEM az oltástól van? Miért mondják, hogy egyébként is előjött volna ez, meg amaz? Honnan tudják, hogy egyébként is lett volna?
Hiszen nem titok, hogy jelenleg tesztelik az embereken a vakcinákat, semmilyen tapasztalat nincs arról, hogy mit okozhatnak, csak a beoltott emberek visszajelzéseiből tudják, hogy mi lépett fel. Maga a gyártó sem tudja, hogy mik léphetnek fel a jövőben, és felelősséget sem vállal, ha bármi történik, hiszen vészhelyzeti engedélye van csak. És pont ezért nem teszik kötelezővé... mert akkor a felelősséget is vállalni kell. Mi van az oltásban, hogy ilyen extrém tüneteket produkál?
Ha viszont jó sokan panaszkodnak ugyanarra a tünetre, akkor az már normálisnak számít?
Hogy mondhatja bárki (legyen az tudós, orvos, eü dolgozó, akárki), hogy ezek az abnormális tünetek jók, mert azt jelentik, hogy dolgozik az immunrendszer? A Covid-ra nem reagál így az immunrendszer, csak a vakcinákra? Miért mondják, hogy 100%, hogy nem az oltástól vannak egyes extrém tünetek? Nem is ismerik az illetőt, a kórelőzményeit, a szervezetét, honnan tudják hogy Béluskánál nem az oltás okozott súlyos szövődményt, vagy hogy ez tök normális?
Ha egyre több és több ember panaszkodna például arra, hogy elfeketedett a lába oltás után, akkor az is normális tünetnek számítana?
Én nem akarok senkit lebeszélni az oltásról, nem birkázom le sem az oltottakat, sem az oltatlanokat, mindenkinek joga van azt csinálni a testével, amit akar, de attól még nem válik valaki szakértővé, mert beoltották, és nincs semmi baja. Hála Istennek, hogy neki nincs. De másoknak a sok visszajelzés alapján van és lehet is a későbbiekben.
Nincs kártyám, mert 2020. januárjában kapta el minden ismerősöm a covidot, amikor még elvileg itt sem volt a vírus, a gyakorlatban viszont igen. Kínában 2019. november végén jelent meg ez a vírus, nyilvánvaló, hogy 2019. novembertől a 2020. január 23-i kínai nagy lezárásig csak azt nem vitte szét a világban a vírust, aki nem akarta.
A családom/barátaim/ismerőseim 90%-a elkapta ezt a vírust 2020. januárban. Furcsa tünetekre panaszkodtak, nem mindenkinél zajlott ugyanúgy, volt aki napokig tartó rettentő erős, fullasztó szamárköhögést tapasztalt, volt akinél nagyon erős orrfolyással kezdte, aztán még aznaptól kezdve több napig 39-40 fokos, gyógyszerre nem reagáló láza volt, másoknak az ügyeletre kellett mennie, mert tüdőgyulladást kaptak, fulladtak. A barátnőm, aki tüdőgyuszival és fulladással ment az ügyeletre, mesélte hogy hosszú sor állt az épületen kívül is, mindenki köhögött, lázas volt, fulladozott.
Egyeseknek 'csak' 39+ láza volt, más tünet nem (nekem is így zajlott le). Szerencsére senki nem halt meg, akiről tudom, hogy elkapta a vírust.
Ekkor még hivatalosan nem létezett nálunk a Covid, így PCR és társai tesztelés sem volt. Mindenki egy furcsa, erős influenzának hitte a betegségét. Nem értettük, hogy miért zajlik egyénenként másképpen, az influenza nem ilyen, nem is így zajlik le.
Másodszorra kb. fél éve futott át rajtam, ugyanúgy 39+ fokos lázzal két napig, semmi más tünet nem volt. A védettségi kártya akkor még nem létezett. De ha létezett is volna, mostanra már érvényét veszítette volna, hiszen eltelt fél év.
42-es és 43-as aduász: Ha ti év elején elkaptátok volna a covidot, akkor most lenne védettségi kártyátok? Főleg, ha orvoshoz se mentetek vele, mert nem volt súlyos lefolyású?
Remélem sikerült eloszlatnom a kétségeket.
Szóval, le leszek pontozva a sárga földig, de nézzük.
Egyrészt ezekről az oltás utáni mellékhatásokról érdemes tudni, hogy egy részük kamu. Azt nem merném megtippelni, mekkora százalékuk, de mindig is lesznek feltűnéshajhász emberek, akik az öt perc hírnévért simán bekamuzzák, hogy megvakultak az oltástól. Meg aztán a pletyka is így terjed: Béla bácsi kicsi belázasodott az oltástól, egy hét múlva az unokájának a kutyakozmetikusának a keresztanyjának a barátnője már azt írja le a gyakorin, hogy "közeli ismerősöm majdnem belehalt az oltásba". Ezeknek azért nem érdemes bedőlni. Covid-haláleseteknél azért más a helyzet, mert ott van egy külön oldal, ahol jól dokumentáltan végigkövetheted, hogy hányan és hány évesen hunytak el Covidban.
A másik eset az, amikor valaki tényleg a létező legjobb szándékú, nem akar hazudni, se túlozni, és tényleg érzékel ijesztő tüneteket (pl. nehézlégzést), de még véletlenül se azért mert bármilyen szervi baja lenne, hanem mert egyszerűen beképzeli. Összeolvas egy csomó ilyen szart az interneten, aztán az oltás után már érzi is, hogy indul a vérrög a testében, és jön azzal, hogy "az orvosok se tudják, mi bajom, mindmeghalunk, jajajaj". Hát persze, hogy nem tudják az orvosok, mert a te készülékedben van a hiba.
A harmadik eset az, hogy ezekhez a tragédiákhoz semmi köze az oltásnak. Minden országban először a legidősebb korosztályt oltották, és hiába tűnt ijesztőnek, hogy már x ember meghalt azóta, a 90+-os korosztályban azért nem ritka, hogy oltástól függetlenül is beüt az infarktus. De igazából Magyarország elég egészségtelen ország, szóval a fiatalabbaknál is sajnos előfordulnak ilyen dolgok, akár van oltás, akár nincs.
Negyedik az, hogy nagyon sokszor az a probléma, hogy valaki már alapból Coviddal ment el oltatni, csak valamiért ezt rohadtul nem szeretik kiszűrni előtte. Ami egy igazán káros gyakorlat, és amivel egészen sok ilyen konteó elterjedését meg lehetne előzni. És nyilván az se túl előnyös, amikor valaki két nappal az első oltás után már belemászik a másik szájába, és aztán csodálkozik, hogy durva tüneteket produkál nála az "oltás" (ami valójában a Covid).
Ötödik az, hogy ezekről az extrém mellékhatásokról nyilván sokkal jobban értesülsz, mint arról a többmillió esetről, amikor valaki elment oltani, vidáman kijött, és éli tovább az életét. Nekem (koppkoppkopp) semmilyen mellékhatásom nem jött ki eddig az oltás miatt, legfeljebb egy kis karfájdalom (tehát ha valaki oldalba vágott az fájt, de egyébként megvoltam). Nyilván ha valaki megkérdezi, elmondom, de magamtól nem terelném erre a témát. Ha extrém mellékhatásaim lennének, akkor arról nyilván többet beszélgetnék, panaszkodnék, akár még valamilyen közösségi oldalra is kiírnám (pedig amúgy ritkán posztolok).
Összefoglalva: Az extrém mellékhatások elég ritkák, és többségében annak a következményei, hogy valaki már alapból betegen ment el oltatni. Az emberek nagy többsége megfázásos tüneteket tapasztal maximum, amik tényleg teljesen okék, hiszen dolgozik az immunrendszer. Nyilván mindig benne van a pakliban, hogy súlyosabb reakciót is kivált az oltás, de ugyanez a szám a Covidnál sokkal magasabb. Rajtam is tünetmentesen átment a Covid, csak azóta egy dombra nem bírok anélkül felmászni, hogy ne fulladnék be.
De persze ha az embernek van bármilyen olyan dolga, ami miatt kockázatos oltatni, akkor konzultáljon orvosokkal, és inkább ne oltasson, ha nem biztonságos. Egyébként azzal egyet értek, hogy az ilyen személyek részére be kéne vezetni valamilyen igazolást, hogy rajtuk kívülálló okokból nem lehet beoltatni őket (bár nyilván azért ennek ott a buktatója, hogy ezzel sokan visszaélnének és rejtélyes módon több orvos kertjében is megjelenne egy jakuzzi, de remélhetőleg azért nem fajulna el nagyon a dolog).
Az oltást pedig nem feltétlenül azért nem teszik kötelezővé, mert annyira veszélyes, hanem azért, mert amelyik kormány ezt meglépi, az búcsút mondhat a hatalomnak a következő választásokon.
Előbb-utóbb nyilván vége lesz ennek az egésznek, ahogy az egyik előző válaszoló is írta, a spanyolnátha is szépen eltűnt, de azért arra nem vennék mérget, hogy ha ekkora marad az oltakozási kedv, akkor nem lesz szeptemberben negyedik hullám. Az viszont eléggé valószínűtlen, hogy utcára/boltba/gyógyszertárba ne engednének (kivéve, ha fellép egy extrém gonosz mutáns, de akkor az oltottak se lesznek biztonságban, szóval ismét együtt fogunk szívni).
Én a kérdéseidre nem tudok választ adni, de sajnos én félig be vagyok oltva.
Hittem benne, hogy nekem semmi bajom nem lesz utána, de lett.
Egy hónapig izomrángás.
Egy hétig végtag zsibbadás és fájdalom.
A fél hátam is lezsibbadt és fájt, gyógyszer nem múlasztotta el az erős fájdalmat és ugyanez a zsibbadás és fájdalom folytatódott a fél arcomon.
Mivel gyógyszerek nem hatottak, mindeneste szinte sírva aludtam el. Még mindig fáj az arcom, de már el tudom viselni.
Van hogy egy órán keresztül bizsereg a bal talpam, vagy a jobb nagy ujjam vagy a jobb fenekemnél az izom. Sajnos nagyon megijeszt... főleg hogy nem tudom megállítani.
Elmentem neurológushoz, de persze ráírta a lapra, hogy nem hozható összefüggésbe a covid oltással a tünetem.
És nem tudok mit tenni ellene. Az orvos így vélekedik, mert oltás párti vagy mert mást nem mondhat. De engem nem is izgatott mit mond, a lényeg, hogy elvileg talán neurológiai betegségem nem alakult ki. Pedig a tüneteim miatt már sok orvos mri-re küldött, mert hogy a tüneteim hasonlítottak egy gyógyíthatatlan autoimmun betegséghez=sclerózis multiplex
Na mindegy. Az ismerőseim el se hiszik amit mondok. A családban senki se volt ennyire rosszul.
Én másodikat nem adatok, nem akarom, hogy súlyosabb legyen és tényleg legyen valami idegrendszeri károsodásom, betegségem. Lebénuljak esetleg az arcom vagy végtagom és szteroid kelljen.
Millgammát kell szedjek sajnos és magnéziumot, hogy jól legyek.
20-as éveim elejében járok. Egészséges lány vagyok, voltam és szeretnék is az lenni.
:(
Még azt a tünetet elfelejtettem hozzá írni, hogy a lábfejembe, bokámba, talpamba, sarkamba és sokszor a kézfejembe, ujjaimba hasító nyilalásokat éreztem hetekig. Ezt sem csillapította gyógyszer. Csak nekem sajnos olyan sok tünet jelentkezett, hogy már nem is tudom leírni őket.
:(
És igen, a pfizert kaptam. Szerencsére a szeretteim, meg akiket ismerek semmi bajuk nem volt. Ez megnyugtat engem. Csodálkozva hallgatják a tüneteim. Remélem hamarosan nekem is elmúlik minden és nem lesznek fájdalmaim, mert az arcomba most is egy hónap múlva is bizsereg és nyilal!!!:(
És én szomorú vagyok, hogy ez megtörtént velem, mert én akartam 2.-kal oltatni magam.
Apukám sokszor kérdezi is, hogy miért kockáztatok, miért nem megyek el, de ő nem érti ezt annyira meg, aki nem élte át ezeket a bizar fájdalmakat és félelmeket.
Az arcom például olyan volt,mintha egy tonna vasat cipelnék, de csak a féloldalt a csontom a szemem alatt és a fülem felett és közvetlen a fülem melletti csonton.
A hátam is mikor zsibbadt és fájt, az is olyan erős volt, hogy szinte kihasadt és rengetegszer elsírtam magam nap közben a fájdalmamtól, amire hiába vettem be gyógyszert.
De ezeket így nehéz leírni!!:(
Én is voltam lázas, nekem is leszakadt a katom és rázott a hideg az oltás után, de ezek meg se kottyantak volna. Sokan ki voltak akadva a láztól is, meg a kar fájdalomtól. Pedig ezek talán természetes reakciók. :(
Gondolkodtam leírjam -e a tüneteim, mert sokan hihetik hazudik az ember vagy hogy csak meg akar félemlíteni és kitaláció....
Remélem senki mással nem történik ez meg, ha mégis akkor nekem írhat nyugodtan privit, bár én nem vagyok orvos, de esetleg tud beszélni egy sorstárssal...
47-es: Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Sajnos pont ez a gond, hogy az orvos is azt mondja a komoly tünetnél, hogy nem az oltástól van. Tudom, hogy orvos meg minden, de honnan tudja, hogy nem? Mivel tesztfázisban vannak a vakcinák, az orvosoknak sincs több tapasztalata az oltás esetleges szövődményeiről, mint az "tudatlan népnek". Ők sem tudnak semmit ezekről, és ami a legrosszabb, hogy mivel nem tudják, mi van, ezért segíteni sem tudnak. Erős a gyanúm, hogy ki van adva nekik, hogy ha valakinél bármi előjön, azt kell mondaniuk, hogy nem az oltástól van.
De olyan orvos is van, aki azt mondja a betegnek, hogy MAGA KÉRTE AZ OLTÁST, ILYEN ELŐFORDULHAT, NEM TUDOK MIT CSINÁLNI.
Egy olyan szer által okozott problémáról van szó, ami teljesen új az emberi szervezet számára. Lehet mondani, hogy a Pfizer, stb. egy sok éve meglévő technológiát használ, de módosította azt, és egy meglévő vegyület módosításával az a szer már nem az eredeti lesz.
A Milgamma helyett a BioCo B-vitamin komplex fortét ajánlanám, mert abban az összes szükséges B vitamin benne van és 3000 forint körül van 100 darab ára, míg a Milgamma a B-vitamin csekély dózisán kívül semmit mást sem tartalmaz, és 100 darab ára 10.000 forint.
Mindenképpen próbáld ki, én is lecseréltem a Milgammát a B-komplexre. Többszörös porckorong-sérv miatt szedtem a Milgammát, de még úgy is fájdogált a hátam, derekam. A B komplex óta ez megszűnt.
Az idegrendszeri problémákra még ajánlom neked a gyógyító frekvenciával megalkotott zenéket. Próbáld ki, sokan nem hisznek ebben, de nekem használ. Mindenféle bajra találsz ilyen gyógyító zenéket. Sok ilyen zene van, nem mindenkinél válik be mindegyik. Elkezded hallgatni, és ha jó érzés hallgatni, akkor segít. Ha ideges leszel tőle, vagy rossz érzésed van, akkor keresel egy másikat.
Nekem egy allergiás sokk borította fel a szervezetemet, és az idegrendszer helyreállítására ezt hallgatom, nekem bevált, sokkal jobban érzem magam: https://www.youtube.com/watch?v=P5cxsM7USCE
Próbálj ellazulni, dőlj hátra, hunyd be a szemed, ne gondolj semmire, csak hallgasd a zenét. Naponta többször is lehet, amíg nem érzed azt, hogy jobban lettél.
Remélem, hogy neked is segíteni fog. Még nagyon fiatal vagy, könnyebben regenerálódik a szervezeted.
Mindenesetre jól teszed, ha nem adatod be a második dózist, amíg 100%-ig meg nem tud győzni egy szakértő arról, hogy nem az oltás okozta a bajaidat. Bizonyítsák be, hogy nem attól van. Ennyi idősen nem jönnek elő ilyen tünetek csak úgy, pont oltás után.
Ajánlom még a napi 500 mg C-vitamint, napi 3000 NE D-vitamint, cinket, krómot, panangint, és 1 evőkanál reszelt gyömbért mézzel elfogyasztva.
Csináltass egy teljes, átfogó vérképet, nézesd meg a háziorvossal, hogy mi van becsillagozva a leleten, miből van hiány, vagy többlet a szervezetben, azokat normalizálni kell.
Mielőbbi és gyors gyógyulást kívánok neked minden bajodból! Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!